Прекалено много стрес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прекалено много стрес
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1505 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години. По принцип, в живота на всеки има стрес, но в последно време стреса, на който съм подложена ми идва в повече. "Какъв стрес на 15 години? ! " ще си помислят повечето от вас, предполагам... Ето я и цялата история:

1. СЕМЕЙСТВОТО:
Родителите ми се разведоха още когато бях на 7 години, но това не ми е правило особено впечатление, дори когато се налагаше да живея с многобройните, психично лабилни гаджета на майка ми. Сега обаче баща ми живее в друг град, а майка ми работи в друг град. Аз живея със седемдесет-годишната си баба и с двамата си по-малки братя. Когато заминаваше, майка ми обеща да праща пари, защото трудно се гледа четири-членно семейство с една минимална пенсия. Но типично по нейн стил, тя прати пари веднъж - седмица след заминаването си. От тогава не е пращала и стотинка. Баба ми изпада в истерии, а аз освен на училище ходя и да работа от време на време, за да изкарам някой лев.

2. СОЦИАЛНИЯ ЖИВОТ:
Аз винаги съм била общителна и дори, когато "излязох от килера" (хомосексуална съм) не съм страдала от липса на компания. С времето свикнах да играя ролята на плейбой, но ми е тъжно, че няма човек, който истинскида ме познава, и на когото да мога да кажа вичко.
Всеки ден се прибирам събличам неудобната риза и тесните панталони, махам си грима и сядам пред компютъра, облечена със суичър и широки панталони. Тогава осъзнавам колко самотен човек съм всъщност. Не съм сама, но съм самотна и това ме депресира.
Също, запознах се с момиче, което наистина харесвам. Наистина искам да бъда с нея, но тя или не знае какво иска или се притеснява от желанията си. Смесените сигнали, които ми дава ме объкват още повече.

3. ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ:
От малка имам проблеми със здравето. Страдам от астма и синузит. На скоро ми поставиха диагноза "Мигрена". Тези неща ми пречат да се увствам жива понякога.
А проблемите в следствие от стреса са още по-неприятни. От 3 месеца не съм се наспивала. Ако изобщо спя, то ще бъде час или два. От това се чувствам нервна и отпаднала. Разболявам се все по-често и в момента почти всичко ме боли. Не е приятно да усещам как бавно се сривам.

В общи линии е това. Благодаря на всеки, който си е направил труда да прочете моята история. Още повече благодарности, за тези които ще опитад да ми дадат някакъв съвет. И моля хората, които имат намерение да пишат груби или глупави коментари, просто да си го спестят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker