Лош късмет в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лош късмет в любовта
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1736 пъти
Здравйте аз съм момиче на 17 години. Не искам да прозвучи надуто, но може да се каже, че съм привлекателна. Проблема ми е че никой не ме харесва или по някаква причина така да се каже не ме зарибяват. А на мен ми е много гадно, когато на моята най- добра приятелка й пишат много момчета, а на мен не. Много ми е кофти когато някой ме пита ти зарибяваш ли се с някой и аз се чудя какво да кажа и много ме е срам. Не знам какво да правя вече съм се отчаяла. Може би аз бъркам някаде с момчетата и не съм достатъчно нахална и отракана. Надявам са да ми кажете някои съвети. :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2f196eac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хмм... да не би да има нещо в характера ти - ако си твърде стеснителна, може би? Аз познавам много хубави момичета, които са сами, защото са твърде необщителни, но познавам не особено привлекатени момичета, които имат много по-свободно поведение, имат самочувствие и при тях валят обожатели. Да не би да плашиш с нещо момчетата?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e50668e5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стават такива неща, но това не бива да те отчайва. Едва ли никой не те харесва. Със сигурност има много момчета, които те харесват, но не всяка жена получава комплименти от момчетата всеки ден. Това не бива да те тревожи, не се вглъбявай толкова в него. Недей да го приемаш като проблем. Ще видиш, че рано или късно ще се появи човек, който ще ти даде онова, от което се нуждаеш. Не се подценявай! Да не мислиш, че това се случва само на теб? Бъди търпелива и най-важното - спокойна! Ако вечно си мислиш, че никой не те харесва, ако се настроиш негативно ще дойде ден, в който дори някой да прояви по-особен интерес към теб ти подсъзнателно ще го отблъснеш, защото вече ще си свикнала с мисълта, че няма да бъдеш харесана. Това не бива да се случва.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d4ff662a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разлика в ценностите. Искаш да те забелязват. Еми съблечи се гола на чина и изпей някоя песен на Лилиту. Така ще получиш все някакво внимание...

Извиянвай, но за какво ти е внимание (чаа па толкоз). Аз мисля, че и без огромно внимание, и без да си център на внимание се живее, нали? Да, донякъде те разбирам. Кой не иска да е готин, всички да искат да са в неговата компания и т. н. Но мисля, че това твоето малко надвишава границата.

Един съвет. Поне за мъничко нормалните момчета (смятам, че аз съм такова). Няма да се заинтересуват толкова много колко си красива (да и това е важно, но не е най-важното) а това например дали можеш да завържеш един нормален разговор, например.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b59a2064e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката

Номер 1 мисля, че си прав. Не съм много общителна. Може ли да ми кажете как мога да се отпусна да говоря по-спокойно и как да започна разговор.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d63efd8f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто не трябва да ти пука. Отпускаш си се и казваш каквото мислиш и каквото ти харесва. Стани малко по-отракана. Не бъди някоя глезла или някоя, която прилича на леко момиче, но просто приемай някои неща на шега и отвръщай със същото. Понякога се налага да бъдеш и сериозна, за да не те мислят за лигла. Просто бъди себе се и вярвай че съвсем скоро някое момче ще си падне по теб!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 38755d248d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 съм. Аз също бях много, ама много стеснителна, най-вече пред момчетата, които харесвам. Тогава ставаше страшно - тотално изключвах и вършех глупости. Ако толкова се срамуваш да говориш с някое момче на живо, пробвай първо на интернета. Отпусни се там първо, а после вече пробвай на живо. Първите няколко пъти ще ти е трудно, но направиш ли го 2-3 пъти, по-натам ще ти е все по-лесно и по-лесно. Трябва да разбереш, че няма нищо страшно, той няма да те изяде, не се прави на друга, за да му се харесаш, защото ако не си себе си ще се усети и после ще прецакаш всичко. Ако харесаш някое момче и те е срам на живо да го заговориш, намери му фб или скайп и му пиши там първо, пишете си известно време, после събери смелост и го заговори на живо, поздравявай го.. Ако те е срам няма да постигнеш нищо, точно както мен. Срама е много лошо нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker