Това ли се нарича '' приятелка '' ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това ли се нарича '' приятелка '' ?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2980 пъти
Здравейте на всички! Да имам си истински приятели, но имам една по особена. Преди ми се вoдеше най - добра приятелка, но вече не съм сигурна в това заради някой случки, но няма да говоря много за тях! Тя се държи много гадно с мен. Тя се мисли за много по - красива от мен - Не казвам, че съм, но и тя също не е кой знае какво. Тя е отличничка в училище, а аз съм просто добра ученичка. Като си проверяваме тестовете в някой часова тя ми казва " Аз имам повече точки от тебе изяш се. " и ми става много тъпо! Разбирам от шега но тя ми го казва с ужасен тон и е много надменно. Или когато отиваме на танци.. Аз тренирам от тази година и ми е по - сложно но тя тренира от малко повече време. И тя не е кой знае колко - добра но се мисли за такава! И преди няколко седмици беше направила май шпагат или нещо такова и каза " Ти не можеш така " и още по - тъпо ми стана! Не стига че в училище понякога ме зарязва и си говорят с едно момиче на тяхен си език * с някакви кодове * и аз оставам на страна и се чувствам пренебрегната. Нарича ме понякой път с гаден прякор! И попринцип аз съм си слаба и тя често ме кара да се чувствам гадно за това! И не е хубаво да си анорексик - затова аз започнах да ям повече и да спортувам! Но тя само ми казва че съм имала само кокали и ми се присмива! Това му било приятелка просто не искам повече да се занимавам с нея! Някой да ми каже как дa е игнорирам? Малко сигурно ще ви прозвучи смотано но ;x Мерси за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2b5782baef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами кажи и :не мога така подобри се или повече неме търси

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9978db97d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Лесно - не разговаряй много с нея, като те търси да излизате си намирай оправдания, не я търси и ти. Бързо ще се откаже. Не се занимавай с такива хора, само ще ти разваля настроението, а реално приятелство няма да получиш. Не е приятелка, просто си е хванала лесна жертва.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d16b95fb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи и на свой ред:
Твърде съм красива, за да разговарям с дебеланки :D
и и обърни гръб ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 30f807c767
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Казваш й го направи. Като ти каже, че ти не можеш шпагат, ти й отговори, че ти спортуваш за удоволсвие и за здраве, а не за да си световен шампион. Важното е, че ти доставя удоволствие. На твое място бих продължила с танците в друга школа. Като те заяде за точките й казваш- хубаво имаш повече точки, какво искаш да кажеш. Като ти каже, че си анорексичка, казваш, че така се харесваш и предпочиташ да си слаба отколкото дебела.
Само тя прави забележки и номерата минават. Не казвма ти да й правиш забележки, но се защитавай. Явно е, че не ти е добра приятелка и си избива собствените комплекси. Един човек, когато е сигурен в себе си няма нужда да казва гласно, че има повече точки и че можела да прави шпагат. Гледай да се отдръпнеш от нея. Започни да контактуваш и с други момичета от класа. Излизай в някой от междучасията без нея. Седни до някой друг един път. Постепенно се раздалечете. Няма смисъл за това, че тя има комплекси и се прави на нещо повече и ти да придобиваш комплекси. Всеки има силни и хубави страни.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ee7326a3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такъв човек не заслужава да ти е приятел.. Just keep walking

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cc7e283018
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми предателка го наричам аз , пък не знам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 10799380ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Просто я зарежи. Толкова ли е трудно? Щом твърдиш, че имаш истински приятели, защо се занимаваш с такива боклуци? Тя даже не може да ти се нарече приятелка. Един истински приятел не би постъпвал така. Спри да си губиш времето с нея. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a6f79a4ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Бягай от нея като дявол от тамян! Това момиче не става за приятелка и най-вероятно ти завижда, че си по-слаба. Не я слушай и не се опитвай да напълнееш, защото след време ще съжеляваш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1e28e2494d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това момиче ти завижда! Не се опитвай да напълнееш, а имай самочувствие, защото тя иска да е като теб, но не може и се мъчи да те дразни по всякакъв начин. Чиста женска злоба. Иска да те снижи със земята и като гледам успява, горе главата, момиче, покажи и, че си силна!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b162ca5e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На мен също ми писна от една приятелка... онзи ден ми каза, че когато сме се запознали не ме е харесвала... каквото направя аз и тя същото като мен, мъчи се да е по-добра от мен.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 00d81db23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Скъпа авторке, като жена на вече 30 г., която е преминала през това, което описваш, бих искала да ти дам няколко съвета.
Първо, за да се държи така това момиче си има някаква причина. Може тя самата да е нещастна, да ти завижда за нещо, което тя не притежава, а може и да е друго - но тя не е щастлива, не се чувства добре в своята кожа и има постоянна нужда от утвърждаване, което да става за твоя сметка. Затова постоянно държи да ти показва, че е по-добра - тя се опитва да убеди себе си, а не теб. НО!!! Ти не си длъжна да ставаш жертва на нейните вътрешни конфликти. Аз самата имах такава съученичка, която не беше нищо особено, но постоянно се опитваше да блесне за моя сметка. Аз бях по-добра ученичка от нея и се справях много по-добре с компютрите, което, както разбрах по-късно (защото най-добрата й приятелка я заряза заради сходното й отношение към нея и след време се сприятелихме), направо я е влудявало. След като не успя да ме убеди, че съм тъпа (а много й се искаше), постоянно се опитваше да ми втълпи, че съм дебела, а аз даже и леко закръглена не бях - напълно нормално момиче, в момента съм си на същите килограми и никой не би посмял да ме нарече дебела. Никога не съм била 40 кг, но в тази възраст всеки има някакви комплекси относно външния си вид и е гадно да ги използват, за да те унижават. Години по-късно си давам сметка на каква агресия съм била жертва.
Много важно за теб е да й отвръщаш открито, за да види, че не те е страх от нея и не й се връзваш. Ако тя отново се опита да те засегне на тема килограми, отговори й например, че разбираш, че се опитва да оправдае своето тегло, но не е необходимо да става за твоя сметка. Бъди саркастична и след няколко такива опита тя самата ще подвие опашка.
Моят съвет е да не намесваш родители или учители във вашите отношения, защото след това ще имаш дори по-големи проблеми с нея.
Хубавото е, че ви остава още малко време в училище, а в университета всички се държат много по-зряло и не си позволяват такова поведение и отношение. Там ще си намериш нови приятели и скоро дори няма да се сещаш за нея. :) А ако си в основното училище още, това означава, че ще отидеш в гимназия и пак ще смениш средата. Не се ядосвай и се разграничавай от подобни "приятелки" занапред. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b0db65872d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тегли и една майна и готово! Да не е единствената!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b0db65872d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Тегли и една майна и готово! Да не е единствената!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b0db65872d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Казваш и щом не ме уважаваш майната ти и спираш да общуваш с нея и ти може да я настигнеш с малко повече старание, че даже и да я надминеш да не е нещо повече!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 933b57d74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Изобщо не се занимавай с нея. От километър си личи, че ти завижда за нещо и за това само търси за какво да се заяде. А това, че си слаба и тя те обижда заради това е от ясно по-ясно. Сама тя мечтая да е като теб, ама не е! Така, че за мен това са си живи комплекси и няма смисъл да си губиш времето с нея. Намери си нови приятели и умишлено спри да и обръщаш внимание на глупостите. Не е нужно да си гадна или нещо такова, просто постепенно се отдалечи от нея. Спри да ходиш на танци с нея, когато в училище ти каже нещо не и отговаряй или ако решиш отговори възможно най-кратко. Ако почне да се обяснява как има повече точки кажи нещо от сорта "Ми, хубаво! ". Изобщо не и показвай, че те ядосва и наранява, защото тя това цели. Адски иска да е като теб, но понеже не е, е решила да те очерни пред всички, че дано изпъкне. С две думи мацката си има комплекси.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cd799057c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ти си слаба и не трябва да се чувстваш виновна за това. Тя като е свиня сама си е виновна. Има проблем: като я зарежеш ще се съюзи с някоя друга свиня и ще започнат да те подиграват. Ако не можеш да се защитаваш я остави тя да те зареже с добро. Но ако можеш дай да разбере. Например другия път като ти каже ,че може шпагат ти и кажи че не си толкова вманиячена по с*кса ,за да упражняваш от толкова малка пози( то не е така ама нищо) или като ти каже че има по-силна оценка ти и кажи: Еми като си платила на госпожата. Направо ще я закопаш както се казва. Успех дано се отървеш от този бацил...ъъъ приятелка, приятелка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker