Как да кажа на нашите, че имам фимоза? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да кажа на нашите, че имам фимоза?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 5227 пъти
Здравейте, искам да ви споделя един мой проблем и се надявам да ми кажете какво да правя. Значи наскоро открих, че имам фимоза или иначе не мога да си забеля главата на пениса. Разбрах, че трябва да ида на уролог и в нашия град има такъв и дотук добре, но проблема е, че трябва да кажа на нашите, а много ме е срам. Ще кажете "голяма работа", да и аз ако бях отстрани и аз така бих казал, но когато го изживяваш, наистина е голям проблем. Знам също и, че в такива случаи трябва първо направление от личен лекар, а това е един приятел на семейството и този факт ме кара още да се притеснявам. Моля ви, кажете ми поне един заобиколен начин да им кажа, защото директно ме е срам, моята болест вече не се търпи. Благодаря, предварително!

P. S. Ако питате, на 14 години съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 59282f9ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
и аз съм момче.
Ето какво да направиш
първо няма нужда да събираш цялата рода и да им го съобщаваш!

когато си само ти и баща ти - казваш му, че имаш проблем с оная работа и той ще ти каже, че трябва да идете на лекар - ти ще кажеш - ок. отивате и лекара ще каже какво трябва да се прави!

Но не е сигурно, че е фимоза! Може да е късо гемче.

А отнсно лекаря - спокойно :D той си нямаш на представа за какви лекари е издавал направления :D може да накараш баща ти да иде за направление - когато той иде ще каже, че то е за уролог - няма нужда да споменава точно з акакво - защото той не е лекар и не може да каже!

И много си прав като каза, че отстрани е лесно - така е.. но когато е на твоята глава - хич не е лесно!

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0dfea3fe02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай, и аз като малък имах този проблем. Оправих се много лесно - с едно мазило и придърпване, оправих се за около седмица. Но съм бил доста по-малък - 1-2 клас. Един приятел имаше същия проблем, при него направиха малка операция, каза, че не е било страшно - кратка и безболезнена. Но със сигурност трябва да те види лекар, много е важно да оправиш това сега. Ако родителите те притесняват - не им казвай. Отиди сам на лекар. Не е срамно, нито страшно, аз от малък ходя сам - я за бележка за училище, я за нещо друго. Даже като бях на 17 си направих спин тест, защото имах едни тревоги тогава. Не съм казвал на никого. Така че отивай сам смело, не се плаши, проблемът е разрешим, само недей да чакаш!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8bed00edd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ако те боли когато си възбуден, кажи им, че те боли сутрин долу, когато се събуждаш, или нещо от сорта. Ако от училище, в някой учебник (биология) има думата пенис, използвай нея. Ако не, 'чурка' ми звучи също нормално да използваш. Виждам, че те е срам от вашите, и искаш да подходиш тактично. Трябва да си избереш нещо оригинално, те иначе бързо ще разберат за какво става дума, без да има казваш 'имам фимоза' :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 31a1468a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най. добре се забелва с френска любов!!!
Д-р Черкезов

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 68cea5507d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Кажи на баща ти, на него по-няма да те е срам сигурно. Кажи му, че имаш проблем и ще решите как да постъпите. Ясно е, че трябва да идеш и при личния си лекар. А може и сам да отидеш при доктора. За тях това е работа -не го приемай това толкова лично, да не си само ти на света така, какво се притесняваш толкова.
Отивай и се оправяй.


П. С. За това майка ти е трябвало да се погрижи за теб като си бил малък-до-3-4 год. Ако лека полека ти е забелвала кожичката по време на къпане до тая възраст, сега нямаше да си с тоя проблем. Е, освен ако не е някой по-тежък патологичен случай, разбира се. Но ми е чудно как тя те е оставила така и не е обърнала внимание по-рано. И аз съм имала момче и знам как трябва да е... Сега не си ли споделяте неща, толкова ли сте отчуждени, та те е срам да им го кажеш. Човешко е в края на краищата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d993660384
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ми нищо няма стращно утиди при родителите си и кажи и тва е :) Те са ти родители!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2bcb87398d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи им го като Черната Златка как би го казала - ТАК ТАК!!! Не се шегувам бързо, ясно и точно го кажи, не увъртай. По-добре от теб да го разберат отколкото от друг. Успех!

Хармония

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd97a8412e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Кажи на баща си (или на майка си ако мислиш, че ще те разбере по- добре) за симптомите на това заболяване. Например, че изпитваш болка и, че си прочел в интернет, че трябва да отидеш на уролог. Той сам би трябвало да предложи да отидете на лекар, ако не кажи му ти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8605141367
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момче, това НЕ Е БОЛЕСТ. Неудобството ти е напълно разбираемо, но ти нямаш никаква вина. Виновни са родителите ти, които е трябвало да решат този въпрос преди доста години, когато си бил съвсем малък. Можеш да се обърнеш и към хирург, не само уролог. Проблемът се решава много лесно и бързо. Говори с баща си. Той е човекът, към когото трябва да се обърнеш. Това е мъжки разговор. Не се притеснявай, той ти е баща, ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c7c0d7338c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Много важно е да не се притесняваш!!! Говори само с баща си щом толкова те е срам, въпреки че няма от какво. Аз не мисля, че това е "голяма работа". Сигурна съм, че баща ти ще те разбере, затова кажи му. A няма лошо и да кажеш на майка си. Вече си голямо момче, така че давай смело напред, стисни зъби и кажи поне на един от тях.
Успех :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b6f98ab416
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам същият проблем не знам как да кажа на нашите сигурен съм че имам фимоза

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker