Мъжко момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мъжко момиче
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3470 пъти
От както се помня винаги съм имала повече приятели момчета и съм се разбирала по- лесно с тях. Дори не съм се замисляла защо се получава така, но когато съм в женска компания някак не се чувствам на място, адски скучно ми е, не се забавлявам, нямаме кой знае какви общи теми.. Струва ми се, че за да се разбирам с тях трябва да съм лицемерна, да внимавам какво говоря, защото ако кажа нещо което не им изнася започват да се цупят. Е, извинете, че не съм изрусена клюкарка, без чувство за хумор и умение да се забавлява. На 16 години съм и напоследък майка ми доста често ми повтаря да излизам с момичета. Например снощи бяхме с братовчед ми и негови приятели на световното по мотокрос и като се прибрах ми се развика 'стига си се мъкнала с момчета, стига с тея мотори и т. н. ' Донякъде разбирам, че се притеснява обаче аз не мога да си променя характера заради нея.
Еми общо взето това ми е проблема- не мога да се разбирам с повечето представителки на собствения ми пол , или по-скоро нямам желание. Според общественото мнение обаче, за да се сърираш с момчета си к*рва или и аз не знам още какво. Освен това ми е тегаво, че майка ми ми забранява да излизам с тях, сигурно си мисли, че ще стана няква пропаднала. Още си спомням с усмивка за всички игри, бели, счупени кости, какви глупости сме правили, как сме се смяли до сълзи, как се пребих първия път с на бате мотора.. Не съм готова да се откажа от приятелите си, от себе си, от всичко в името на общественото мнение и спокойствието на майка ми това е.. Имах нужда да споделя какво мисля.. и да мъжко момиче съм - съдете ме!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1792ff2259
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо да те съдя? Аз съм същата. Имам и приятелки момичета, но те са от единиците нормални останали. Повечето или са надути, или са кифли. Остават някакви единици, които се интересуват от по-стойностни неща и имат реална представа за приятелството и другите единици, които просто си клюкарят и не се занимават с други глупости. Не можеш да се промениш до степента, до която другите те искат променена. Един живот живее, живей го така, както ти искаш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bb8e57636b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момче което му е по комфортно с момичета от колкото с момчета. Вие не сте такива переверстни, е поне по малко от вас не са. Момчетата само псуват, наричат, мислят само за е*ане и са супер злобни. Не искам да дружа с такива идиоти. Момичетата сте по спокойни, умеете да се забавлявате държите на истинските приятелства. Ти това си открила в момчетата. Майка ми е дигала скандали заради това че дружа с момичета но аз отвръщам на огъня с огън и и обясних че с момчетата не мога да съм приятел, щото те са ужасни накрая и казах да ме остави и да си гледа живота а аз моя и ме остави.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 24412197d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами майка ти да те остави на мира. На 16 си, трябва да получиш по-голяма автономия, а не да те насилват така. Да те приемат такава, каквато си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0563e83be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен имаш много погрешна представа за момичетата. Или по-точно ти ги поставяш всички под едно наименование - "изрусени клюкарки". Защо си мислиш, че всички момичета говорят само за външния си вид и клюкарят? Това че ти си попадала само на такива не значи, че и останалите момичета са същите. Аз също съм момиче и с приятелките ми говорим на десетки теми, които са не по-малко интересни от момчешките. Просто трябва да си намериш подходяща женска компания. Това естествено не означава да зарежеш момчетата. Но поне можеш да си разделиш свободното време за срещи с приятели като през едната половина бъдеш с момичета, а другата - с момчета.
Това непрекъснато двежене с момчета може да ти попречи да си намериш гадже, защото ако продължаваш така, ще изпитваш само приятелски чувсва към силния пол.
Все пак най-важно е какво искаш ти и къде се чувстваш най-добре. Трябва да послушаш себе си!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 840d0aacc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката : Вече съм спокойна, че има и други, които се чувстват като мен. Благодаря на всички за отделеното внимание и за съветите!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 840d0aacc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз съм на същото мнение. Естествено има различни момичета и различни момчета, всеки с характера си. Обаче като си споделиш нещо с някое момче има по- голям шанс да не го раздрънка пред целия свят. Възможно е някой от приятелите ти да започне да изпитва нещо повече от приятелски чувства към теб и е нормално майка ти да се притеснява. Опитай се да я убедиш, че с тях си по- защитена и ако се прибираш вечер късно примерно е по добре да си с момче отколкото с приятелка смисъл никой няма да те закача. Може така да я накараш да погледне на нещата от друг ъгъл. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6722df165a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се опитвай да се променяш , напълно те разбирам.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c41d7f0eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Момчетата са 100 пъти по-добри приятели от момичетата - не са лицемери. Да момичетата са по нежни, но и момчетата могат да те успокояват в труден момент. Така че пази си приятелството с тях. :)

malkatarozic hka

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 55f7c885ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това все едно аз съм го писала!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 24cc0b34a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Когато обиждате женският пол не се ли досещате, че обиждате и себе си? Преди 2 години аз бях същата и съжалявам, че още тогава не съм видяла колко уникални приятелства с момичета можех да създам, но нали уж "момчетата са по яки приятели". Мога само да ти кажа, че няма нещо което да правиш с мъж да не може да го направиш и с жена. Всяка тук твърди как мрази лицемерието и драмата, а всъщност тя е главната причина за вскички тези неща. Не, не сте единствените, има още милиони като вас, които мислят, че са само те ;) Аз също не бих търпяла приятелство с момиче което мисли, че всички сме лицемерки и, че другият пол е по "готин". Спрете да се ограничавате, всички сме уникални и различни. Не си мислете, че момчета лицемери няма, че те са перфектните приятели. Полът е просто стереотип, защото в края на деня всички ние сме ХОРА. ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА СТОЯТ ЕДНА ДО ДРУГА, А НЕ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА!
П. С. С нетърпение очаквам как сега всички ще ми скочат както винаги и ще ми казват как не съм права защото дъра-бъра... /не разбирам/съм тъпа кифла/и др.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 65b385f585
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, радвам се, че вече си по-спокойна! Твое право е да избираш с кого да дружиш. И аз предпочитам жените пред мъжете и не ме интересува дали съм нормален в очите на останалите. Те (в повечето случаи) са по-спокойни, по-приятни и по-интелигентни от повечето ми познати, както и не мислят основно за секс, пиене и коли. Е, има си изключения, но никой не е казал, че всеки е длъжен да бъде подходящ за твой приятел! Затова си ти, която/който да направиш избора си. А и майка ти вероятно повече се дразни от моторите и шанса да се нараниш с тях отколкото от тази "опасна мъжка компания". Друга песен щеше да пее, ако примерно играехте домино и брояхте паркираните коли навън.

Номер 10, не си никаква кифла! Просто се чувстваш засегната, че жена избира мъжете пред жените. Нали полът е стереотип? Тогава защо се стараеш да ги разделяш по полове и обясняваш надълго и нашироко как с жените можеш да правиш същото, което и с мъжете? В този ред на мисли тръпна в очакване да видя твоите приятелки, които явно разбират от поправяне на коли, могат да вдигат тежести колкото дори най-слабия мъж и няма при никакви обстоятелства да се конкурират с теб за мъж. Особено последното (първите две са много по-вероятни като вариант)! Защото ако не се сприятеляваш само с кандидати за гейове, мъжете няма да ти отнемат гаджето, драга! А ако тези мъже ти го отнемат успешно, то той вероятно никога не е бил твое гадже в истинския смисъл на думата. За жените... можем дълго да поспорим и тук е пълно с теми, които потвърждават доколко жените са лоялни като приятелки щом ги удари любовта или нагона. Сега предлагам вместо по рефлекс да скочиш в самозащита изненадващо за мен да приемеш, че половете наистина са категория без значение в такива случаи, както и да приключим с нелепото изтъкване на предимствата на жените пред мъжете като приятелки за жените. "Жените трябвало да стоят една до друга, а не една срещу друга! ", че и написано с главни букви? Ти на война ли си или се готвиш за някакъв отборен спорт? Какво е това шумно надъхване (главните букви в Интернет се водят за викане)? Който каквото го влече както се казва! Противоречиш си жестоко, ако не си го забелязала още при писането на този си коментар. Хората мога да те нарекат кифла или другояче със задни мисли, но има такива, които ще посочат недостатъците на логиката ти и ще са прави. Недей отдава всяко възражение срещу думите ти тук на чуждото его и желание да победиш врага (т. е. жените), защото логиката ти е далеч от перфектна и може да бъде оборена дори от човек, който не е гений! Да се правя, че не забелязвам очевидните ти пропуски ли? Уважавай интелекта на останалите хора, ако не уважаваш тях самите (за последното не можем да те задължим, но за първото лично настоявам)! :(

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ac81e1b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да момиче права си ние сме супер. Момчетата са върха. Аз съм момче на 14.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a2e44ea343
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм номер 8. Самата аз имам повече „приятелки" момичета и двама приятели момчета. Защо написах „приятелки" ли? Защото самата аз знам че половината не са ми такива но понеже са ми съученички предпочитам да не правя скандали с тях и ще трябва да ги потърпя още малко докато всяка от нас започне да се справя сама с живота когато завършим. Но знам и то се вижда че те половината са лицемерни клюкарки, защото постоянно слушам как обсъждат другите и се възмущавам че те себе си не поглеждат какви са. Имам една, две приятелки които са ми доказвали стотици пъти че са ми такива. Да, жените сме лицемерки, казвам го и може и да обиждам себе си но аз преди да говоря поглеждам себе си и тогава критикувам другите. Не се смятам за идеална, няма идеални хора. :) А момчетата може и да ги интересува само футбол, коли, мотори и жени, но мисля че тяхното приятелство е по-силно. Ето защо. 90% от мъжете не лицемерничат, те самите казват че това било работа на жените. А и нямат полза от това. Като им споделиш нещо и ги помолиш да мълчат, ще си мълчат - няма да разклюкарят навред, защото ако го направят това ще говори лошо и зач тях - мъж а тръгнал да клюкари. Има разлика от това да те прегърне мъжка ръка и да те успокои когато имаш проблем. За мен конкретно мъжката прегръдка ме кара да се чувствам защитена и да имам доверие на този човек. Приятелката ми, ще ме прегърне и ще ме успокои с реч пълна с полезни женски съвети :), а после ще ми предложи да излезем на шопинг/кафе за развлечение. Мъжът може и да не каже повече от „Успокой се, всичко ще се оправи", да те прегърне и да помълчите заедно, но самата му загриженост е достатъчна, като се има предвид че в 21 век почти всички мъже са идиоти, сиирджии, пияници и наркоманчета. Не съм срещала само такива, просто уча в училище където такива преобладават. Мъжът е и по-добър слушател, забелязала съм. Слуша те, мълчи докато кажеш всичко и тогава ще ти даде съвет. А жената те прекъсва на всяка дума да пита кой, къде, кога и защо. Аз изтъкнах положителните и отрицателните качества на двата пола, това е моето мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d2255aae81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Напълно те разбирам . И аз мислех така , но повярвай ми момичетата също са готини . Бъди себе си и рано или късно ще си намериш приятелки :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5b4c7640f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако можете си правете компании със приятели, горе долу по равен брой момчета и момичета и почти няма да имате проблеми.
Ето аз например т.нар. участвам в 3 компании.Първата се зароди в курса ми в университета, в нея сме повече момичета. Втората е тази с хора, които танцуваме танци, там сме наравно. И третата е групата, с която играя баскетбол, разбира се мъжката част е доста по-голяма :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85143c58cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Спокойно и аз съм същата.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0282d6ed0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   аз пък много ти завиждам.... защото съм протичоположна на теб. винаги съм с момичешка компания и на мен не ми е много забавно, но за да не остана без приятели тряя да се правя на '' русокоса клюкарка''. когато съм с момчета пък много искам да говоря с тях, щот техните теми са забавни и т. н. но просто не ми е удобно да говоря с тях. мен някое момче кът ме погледне се стъписвам. когато някое мом4е ме заговори аз се превръщам в няква злобна вещица и ги разкарвам, докато вътре в себе си не искам да става така искам да останат и да си говоорим но не ми се полу4ава.... някой да ми помогнееее

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d153a3d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Да, защото пък аз съм "изрусена клюкарка без чувство за хумор. Това, че не си попаднала сред правилната компания от момичета, не означава, че всички са такива. Не си създавай грешно мнение. Иначе просто бъди около хора, които те карат да се чувстваш добре, и да не ти пука какво мислят другите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker