Защо съм сама? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо съм сама?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 4093 пъти
Едва ли ще ми повярвате, но съм на 16 год. и до сега никога не съм имала приятел. Не мога да си обясня този факт, но е така. Не съм грозна, не съм дебела, постоянно излизам, имам супер много приятели, но това, което наистина искам го нямам. Може би от страх.. от страх от близостта с някого или.. не знам, не мога да си го обясня. Запознавам се с толкова много момчета и с всички тях съм имала възможност да тръгна, но нещо в мен ме спира.

Преди месец се запознах с едно момче, което ми влезе под кожата. За първи бях сигурна в себе си и можех да тръгна с него. Първите 2 седмици всичко беше много хубаво. Постоянно си говорихме по телефона, имахме общи познати и всички говореха за нас и всички много се радваха за нас и се надяваха да стане нещо, но в един момент всичко се срина. Всичко спря... Все едно е било сън. Всичко започна по старо му все едно никога не е било. Спряхме да се чуваме, да излизаме и т.н. Когато ме види се държи пак така както преди, но само като ме види, което се случва много рядко. Това беше момчето, с което наистина можех да бъда и си мисля, че вече няма да срещна такъв човек.

И както казах всичко си продължи както си е било.. Аз пак си излизам с момчета, пак нещо в мен ми казва да се отдръпна от тях, пак насам натам с приятели.. но той постоянно трепти в мен и изпитвам страх да не го видя.. и пак не знам защо.. Чувствам се много самотна, както съм се чувствала цели 16 год. Защо винаги трябва да съм сама?.. Какво ли токова съм направила, за да се случва точно на мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5d198883ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мила, напълно те разбирам и ти вярвам, защото съм била в твоето положение. На 17 год. съм и за първи път тръгнах с момче, когато бях на 16 год. Много момчета ме искаха, бих казала, че умираха за мен, но нещо се ме спираше до момента, когато го видях за първи път. Нещо в мен се преобърна, сърцето ми затуптя така както никога преди това. Е тогава нищо не се случи, останахме си приятели, аз даже така и не му казах, какво чувствам и може би там ми беше грешката. Не се бяхме виждали от 3 месеца и да ти кажа през това време не ми липсваше или нещо такова, пак си чувствах онази празнина в мен и болеше.

Тогава си мислех, че няма по страшна болка от тази, ах колко съм се лъгала... И така една вечер се видяхме случайно и отново това преобръщане, сърцебиене и когато той ме прегърна малее краката ми се подкусиха :D страшна гледка съм била. След месец тръгнахме и знаеш ли колко продължи връзката ни - 2 седмици... Бях съсипана. Не знаех, къде се намирам. Само той успя да спечели сърцето ми, толкова лесно го спечели и със същата лекота го захвърли.

Написах целия този роман, защото исках да разбереш, че не си сама. Аз също много дълго време отблъсквах момчетата, защото ме беше страх, че ще се влюбя и ще разбият дълго пазеното ми сърце. Правилно са казали хората, че това от което се страхуваш, то ти идва на главата :)

Искам да ти кажа да не се притесняваш, няма да останеш сама завинаги. Но това зависи от теб разбира се. Аз се пристраших, колкото и да се страхувах не се отказах. Е, да разбиха ми сърчицето, но не съжалявам и ако пак имам възможност от ново ще се събера с това момче па макар и само за 2 седмици ;]] Разбира се с теб не е задължително да се случи същото, току виж си срещнала някой, който наистина ще държи на теб и няма да се откаже толкова бързо ;) Мила, трябва да повярваш в себе си! И знай, че живота е кратък затова просто набери смелост и се опитай да спечелиш онова момче, а ако е прекалено късно значи може би така е най - добре и се огледай за някой друг по - подходящ. Айде много целувки и успех ;)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0de714ec9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, преди година и аз се чуствах така както ти.Бях много самотна. Постоянно бях заобиколена от много приятели, излизах ме си по дискотеки и се забавлявахме но нищо повече. Но един ден осазнах,че не мога да продължавам повече така и затова започнах да се срещам с много приятели и да не мисля повече за самотата ми.Ако бях на твое място щях да се боря за любовта на това момче. Поговорете си и разбери защо така се е отдалечило от тебе. Усмихвай се и се радвай на живота само от хубавата му страна и един ден ще видиш, че света е по-добър и светъл и, че има някаде там едно момче което иска да е с теб заради теб самата. Пожелавам ти успех и много усмивки...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 03761a36a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 1 имам чувството,че ще стане точно това.. Няма да го видя дълго време и ще го срешна някъде ииии... офф.. защо беее.. ;[[ Чувствам се толкова безпомощна.. Самотна.. Охх дано да сте прави и да свърши по-скоро този кошмар..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e360231131
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм като теб, мила... На 16 съм и не съм имала приятел досега... Срещала съм мноого ама много готини момчета, но все нещо се обърква... тъкмо да тръгнеме и все нещо си ебава майката... ОТВРАТИТЕЛНО Е!!! И точно заради това ние ще сме тези, които може и да почакат малко повече, но ЩЕ НАМЕРИМ ЛЮБОВТА!!! СИЛНА, ИСКРЕНА, ЧУВСТВЕНА, БЕЗКРАЙНА!!!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5d198883ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От номер 1: Мм много ми се иска да ти помогна, но истината е че ти сама трябва да си помогнеш. И като за начало трябва да мислиш позитивно. Повярвай ми позитивната мисъл прави чудеса ;) Да трудничко е, не те познавам лично, но мисля, че си силно момиче и ще успееш. Само ще ти кажа/напиша в никакъв случай ако все още не си забравила това момче не тръгвай с друго! Още повече ако той те харесва много. Защото от това и двамата ще загубите.
Предполагам, че не би го направила, но аз пак да ти кажа, защото когато човек има нужда да забрави, да избяга е готов да извърши голяма глупост.Казвам го от личен опит. ;)

А за самотата започни да излизаш повече и не само с приятели, но и сама. Когато човек остане сам си дава сметка за много неща. Ако имаш хоби още по добре - отдай му се изцяло, гледай да си запълваш времето с неща, които ти доставят радост :) А когато дойде момента да го видиш - вдигни глава, погледни го в очите и се усмихни. Вярвай в себе си! Яница ;]

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a1cdefac30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Напълно подкрепям номер 4. Аз също бях в това положение - до 16 год. нямах приятел, чувствах се самотна и това ужасно ми тежеше. Нямах опит с момчетата, а гледайки всички около мен с поредното си гадже, се чувствах наистина ужасно.

След време срещнах едно момче, то беше чудесно - умен, красив, забавен, мил... но аз така и не успях да се влюбя в него. Както казва номер 4: "тъкмо да тръгнеме и все нещо си ебава майката..."

Бях изгубила всякаква надежда, но в момента, в който най-малко очаквах, срещнах своя принц. И сега съм адски щастлива. Струваше си и чакането, и мъките, и болките, и всичко. Никога не бях обичала така, както обичам сега.
Така че, мило момиче, съветвам те никога да не губиш вяра и да се бориш за това, което така силно желаеш и от което така се нуждаеш. Може да страдаш, може да не вярваш, но един ден, сигурна съм, ще срещнеш Любовта. Само не се предавай!

Надявам се да съм ти помогнала поне мъничко. Успех, мила. Аз съм с теб. :) Целувки.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 56751e4321
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще поизчакам още малко и ако наистина няма никакво развитие ще събера сили и ще рискувам. Просто ей така ще пробвам. Може би това е начина. Между другото преди малко се реших и му се обадих и като ме чу се зарадва, започна да се оправдава защо не ми се е обадил. Аз си замълчах след всичко казано от него и му отговорих,че просто съм искала да го чуя. Един кратък разговор,но сякаш се чувствам по-спокойна, по-сигорна след като го чуя. Не мога да си обясня причината,но е факт.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ced3e2796e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Разбирам те и аз на пълно,и аз сам преживяла подобно нещо и най-вече както номер 1. Не се притеснявай и ти ще срещнеш твоето момче,може да е малко късно,но пък може да си е струвало чакането,но пък ако наистина адски много го харесваш бори се за него :). Излизай,лято е ще се запознаеш с много хора,весели се. Незнам какво да ти кажа.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 25ef998705
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно те разбирам в теб все едно виждам себе си... при мен е същото само че съм на 14 години. Много момчета са ме харесвали, но имам чувството че ме е страх да трагна с някого и незнам до кога ще продължава.Просто исках да споделя и да знаеш че не си единствената :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 680ccfb700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте. Аз съм на 14, но бих искала да ми помогнете или да напишете своето мнение. Та приятелите ми казват че съм красива и т. н. но преди 1 или 2 години имаше много момчета които ме харесваха, а сега не. Всички мой приятелки си имат гаджета и не знам какво по различно имат те от мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker