Искам да е както преди.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да е както преди....
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1843 пъти
Искам да е както преди, трябва да е както преди... Вече нищо не е същото. С него сме заедно от година и няколко месеца, но вече не ме обича така и аз го усещам. Първо поиска да скъсаме, съсипах се.. не знаех какво да правя, просто не мога да го опиша. За два дни се побърках напълно. После се срещнахнахме, исках да го питам толкова много неща, толкова много плаках, толкова много... А той дори не искаше да говорим, беше навел глава и повтаряше "не знам".. накрая седнахме на някаккви стълби и някъде между сълзите и моето 'Защо, просто ми кажи защо? ! ' той предложи да се съберем... някакси се събрахме, но не ме обичаше, знаех го..

Всяка вечер нещо му ставаше и започваше да ми говори колко не ме понася и как не иска да сме заедно, как вече не ме обича.. Заминах на София за Нова Година.. Тогава изведнъж видях колко 'приятелки' е насъбрал.. Всичките му се обеснявват колко е красив лигавят се се него като на гадже, а той... Когато го попитам нещо той веднага почва да крещи и да се заяжда, защитава ги още преди да съм казала нещо за тях... Едната се натиска на доста момчета, вижала съм го това... и той май много си е паднал по нея, не зависимо по-какъв начин... с последанат му приятелка стигнаха до там че си правеха тайни срещи, дори се прегръщаха.. Пак ще стане така.. просто той предпочита тях-не мен. И сега, ако четеше това щеше да ми се развика и да ми каже нещо от рода на "бати ква си курва" 'махай се, не искам да те виждам' и пр.

Просто вече съм отчаяна, много го обичам... а на него не му пука за мен, един вид. Явно не разбира че ме наранява, боли ме от държанието му. Не знам какво да правя, наистина.. Изминалата 2012 беше изпълнена с ядове, сълзи и разочарования.. не искам и тази да премине по същия начин ;(

Предварително се извинявам за правописните грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: f238e00cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми, хайде вече да се вземеш в ръце и да се огледаш за другите момчета край теб. То бива, бива мазохизъм, ама това твоето на нищо не прилича. Човекът всякак ти показва, че си излишна в живота му, ти пак - обичам го, че го обичам. Ама добре, няма лошо, обичай го, но няма как насила да си вземеш ответни чувства. Обичай си го отстрани, но не му се сърди, че не ти отговаря, това не става по по поръчка. Сърце е то, не е чувал с картофи. Ако наистина толкова го обичаш, ще си щастлива, че той е добре, дори и без теб. Вземи живота си в ръце. Не си мисли, че той не разбира, че те наранява. Не само че разбира, но го прави нарочно, само за да се махнеш, ама ти пак си там и няма отърване. Заживей си твоя живот, обичай го без да настояваш за отговор, нека той да реши. И се огледай за друго момче.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 66ffdf65e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запази достойнство и си тръгни от тази връзка, насила хубост не става. Ами не те обича, ако те обичаше нямаше да те обижда без да си го заслужила по някакъв начин, та дори и да си го залужила, пак нямаше, това е силата на любовта. Остави го и потърси щастието другаде, с него няма да си щастлива, нито е първият, нито последният мъж на света. И какво значи "не разбира, че те наранява" -много добре разбира и това цели, иска ти сама да си тръгнеш от него, за да мине по-безболезнено за него, затова се държи лошо с теб, просто той като те е зарязал и ти си му изпилила нервите, затова се е събрал с теб и всеки ден те тормози, та белким се сетиш да го напуснеш. Съжалявам, но това е истината, вземи се в ръце.
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a6ecd4c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   След като темата е в тинейджърски, предполагам приятеля ти е още млад за нещо сериозно, и се радва на интереса. След като свикне с такъв интерес, той постоянно ще си търси такъв. Няма смисъл ти да страдаш, защото от прочетеното до тук, не виждам как ще стане връзката ви сериозна. И ти все още си млада.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eecee465fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Потресена съм от отношението на това момче към теб. На колко сте години?
Не искай да е както преди... тоя е пълен боклук, който не заслужава дори да го споменаваш. Не говори за него, не мисли за него, нищо не прави, свързано с него. Времето ще ти помогне да забравиш разочарованието, но не позволявай на тоя да те тъпчи така.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 80f6c6d88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поредното доказателство, че момичетата просто обожават да се държат гадно с тях. И колкото повече ги лъжат и мачкат, толкова повече тичат след въпросния боклук.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 45a3cd9722
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, ако го обичаш пусни го на свобода, а ако и той те обича ще се върне! Няма какво да се тормозиш, разбирам ситуацията ти, зарежи го, а ако му долипсваш ще се върне :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2542a3afa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не му пука го забрави, защо да страдаш за този боклук ще си намериш момче което ще те обича истински и ще забравиш за него

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1ac0f44a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ... Но той ме обърква... казва ми че ме обича всеки ден.. просто на моменти като чели.. не знам, се побърква.. и после пак си е същият. Не знам какво му става...
От Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 45a3cd9722
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В такива случаи, най-важно е да си запазиш достойнството :)!
Имам приятелка в същата ситуация толкова ниско падна, че майка ? не може да и помогне :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1a18d8ae6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам приятел от повече от 4 години. Безброй пъти съм била в твоята ситуация и смея да твърдя, че с моя приятел сме още заедно, защото аз успях да се преборя за тази връзка... но това отношение, което той демонстрира към теб е нещо, което не те съветвам да търпиш, защото аз съм го правила и повярвай ми, ще ти е тежко. Млада си, имаш живот пред себе си, заслужаваш страхотно отношение и можеш да го получиш, стига да срещнеш Човека. (:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker