Ще намеря ли някога някой като мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще намеря ли някога някой като мен?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1774 пъти
Здрасти! Просто ще си изкажа тука мъката, ако има някой, който иска да ми помогне, благодарна съм!

Аз съм един объркан тийн.. В моята околност всички са различни, тоест еднакви. Мразят някой да е по различен от тях. Жив пример - АЗ.

Просто няма интерес от страна към момчетата, не ме харесват, но не защото съм грозна, а.. дори и аз не знам! Има само едно момче, което прави всичко за мен! Никой не ме е обичал толкова силно, затова съм благодарна, много. Но между нас нещата няма да се получат, казвала съм му го. Не е първа хубост, но неговия характер е едно към милион!

Проблема ми ли? Просто всички си тръгват от мен рано или късно. Малко по метал се обличам, но внимавам да купувам по ''нормални'' дрехи. Имам известен интерес към момичетата, привличат ме. Никога няма да намеря моята половинка, защото този град не приема различните, а кажеш на някого какъв си същност, край, обесен си..

Да, не любовта ми е най-големия проблем, сигурно ще си помислите, че си измислям всичко или че много се оплаквам и не разбирам нищо. Не, просто си казвам какво ми е на душата, защото няма на кой друг да споделя :(

Благодаря на тези, които прочетоха това объркано нещо, но искам да намеря някой, който да ме разбира, да е като мен, да имам връзката, която винаги съм искала, но уви.

Весели празници!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 59f379df5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изнерви ме леко, но както и да е. Не се ядосвам заради теб самата, а заради това, че не виждаш толкова простички нещица.

Ти си това, което си. Има ли значение каква е сексуалността ти, или какъв цвят е кожата ти? Ако ти сама не се приемеш, никой няма да те приеме. Ако те е страх да го кажеш, защото няма да те разберат, то значи просто не се приемаш. Какво страшно има? Да те отхвърлят ли? Мила, ако някой те отхвърли защото си хомосексуална или бисексуална (не разбрах точно), то значи този човек не е заслужавал да бъде в живота ти. Ако някой се отрече от теб, заради подобна глупост, то той никога не те е обичал и никога не е бил на твоя страна. Изпитание за приятелите, накрая остават само истинските.

Ти си тинейджърка, за бога, всяка една тинейджърка се мисли за различна и уникална, за отличаваща се от масата тъпаци. Но знаеш ли какво? Има ужасно много хора на света, ако приличаш на някого не си различна, а няма шанс да не приличаш на никого. Мамка му гадателките не са различни, защото има хора като тях... те просто са в грешната среда. Следователно- не, ти не си различна, ти си си напълно нормална, просто средата ти не е за теб. Ще мине време, ще се запознаеш с нови хора, ще пораснеш и ще се научиш да си намираш правилни среди с правилни хора, които ще те разбират. Всичко е наред. Аутсайдерите са аутсайдери, защото не са в среда с хора, подобни на тях... ако един клас се състои само от умници и вътре има една кифла, познай кой ще стои сам на чин и ще пише, че го обиждат. Всичко е наред, не го приемай лично.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0ba82d5582
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   напълно съм съгласна с номер 1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker