Помогнете ми да живея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помогнете ми да живея!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2044 пъти
Здравейте, бих искал да споделя с вас проблемът си, който ме мъчи близо 3 месеца. Лятото много си паднах по едно момиче, просто безумнто хлътнах до уши. Това, което ме спечели най-вече, и по-скоро открой от останалите, бяха характрера и гласът й. Нямаше 15 минути през деня, в които да не мисля за нея. Виждахме се, тъй като се занимавам с рисуване, й подарявах мой работи, както и й направих портрет. По час съм й писал мейли колко е красива и т. н. Дотук предполагам добре.. Искам да отбележа че не е имало нищо по-особено между нас.

Изведнъж ми тресва като гръм от ясно небе, че би се радвала да й пиша веднъж годишно, много криво ми стана.. Всичко, което ми носеше радост.. престана, изгулих почвата. Писах й, та писах.. отговор така и не получих от началото на октомври. Наскоро видях снимка, че се е прегърнала с някакъв, уж приятелски.. ухилена, докато аз се измъчвах и хабих психологически ресурси. Ако трябва да съм искрен, след нервите и болката, които ми докара с това си безразлично поведение, не изпитвам нищичко към нея. Сещам се всеки ден, единствено от разочарование и обида, което ми носи главоболие, стягане в сърцето, замъглено виждане, умора без причина и задух на моменти, понеже се затормозявам, за съжаление се привързах прекалено, и когато започна да ме отразява като отпадък го приех лично и не откъсвах мисли от ситуацията. Четох много неща от типа, приеми положението и продължи, прости й в съзнанието си, но съм обиден и объркан, това е.. Изнервя ме и факта, че мисля отрицателно за някого, а съм добър човек, и е в разрез с нагласата ми. Моля ви, ако сте се сблъсквали с подобен период, споделете как излюзохте от него, помогнете ми да си живея живота, както и да спра да се тровя не само психически, но и здравословно! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 22328c85ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Аз съм момиче. При мен се случи нещо подобно преди няколко години. Не само, че се влюбих, но и обикнах за първи път мъж. Денят ми минаваше в мисли за него, вечерите също. Докато бяхме заедно се чувствах най-щастливото момиче на света. Очите ми буквално сияеха от щастие. Обичах този човек повече от всичко! Не преувеличавам изобщо.
По стечение на обстоятелствата се разделихме. Преживях го много трудно. Всяка сутрин започвах на ново с мисълта, че един ден ще настъпи промяна. Колко пъти се провалях... нямаш си идея! Колко сълзи съм проляла за този човек просто не е истина. Може би защото беше първата ми любов ли, знам ли.
Често пъти изпадах в депресия. Имало е дни, в които не съм излизала от нас. Просто не исках да виждам никого. Беше ми все едно за всички и всичко. Ясно ми е, че съм свръхемоционална, но това в един момент ми изигра много лоша шега. Започна да се отразява на здравето ми.
Знаеш ли, съветът ми към теб е да не се изолираш от света! Може би при мен оттам дойдоха и останалите проблеми.
Знам, че ти е тежко. Повярвай ми, аз се чувствах повече от ужасно. Мислех си, че никога няма да успея да го преживея, но ето че успях. Костваше ми много усилия, но успях! Ще попиташ как? Истината е, че колкото и изтъркано да звучи - времето ми помогна! Започнах да излизам по-често, занимавах се с най-различни неща, които ми доставят удоволствие и така постепенно започнах да мисля по-малко за него. Беше ми нужно много време за да си го избия от главата, но още повече за да го изтръгна от сърцето си.
Така че, съветът ми към теб е да излизаш, да си сред хора. Не се депресирай - глупаво и не нужно е!

С времето ще се научиш нито да я обичаш, нито да я мразиш. Ще ти стане безразлична. Ще видиш, че ще се получи точно така. А кога ще стане това ли? Всичко зависи от теб!

Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b922d4b6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чувствителна душа си, като мен. Страдах по бившия си приятел (и може би вътрешно продължавам да се "изяждам" емоционално), но продължи повече от година... А последният път, когато го видях, отношението му беше повече от неприятно. Какво да ти кажа - и на мен, и на теб ни трябва нова любов, за да погледнем на живота с други очи и да си възвърнем силите... Не се затваряй в себе си, ще грешиш много. Бъди силен!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 889ea16a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преминала съм през същото. И разбрах, че старата любов се лекува с нова. Повярвай ми, когато срещнеш друго момиче, което ще те направи щастлив, няма да ти пука кой те е обидил и кой не (поне не толкова, колкото преди). Знам го от опит. Ако не стане по този начин има други 2 варианта - да продължиш или да чакаш момичето (но дори и да се върне - няма да е същото).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eee5ed24cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Постоянно ли ? ги писа тези имейли колко е красива?
Щото и на мен щеше да ми писне и аз щях да ти отговоря така, особено ако не изпитвам нищо към теб. Ти си се вманиачил и до такава степен си я задушавал, че е трябвала да те отреже. Аз бих постъпила също така.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b6ad70cda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом ти е казала, че не те иска трябва да я оставиш намира, просто продължи напред.. не живей с мисълта, че тя е ИДЕАЛНАТА за теб. Ако съдя по думите ти, си добро и мило момче, светът не е свършил-ще я преживееш. Вземи се в ръце и потърси някоя друга, която да те кара да се чувстваш по същия начин!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 65515e8772
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вманиачил си се по нея.. Споко.. Гледай да се оправиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 251d7fc655
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко ти е до мисленето ти ясно е. Отиди ако трабва на психолог, моя съвет е е просто да търсиш друго момиче нали знаеш клин клин избива. Проблемът ти е че го възприемаш навътре, тя има друг който я прави щастлива приеми го и това е.
Надявам се да съм помогнал.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: de5e96ec59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   аз съм момиче и те съветвам да я забравиш не се тормози за нея има много други тя щом не ти пише значи няма интерес към теб виж ако има друга и която те забавлява да и е приятно с теб не се съсипвай за който и да е и давай напред

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker