Мисля си, че ще умра самотен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля си, че ще умра самотен...
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3132 пъти
Здравейте хора, аз съм момче на 15 години(9 клас). Искам да ви споделя, че никога не съм имал гадже и съответно не съм целувал момиче, а поне половината от класа ми си имат гаджета и като ги видя и си помислям, че ще си умра девствен и самотен без поколение xD. По принцип съм доста срамежлив, но в никакъв случай не съм затворен към другите или с някакъв гаден характер. Говоря си с всички, не мразя абсолютно никой, винаги съм бил добронамерен... Не мисля, че съм грозен, миришещ или с лоша хигиена (мия си зъбите по 3 пъти на ден задължително и се пръскам с парфюми, дезодоранти, ала-бала винаги преди да излезна от вкъщи :D).

Единствения ми недостатък е че съм дебел или поне аз така мисля. 182-183 см съм висок и тежа 76 кг. Доста хора са ми казвали, че съм дебел, но не си представяйте някаква свиня или нещо от сорта xD ами нормално едър, в смисъл не ми личи някъв тумбак ами просто съм едър и висок.

Е естествено не ми казват всеки ден, че съм дебел, но на месец-два поне по веднъж някой ми изтъква, че съм едричък... До сега може би с ъм се влюбвал само в едно момиче, от моя клас, просто като външност ми харесваше страшно много в 8-ми клас, сега вече не чак толкова, но после опознах характера й и разбрах че една проста крава, която ходи с 26 годишен мъж или поне така ми казаха, но със сигурност с възрастен мъж.

Също така и си говоря с момичетата от класа ми, винаги ги изслушвам и ми казват, че съм бил много добър и кротък.

От 1-ви клас по номера винаги ми се е падало да седя с момиче и винаги е било някое от симпатичните и отворените така да кажа, и винаги съм бил приятел с тях. Иначе не съм някакъв зубър или само да уча кат побъркан, по математика съм зле, само двойки и тройки, по БЕЛ тройки и четворки, по езиците и техниката петици и шестици, тва е общо взето.

Също така не мисля, че съм и някакъв слабак, в смисъл имам си достатъчно мускули да повдигна едно нормално момиче xD и да направя зорлем десетина лицеви. Не знам, просто.

Мисля, че момичетата ме харесват, но само като приятел, но не и като за гадже, но не защото съм непривлекателен или отблъскващ, а защото съм твърде кротък и не бих се заял с някой. А мисля че в днешно време момичетата обичат само някакви badass анаболни типове, които да набият някое беззащитно момченце и ония кифлите веднага са готови да им лапат на колене (с извинение).

Но просто аз не мога да бъда такъв, не мога да променя себе си и за това мисля, че ще си остана самотен завинаги ;( Никога не съм получавал валентинка, никога не съм излизал с момиче на среща, никога не съм се целувал с момиче, никога не съм имал гадже... Просто вече съм отчаян, не знам да мне би да е защото през повечето време обичам да си седя вкъщи, в мисъл домушар съм, а най-добрите ми приятели все са заети и си излизат с техни други приятели в София, където живея.

Е естествено през лятото всеки ден съм на село на чист въздух и там излизам с приятели. Обаче тук в София, дори да съм роден тук(само баща ми е от провинцията) нямам много приятели с които да излезна навън да ходим на кино и др. работи въпреки че си говоря често с тях. И за това почти цял ден съм на компютъра естествено |-( Но със сигурност не съм някакъв no-lifer, като изключим училището излизам поне 2-3 пъти в седмицата. Просто не знам, повече трябва да излизам навън за да срещам повече момичета или просто съм им симпатичен само като приятел и нищо повече, въпреки че са ми правили и намеци за нещо повече, но не мога да разбера, дали само се бъзикат или наистина го правят :)) Но предпочитам, ако срещна красиво момиче в което да се влюба, то да направи първата крачка, защото наистина съм доста срамежлив. Исках да споделя това с вас, защото ме е срам да го споделя с някой лице в лице. Това е, надявам се да ме разберете и да ми помогнете с някой съвет, надявам се да не съм ви промил мозъка с моите глупости. :) Весели празници на всички и да сте живи и здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 040b6d6bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало можеш да намалиш малко калориите и да си повишиш двигателната активност по някакъв начин. Не е нужно да блъскаш, дори елементарни упражнения за основните части на тялото биха бил инапълно достатъчни.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34710882bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Хората са оставали самотни дори до 30 години и пак са си намирали партньорка в живота.

2. Това, че съучениците ти сега имат гаджета не значи, че винаги ще имат.

3. 182-183 см и 76 кг ли ти е проблем? Сега си представи хора, които са високи 170-171 см и тежат 100-110 кг. А сега някой 165-166 см с тегло поне 90-91 кг (не съм садист, че да добавям още килограми към въображаемата картинка). Ако ти си дебел, тогава те какви са? С твоя ръст се иска много труд (и ядене), за да изглеждаш наистина дебел.

4. Самият факт, че си на 15 години при положение че (предполагаме това, защото няма информация по въпроса) не пушиш, не пиеш, не се дрогираш и не обичаш високите скорости или други вредни навици като заигравката с пиротехника... ти осигурява (при положение, че не се разболееш от някоя смъртоносна болест) поне още 55 години, а при късмет и повече живот. Хората не знаят какво ще стане след 10 години, а ти виждаш толкова далеч в бъдещето? Ако наистина имаш дарба, започни да гадаеш на хората и щом забогатееш, някои жени сами ще те намерят (няма да са идеални, но ти искаш жена, а останалите критерии липсват). Ако нямаш такава дарба, значи е време да използваш Интернет за намиране на гадже вместо за оплакване. Срамежливите все още нямат проблем да пишат на компютър, нали?

5. Думите на английски език не те правят чак толкова готин, колкото си мислиш. А относно валентинките - знаеш ли колко българи не са получавали такава от създаването на България до днес, защото по времето им не е имало такива неща!? Тук също не държиш първото място. А и също така днешните ученички пращат валентинки по две причини - любов и подигравка. Получиш ли валентинка, тя може да е опит на някое момиче да покаже на другите какъв смотаняк си и как ще се влюбиш безутешно в нея, понеже тя е написала 5-10 реда, които е откраднала от някой романтичен филм (да живее Холивуд! ). Извод - тя е готина и може да има всеки, а ти си само поредното доказателство за нейното величие и си оставаш смотаняк за нея и подобните на нея.

Драги, нищо не отблъсква повече от самосъжалението и клишетата! Ако знаеш колко пъти съм чел думи като твоите... понякога дори възрастта на автора е същата. Не само аз съм така - жените тук също четат и гледат на теб като на скучен предмет, който те ще разкарат възможно най-бързо от погледа си. Е, може да те потупат по рамото/главата виртуално и да кажат колко ти съчувстват, но само толкова. А не това искаш от тях, нали?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a5be5ce681
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм на 14 и не съм се целувал, не съм имал гадже.. получавал съм само една Валентинка и е нормално, защото се казвам Валентин и имам имен ден xDD. Но съм си намислил да не се женя :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7b31f9a415
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малеее брато. Като почнете с тва - дебел съм, нямал съм си приятелка.. Според мен си си добре като цяло. Гледкай си уроците, оправяй 3ките, пък и момичетата ще си дойдат само дет тряя време. Не се панирай-споко. По характер ми се струваш печен, тъй че не давай зор. И пак да ти кажа - НЕ СИ ДЕБЕЛ!! Може да си спокоен. Айде сичко хубаво и бъди по-уверен и концентриран. Първо образованието, после момичетата.. ;) xD

- Meanie. :3

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0095e9bea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Не се излагаи ако се постраеш да разбереш от какво се нуждаят жените и имаш помоща на плизките си можеш да имаш нормална любовна връзка но никога не вимай нещата за даденост за да я задъежиш трябва да се бориш за нея всеки ден защото всеки един момент има един изрод който чака да ти я вземе а що се отнася до външният вид мъжа не му тябва да е красив а рентабилен.. аз например след осем годишна връзка с една жена и след като се влюбих в нея до полуда направих бая грешки и близките ми я мразиха въпреки че тя виждаше че я обичам си намери друг и ми разби сърцето.. това кето искам да ти кажа е че любовта не е спринт а маратон трябва да се бориш всеки ден да не взимаш нещата за даденост и да не се отпускаш и да си знаеш преоритетите иначе за всеки влак си има пътници просто не се депресирай даже и да ти е трудно бори се защото никои няма да ти свърши работата и по свта има толква самотни момичета (но първо стани рентабилен печели много пари и те ще те намерят и тогава ти ще избираш)и цени себеси ти имаш цена ти трябва да се самоуважаваш и да мислиш за себси.... Бъди щаслив и успехи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker