Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самота
преди: 15 години, 12 дни, прочетена 2562 пъти
Здравейте! Искам да споделя с вас моята история. Поредната-скучна исторя.

Значи аз съм на 12 и нали си гледам долу-горе ученето. Нямам време за други разни работи, още по-малко за кафета, мафета-забавления. Живота ми стана страшно еднообразен. Изобщо нямам време за нищо. Тръгвам за училище в 7 и се вращам ж 8 вечерта. Не си доспивам. Чудя се как се оправят другите-висят по кафетата и пак са бодри като репички. Още се прибирам и списъка ми съз задачи е готов. Няма койдруг да оправя вкъщи, тъй, като майка ми е по цял ден и нощ на работа, баща ми и той, а сестра ми е студент. Така като гледам другите момичета в класа не са така. По-добри ученички са от мен и все висят по кафетата.

Казват, че такива "извесни момичета" няма. Просто тези, които се чустват, като аутсайдери, захвърлени си набиват в главите, че има, и че са повече от тях. Аз не мисля, че са повеч от мен, но се чуствам много гадно, тъй като немога да си намеяря мястото. Има една групичка- "яки" и една групичка-"смотани".
Аз съм по-скоро към "смотаните". Аз немога а си го обясня това, но... затова искам съвет.
Имам приятели, да много са (уж), но като чи ли немога да споделя на тях. Моля ви дайте съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 12 дни
hash: 0d4f279974
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох мила, незнам какво да ти кажа..Запитай се къде се чувстваш добре..? И защо не можеш да споделиш с приятелите си? Нали за това са приятели да споделяте, да се изслушвате.. Ако не можеш да споделиш с тях, тогава не са ти никакви приятели.. Поговори с някои от тях опитай се да се отпуснеш и не си втълпявай че си смотана! Знам как се чувстваш и е действителност може да се каже че има такива гручпички нормално е..Във всяко училище ги има тези "известните" дечица с многото познати които висят по кафенцата и ходят с големите батковци.. Ние нa повечето от тях им викаме курвички, защото са си такива.. Както и да е!

Опитай се да се приобщиш към другите, така като че чета оставам с впечатление че се дистанцираш от останалите, а не трябва да е така (: Учи си, помагай на майка си и не си набивай в главата че си смотана! ): Успех и дано намериш пътя си

ZuZi /14г.

 
  ...
преди: 15 години, 12 дни
hash: 63696da6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей, сладур, защо изобщо обръщаш внимание на подобни неща? Нали знаеш, че тези "яки" и "смотани" групички са измислени от болните мозъци на същите тези "яки" момичета? Просто си мислят, че по този начин Те се отличават и са над останалите, и естественно се чувстват по - харесвани. Остави ги - нека си висят по кафенетата, след време ще си мъкнат косите и ще се питат защо не са обръщали повече внимание на образованието...

Ти си дръж на ученето, а за кафета, момчета и развлечения - винаги се намира време. Помагай на родителите си. Нека чувстват, че не са сами. Учи се - ще ти е от полза. :)) Не се подценявай...

А за приятелите, Зузи е права. След като не можеш да споделяш с тях, значи не са ти приятели. Не могат да те дарят със спокойствието от което имаш нужда, не могат да те предразполажат, така че да излееш мъката си - нищо. Сигурна съм, че след време ще намериш човек (поне един), на който изцяло да се довериш. Само бъди силна и не се предавай.
Успех =)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 12 дни
hash: 76cf300a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ей сладурче, здравей!
Аз имам дъщеря на твоите години, а и да не забравяме, че и аз съм била на тези години. Искам да ти кажа, че аз бях от "готините", но сега завиждам на тези "смотаните", защото техният живот в сравнение с моя е приказка, а моя ад.

В повечето случаи тези-отворените живеят добре 2-3 години, а после живота им изгубва смисъл не могат да се реализират професионално, "минали" са през повечето мъже и вече не са желани, не са учили достатъчно за да подредят живота си, а приятелите им са същите нещастнищи като тях. Мога само да ти кажа не се стреми да си готина, стреми се да постигнеш нещо в живота, защото си готин до време, а учението е бъдеще.

Които ти е истински приятел ще е до теб каквото и да направиш и каквато и да си. Имаи 1 приятел, но истински, отколкото много на които не можеш да разчиташ.
Целувки и успех в живота

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 дни
hash: 65c46522c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на всички за отделеното време и за съветите!!!
Радвам се, че поне някой ме разбира.
Ако някой пише други коментари с най-голямо удоволствие бих ги прочела.
Благодаря отново!

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: 89f4ef99fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ох мила в твоя клас има едно момиче, което винги ти е насреща разгледаи пак класа си ама малко по -задалбочено и по точно момичетата.!

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 дни
hash: ebc93c36ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има и други момичета на които можеш да разчиташ.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 дни
hash: e7b9bee4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек би казал, че номер 5 познава авторката :д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker