Та както повечето хора се влюбих. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Та както повечето хора се влюбих.
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1700 пъти
Здравей, аз съм момче на 15 години скоро ще правя 16. Не съм висок за възрастта си даже съм доста нисичък 160см. Не съм от най-красивите, но мисля, че има и по-зле. Попринцип съм разговорлив човек и обичам да изслушвам хората и да им помагам както мога. Та както повечето хора се влюбих.

Всичко започна в началото на 8 клас тогава понеже бях кандидатствал след 7 клас бях в ново училище. Бях влезнал в такова училище, където момичетата бяха рядкост. Но в моя клас имаше 2. На пръв поглед ми се сториха нормални, но едната ми направи повечко впечатление. Беше колкото мен висока слабичка с руса коса със сини очи, хареса ми.

В началото понеже всички бяхме събрани от различни училища ни трябваше малко време да се опознаем. Минаха няколко седмици и понеже в класа сме доста момчета бързо се сприятелихме, но те двете си страняха от нас незнайно защо. Минаха още няколко седмици и тогава може би се поотпуснаха малко и си говорех с нея бъзикахме се и тн. Тогава разбрах, че тя е с една година по-малка от мен, защото е тръгнала от по рано.
И така мина 8 клас на шеги и закачки. Дойде лятото не бяхме си писали от доста време и реших да и пиша смс разбрахме се и се засякохме на скайп. Започнахме да си пишем редовно разказвахме си кой как е прекарал лятото какво е правил разбрах че си няма приятел и че е много искрен, умен и много зряло мислещ човек, че мн си приличаме по характер освен това е и е красива. Тогава се влюбих в нея. Реших да не и казвам какво чувствам още тъй като мислех че ще я уплаша.

Започнахме училище и тогава си сближихме още повече изпращах я до квартала и след даскало почти секи ден и си говорехме на всякакви теми и си споделяхме доста лични неща. И така дойде един ден в който реших да и намекна за чувсвата си тогава тя каза че мн ме цени като приятел и не иска да си разваляме приятелсвото. Беше ми мн гадно, защото съм чувствителен човек и доста време плаках и нямах желание за нищо. Но реших да не се отказвам и че може би се е изплашила и иска време да си помисли. Така продължих да я изпращам след даскало и да си споделяме беше ми много хубаво с нея. И така докато отново не повдигнах темата попитах я защо не ме харесва какво ми е тя каза че просто е намерила момчето си…. след като чух тези думи просто не издържах и се разплаках като малко дете…разбрах, че никога няма да бъдем заедно…надеждата с която си лягах всяка вечер се превърна просто в мечта. Сега съм съсипан не знам защо ставам сутрин и за какво живея тя е единствената причина да не се самоубия. Тя е толкова прекрасна мила добра…когато ме погледни със сините си очи и ми се усмихне просто имам чувството, че съм най-щастливия на света. По цял ден стоя вкъщи и плача не ми се прави нищо нз дори защо пиша това…когато съм с нея забравям всички проблеми от ежедневието и съм истински щастлив.. когато се събудя сутрин първата ми мисъл е как е дали е добре постоянно мисля за нея нз какво да правя искам да умра, тя е единствения човек, който някога се е интересувал как се чувствам. Нямам мн приятели дори мисля че тя е единствения ми истински приятел. Обмислям да започна с наркотиците и алкохола, ще си умра сам като куче без на никой да му пука. Аз сам боклук нищо не правя като хората пълен идиот съм... винаги съм бил сам в тоя живот тя е единствения човек, който ми е помогнал когато съм имал нужда…може би трябва да свикна с мисълта, че ще си умра сам и да доживея останалите дни от скапания ми и мизерен живот. Никой не ме харесва или обича.

Благодаря, че прочете историята ми и извинявай за загубеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8a92e54258
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви са тези приказки бе момче :О Поставям се на мястото ти, но да говориш чак за самоубийства.. наркотици... алкохол... Това вече е прекалено... Та ти си едва на 15... Ще се срещнеш с още хиляди момичета. Ще бъдеш нараняван и самият ти ще нараняваш... просто живота е такъв. Не се отчайвай от сега!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8cb0c23830
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еее, бива ли така? Какво ще ти донесат наркотиците и алкохола, а? С какво ще ти помогнат? Всички сме се влюбвали и всеки е преживял това. Знам, че това не те утешава, но помисли какво ще причиниш на родителите си с тези глупости? Щял да се самоубива, нямало за какво да живее... Дрън-дрън! Колкото и да ти се струва, че само тя е на света и никога повече няма да погледнеш друго момиче, повярвай ми, НЕ Е ТАКА. Няма човек, който да не е преживявал любовна болка. Какво ще стане ако всеки наранен от любов тръгне да се самоубива или да потъва в наркотици? Първо, ти имаш да учиш с нея още много време и нищо не се знае. Второ, можеш да си продължиш общуването както досега и с времето тя може да те погледне с други очи. Ама не, ти искаш сега, тук и веднага! Радвай се, че си изпитал най-великото чувство на света, но не стоварвай върху любимото момиче такава вина - цял живот да се чувства виновна, че ти си се самоубил или си станал алкохолик, наркоман и си погубил живота си заради нея. С тази мисъл тя никога няма да е щастлива. Това ли искаш? Ако искаш да и причиниш това, значи обичаш себе си, а не нея. Кой би искал любимото същество да се чувства така? Успокой се, избий от главата си глупавите мисли и се зарадвай, защото много хора така и и си отиват от света, без да са познали това чувство. Всъщност, ти си щастливец! Нещата ще се променят, много скоро ще разбереш, че на света има и други красиви и добри момичета, нищо че сега такива думи ти изглеждат абсурдни. Тук има много хора, живяли доста повече от теб и те знаят, че това е така. Просто го повярвай.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eae61df93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Виж пич, вярвай ми знам какво е чувството. Адски трудно беше да не направя втори опит толкова бързо. Да не те плаша, но минаха две години без да се виждаме и тя все още ми е в главата. Доста кофти а? :D Само че вместо да почвам с алкохол и наркотици заложих на учене и мноого спорт. Станах нов човек. Направил съм си много изводи от тогава. Никой не може да ти даде гаранция, че някога ще сте непременно заедно. Аз обаче мога да ти гарантирам, че шанс винаги има. Съветите на номер 1 и 2 са много верни, само не вярвам да ти се слуша колко много други риби има в морето точно в момента. Поплачи си, нареви се, после се стегни и реши как да станеш по-добър мъж. Дали за нея или за някоя друга - това и аз не мога да ти кажа още :D Донякъде обмислям дали да не опитам пак, може би и аз се нуждая от съвет. Номер 2 е много прав - имаш време, само желание трябва. Разбира се, това не пречи да се заглеждаш и по други, колкото и странно да ти звучи. А след една година як спорт и те ще гледат тебе, вярвай ми ;) Понеже си 1. 60 не те съветвам да почваш още с фитнес, но височината не е проблем още повече щом и тя е нисичка.. имаш поне 5-6 години да растеш още, природата си знае работата. И така готин, не се шашкай - погледни през прозореца и си кажи че само слабите се предават, а ти далеч не си такъв. Какво по-хубаво време да започнеш на чисто от една нова година нали? :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker