Всичко зависи от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко зависи от мен
преди: 15 години, 12 дни, прочетена 2859 пъти
Здравейте, надявам се да ми помогнете. От много време всичко с моите приятели зависи от мен. Става въпрос за лятото- много деца се събираме и си правим концерти на сцена без учител, организатора съм аз. Тоест аз нося музиката, давам пари за дискове, измислям песните, преписвам или отпечатвам текстовете и най- вече се ядосвам заради приятелите ми. Ядосвам се, защото тъкмо съм измислила всичко и някой реши да се откаже и над всичко отгоре стои конкуренцията, а тя е в една моя приятелка. За нея всички казват, че тя пее по- хубаво от мен и тя стои над всички. Искам да допълня, че на мен ми харесва аз да съм организатора, но искам някой да го оценява. Моля пишете, ако имате подобен проблем или ми дайте съвет. Благодаря на всички, които си отделиха от времето. :):):)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 12 дни
hash: 7b0d44493e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ОТ АВТОРА
Забравих да кажа-на 13 и половина съм :)

 
  ...
преди: 15 години, 12 дни
hash: c12a2441ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :) Ти нямаш ли испит утре ....... , ако не се лъжа си 7 клас за 8.

 
  ...
преди: 15 години, 12 дни
hash: d97e1948b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ооооо ти си още малко момиче ! Не искам да те засегна, но да знаеш - никой няма да оцени това, което правиш !!! Днешната младеж обича всичко наготово- ако може не ме закачайте, пък на мен ако ми изнася ... Не се ядосвай, нищо не можеш да направиш, освен да си направиш равносметка какви са ти приятелите ! В днешно време приятели НЯМА ! Има само добри познати ! ...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 12 дни
hash: 5fda9d7728
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер три: "Днешната младеж обича всичко наготово"? Сигурен ли си? Нима познаваш всички младежи, за да ги поставиш под общ знаменател? И не мисля, че е малка - на тази възраст може да постигне много повече, от колкото вие мислите... НИКОГА НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ хора, дори и да са на 13-14 годишна възраст. А истински приятели - ИМА. http://spodeli.net/3/story-3173.html - прочети това, защото вече съм се уморила да споря за подобни неща.

До авторката: Хората, с които си се събрала, найстина не са ти приятели (е, зависи какво разбираш под тази дума). Но това, че не си попаднала на такива, НЕ означава, че НЯМА. Има - но са рядкост, трудно се откриват, а като ги намериш трябва да ги оцениш и да покажеш какво значат за теб, за да можеш да ги съхраниш.

Не си малка за подобни неща. Занимавай се с това, което ти доставя удоволствие. Сега не си намерила подходящия екип и вероатно конкуренцията ще ви победи, но... това означава ли, че трябва да се отказваш? Аз мисля точно обратното. Амбицирай се, намери и организирай друг, по - добър и сериозен екип, работете здраво и ще ги смажете. ;)

Само не се отчаивай. Дори нещата да се разпаднат, съберете сили и започнете отначало...
Успех!
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: 261a381fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма приятелство, има само общи интереси...

Трябва да се огледаш какви приятели имаш. Ако имаш един човек до себе си който е готов да направи сичко за теб другите ги остави не се ядосвай за тях. Просто намери този човек и ги оставяй другите те ако искат ще те оценят. Винаги оценяваме нещата които загубим.

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 дни
hash: 5fda9d7728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, да, нямало приятелство...
Докажи го?
Но не можеш, защото не познаваш всеки човек индивидуално. Твърдиш така, защото ти самия не си срещнал човек, който можеш да наречеш приятел...
Втълпил си си в главата, че съществуват само общи интереси м/у хората,... следователно няма да намериш приятел, дори и да искаш, защото ти не си такъв... (защо не го разбирате?)
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 дни
hash: d97e1948b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От № 3:
А ми е много интересно:
1. Какви приятели сте вие, щом там където момичето е помолило за съвет вие веднага се нахвърляте да критикувате хората, които са на различно мнение от вашето ?! Така ли помагате ?!

2. Аз не съм мъж, а жена с огромен опит точно в тези занимания, които описва девойката!

3.Радвайте се щом имате приятели ! Дръжте на тях ! Или просто си затваряйте очите, за да не прогледнете за какво всъщност става дума!
Защото аз смея да твърдя, че съм точно от онези приятели, които отлитат за всичко и за всички и винаги се опитвам да помагам, а обикновенно когато на мен ми трябва помощ - няма никой !

Защо не пробвате всички вие, които толкова знаете да критикувате, да сте толкова всеотдайни приятели и да се раздавате напълно за другите? Да видим - като дадеде всичко и останете празни има да пишете и вие в тоя сайт да искате съвет ! Тогава ще се намери и вас кой да оплюе ! Да видим как е чувството !

Извинявай момиче, че ти превърнахме темата в дебат, но някои хора може би незнаят за какво служи сайта ...

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: e4f0c5f5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искам да те поздравя за амбицията за изява, да ти кажа винаги да гледаш напред и ти пожелавам да имаш добра конкуренция, за да ставаш самата ти все по-добра.
Много ме кефош.
Успех
Галя

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: 5fda9d7728
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   1. Аз не се нахвърлям на чуждото мнение... Защитавам тезата си, в която съм убедена. Вие сте на различно мнение от моето, аз се аргументирам... аргументирайте се и Вие.

2. Извинете за грешката в пола.

3. Радвам се на приятелите си и държа на тях, по същия начин, по който и те държат на мен. И знаете ли... Прогледнала съм отдавна, и точно заради това "проглеждане" мога да твърдя, че приятели - ИМА.

4. Защо мислите, че ви оплювам? Нищо подобно... И, да всеотдаен приятел съм, и се раздавам максимално, 24 часа съм на разположение, на тези които го заслужават (приятелите). Не веднъж и аз съм се нуждаела от помощ, а те са ми я връщали двойно. Дори, когато съм отказвала те са ми помагали, просто защото са ми ПРИЯТЕЛИ.

5. Знам за какво служи сайта. Всеки споделя своята мъка, а под споделеното всеки може да изрази мнението си. Факт е, че има хора на различно мнение, а от спора им се стига до истината.
Авторката сама може да прецени дали има или няма истински приятели...
До тук със спора от мен.
До авторката - отново ти желая успех :))
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 дни
hash: d97e1948b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До №9 от № 7:
Радвам се, че имаш истински приятели, защото ти си от много малкото, които имат такива! Радвам се, че те оценяват и ти помагат когато имаш нужда!

Благодаря също за изясняващия коментар. Пожелавам и аз успех на авторката и дано твоето упровержение на моите думи бъде валидно за всички нас !

 
  ...

...
преди: 15 години, 11 дни
hash: ce61dfd176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ОТ АВТОРА
ДО НОМЕР 2
не нямам ;]

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: ce61dfd176
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ОТ АВТОРА
Благодаря на всички, които се изявиха. Наистина осъзнах много неща. Ето такива приятели да имах като вас щеше да бъде супер. Не съм вярвала, че има такива добри хора, дори и в този сайт,защото в наше време трудно се намират, наистина. Благодаря ви за това, че си държите на мнението и за пожелания успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 дни
hash: 5fda9d7728
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И само нещо като заключение до номер 10.
Хората се учат взаимно. :)) Когато двама човека се съветват (или поучават) винаги има и трети (пример авторката). Това му е хубавото на спора, че освен ние, печели и някой друг. =)

И още нещичко за авторката: Да се похвалиш, когато победите конкуренцията... :)
(това беше спирам да спамя) :)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9fa934d8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Точно така си и знаех, че ще стане :@ Няма на кой да споделя и се обръщам към вас-така малка от малко ще ми олекне. Та какво стана ? Всеки божи ден правихме репетиции и точно днес! Как можа да стане това ?!!! Значи снощи сънувах починалия ми дядо, а това означавало, че ще се случи нещо лошо. Е, случи се.

Днес не бяхме на репетиции и аз си стоях за пореден път пред компа и какво да видя?(или да чуя по-точно) Майка ми ми каза, че навън едни мои приятелки викат едно момиче-другата ми приятелка, а заедно с тях правим концерта. И мама ме попита какво да каже ако ме викат- аз й казах да ме викне, ако ме викнат. Но не, не ме викнаха. Стояха четирите на пейката и се правиха, че срещу тях не живея аз. След това се събраха повече и аз вече не издържах и излязох и ги питам защо не са ме викнали, а те ми викат, че били до магазина, а аз им казах, че преди това са били пред дома.

После една бабичка ми вика не е вярно, а аз толкова се вбесих и им доказах, че съм ги видяла и едната ми приятелка пак продължи да спори. И аз им казах- В понеделник отивам да си взема сидито, защото няма да участвам в концерта. И приятелката ми вика-Ми хубаво. Заминах си и те почнаха да говорят зад гърбът ми. Ужасно се вбесих. Бабичката ме спря и ми каза нещо, но не помня точно какво. Аз и казах- Може ли те да не ме викнат?!-или нещо не помня. Просто от толкова яд и нерви не помня няколко момента.

Дойдох си вкъщи, баща ми се скара, започнах да плача, майка ми дойде и й споделих. Толкова много усилия съм полагала за добрите отношения, за работата в екип. И колко е трудно да разбереш в един момент, че губиш приятели, които не са истински, че братовчедите ти са толкова хитри-пред скайпа да знаете само какви глупости ми пишат. И всички тези лапета са по-малки от мен и аз си тровя нервите заради тях, направо ужас.

Очаквам вашите коментари, които ще стоплят душата ми. Благодаря ви за всичко. Наистина го оценявам.
От авторката:

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9ad07a31c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Скъпа, това е напълно нормално за отношения между момичета особено на вашата възраст. Опитай се да не го приемаш лично, продължи напред и намери друго поле на изява.
Най-важно е сама да знаеш колко струваш и ти самата да се оценяваш. Ако това е така, то бъди сигурна, че ще се намери и друг, който да го направи.

А колкото до истинските приятели мога само да ти кажа, че докато си в тинейджърска възраст едва ли ще имаш такива. Както някой по-горе беше написал "има само общи интереси". Едва ли ще намериш истински приятели, които да се броят на повече от пръстите на едната ти ръка, и това за цял живот. Но не се отчайвай :)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 30db9cbecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора
Благодаря !

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5145cb1219
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора:
Оффф...концерта отдавна мина, беше супер-много добре се представихме!
Обаче след концерта много си пролича как всички са ме използвали :@
Просто вече са ми толкова много противни, че не искам да ги гледам и реших изобщо да не комуникирам с моята група, защото те щом правят така за какво са ми

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker