Постоянно гледа голи снимки на момичета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянно гледа голи снимки на момичета?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 9368 пъти
Здравейте!

От скоро разбрах, че приятелят ми постоянно гледа голи снимки в групи във фейсбук и ми е много притеснено. Като ги гледам всички са с големи пищни бюстове, докато моя е малък, хубави стегнати тела, а аз не мога да се представя със същото. Много ми е мъчно, че си плакне очите с тях, болно ми е, че не мога да съм като тях! Казах му, че не ми е приятно и той ми каза : ''Порасни'' ... И аз какво, да не би да гледам пишки по цял ден, че да го сравнявам с други! За мен това си е изневяра и не знам как да постъпя. Отвътре се разкъсвам като го гледам, аз не мога да съм като, въпреки, че се старая, да му е хубаво! Дори не ме възбужда вече, не ми доставя никакво удоволствие, гледа си неговата работа, а това още повече ме притеснява. Преди си правихме и орална, сега я правя само аз, а иначе не изпитвам никакво удоволствие, само когато ме лиже ппц, но вече и това не прави, но и аз не знам защо... :( Да не си помислите нещо. Напротив на 17г. съм имам що годе хубаво тяло, но не мога да бъде изваяна като тях (забравих да кажа, че той е на 23г.) ! Много ми е неприятно, как да постъпя? Всички мъже ли го правят, и защо по дяволите? Нали си имате приятелки, защо ви е да гледате други голи жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 00c2dd36ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Когато някой ти изневери-изневери му и ти. Започни да гледаш снимки на мускулести момчета да видим как ще се почувства. Ако и той ти каже, че не му е приятно ти също му отговори да порасне. Много е просто, а ако направи скандал го зарежи. Личи си, че е женкар. Днес само снимки, но утре ще го завариш с друга. Тогава какво ще правиш? Замисли се и действай. Отиди на дискотека и флиртувай. Не трябва да търпиш това. Момиче на 16

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 58495caf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този е пълен ИДЕОТ гледай да го зарежеш колкото се може по-бързо. Сигурна съм че ще си намериш друго гадже, което ще те обича такава каквато си и ще те уважава. Ще видиш тогава ще се чувстваш жива и много жастлива. Успех ;]

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b5cedb822
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   А нема да са шашкаш то всички пичове сме така кво толкова е станало. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8e928e8f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарязвай го то'я, нека да ходи и да си търси някоя 'пораснала'.
А ти може да нямаш големи млекоцентрали, но можеш да имаш хубав задник или хубави крака. Може красивото в теб да се крие в очите ти, косата ти или нещо друго, защо непременно трябва да е в бюста. Освен това не всеки харесва големите бюстове, някой харесват малките.
И какво означава "имам що годе хубаво тяло", ако приятеля ти наистина те обича, ще те приеме такава, каквато си.
Никой не е съвършен, дори тези момичета, които се снимат голи.
приятелят ти е този, който не е пораснал. Той мисли с долната си глава, а е на 23! Зарязвай го то'я, той не заслужава чувствата ти!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 93c9cfcb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   При някои е остатъчен навик от годините на самота, при други е поради желанието за разнообразие в сексуалния живот без да изневеряват на партньорката (или за теб гледане на сцена със стриптийз клуб и танцьорка на пилон от треторазряден американски филм също е изневяра? ). При трети може и да е проблем, понеже човекът не само гледа снимки. Но съм на мнение, че наистина трябва да порастнеш. Не можеш да очакваш приятеля ти да седи само вкъщи, да си спре достъпа до Интернет, да не гледа телевизия и да не чете вестници, да излиза навън само с превръзка на очите (да не би случайно да зяпне нечий бюст през дрехите) и т. н. Наистина е време да порастнеш и да осъзнаеш, че ти имаш комплекс за малоценност спрямо едрогърдестите. Приеми себе си такава, каквато си и всичко ще е наред. Страхът ще изчезне! Иначе постоянно ще си мислиш как той ще те замени за някоя силиконка и накрая той ще те замени наистина, защото никой не обича чуждите страхове да рефлектират върху него. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1f5aa8c74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако само гледа няма лошо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2a9e6a9328
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Всяко момче има нужда да гледа и други момичета

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 94dcaa0694
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам, ама за мен това не е изневяра! Ако гледа само снимки или порно, какво толкова? И още нещо - преодолей си тези комплекси, защото онези момичета от там са или със силикон, или редактирани с най-различни програми.. като фотошоп, например. Няма да го загубиш заради това, че не си като тях, но ще го загубиш, ако продължаваш да му „изнасяш лекции“, че просто гледа СНИМКИ на разни ФБ страници. Друго ще е, ако по улиците заглеждаше всяка втора, тогава вече щеше да имаш повод за тревога. Разбери, че е нормално да гледа такива снимки, даже и порно да гледа. Всяко момче го прави и това си е нормално. Че даже има и момичета, които го правят. Какво - ти никога ли не си гледала снимки на разни актьори, изпълнители? Успокой се!

Х-2

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 66f4954df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Явно авторката не е единствената изперкала невротичка и параноичка... Като гледам комнтарите... Горкото момче...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ce8b8a82e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не виждам причина да не го зарежиш...

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ce6c936e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Съгласен съм с 11. Много изкукали девеойки има тук. Какво общо има гледането с изневярата? ! Наистина авторката трябва да порасне, с оглед на това, че е на 17 има още доста да расте, дано има кой да я изтърпи:) Цял живот съм гледал порно, това създава визуално-сексуално разнообразие, което не е изневяра и съответно никога не съм изневерявал на половинката си, с която съм бил към момента. Но женският мозък е така устроен, че винаги търси проблеми, особено там, където няма, това поне съм се убедил през годините. Затова мога да уверя авторката, че и след 30 години ще е същата параноичка, човъркаща за несъществуващи проблеми във връзките си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a9a281c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ей, чекиджии, бягайте да лъскате, а не ползвайте темата да се фукате колко е естествено да си държите чурката по цял ден :)) За нищо не ставате!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3b48cab1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Леле относно гледането - съвсем нормално аз съм момиче и също гледам снимки на, , батковци с плочки, , да приемаш разглеждането на снимки като изневяра е все едно като гледа порно ти изневерява така ли? ! Стегнете се малко бе мацки, ако се държи добре с теб не виждам абсолютно никакъв проблем в момчето. ;д Добре ти е казал, , порастни, , . Ей големи сте филмарки. Момиче на 17

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ef4ab9f2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здр. Според мен го зарязвай той как гледа така и може да те зареже за мене явно ти не го кефиш сигурно заради бюста ти но аз като мъж предпочитам естественото а големи цици не ме кефят предпочитам по малки по са секси а що се отнася за твоя приятел за мен е един ЧИКИДЖИЯ. Постави му скрита камера и му гледай сайра, после му покажи материала от камерата и го изпрати на майкаму ако има фейсбук майкаму пусний ги там от това по голям срам не може да се изживее но не му казвай за това начинание. Но преди това нещо да направиш прикарай го в кревата за малко секс и го помоли за малко френска любов ако ти откаже тогава ти му предложи малко орална любов и почни да му духаш но се прави че кефиш после му вържи очите и продъжи в същото темпо. След това вземи и го Ритни в тестисите но здраво с десен прав със засилка той от болка ще падне до като да се усети и до като си маха превръзката от очите ти вземи и го стисни за топките но по продължително тогава няма какво да стори но поне 2 часа няма да стане от земята и два три дена ще е у кревата щото топките ще му се подуят много яко.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 6a805973df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Зарежи го тоя!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 53eabb3f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Зарежи го защото този няма да престане намери си гадже което ще те обича и уважава и бъди щастлива а не само да тъжиш и в всеки момент да си мислиш че ще те зареже казвам ти намери си друго гадже!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 02c705d383
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   м - 18

Стегнете се малко бе... Всеки гледа. Важното е да си остане само с гледането. Трябва тези твойте комплекси да си ги оправиш, защото гледането няма нищо общо с изневярата и това е проблем, с който ти сама трябва да се справиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker