Какви са неговите чувства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какви са неговите чувства?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1902 пъти
Моля ви за съвет! Една добра приятелка ми препоръча този сайт. Предварително се извинявам за правописни грешки, но просто съм много развълнувана. Ето и моите проблеми:

1. Още от първи клас си падах по едно момче, но той беше прекалено лигав и незрял за мен. Сега години по - късно отново имам чувства към него. Този път, обаче е сериозно влюбване. След като минах през много психически и физически изпитания / в началото имах и конкуренция / успях да разбера от един общ приятел, че моето момче ме харесвало още от втори клас. Тогава едва не умрях от притеснение. Е, както очаквате тръгнахме заедно. Връзка за две седмици. В началото се смеехме, държахме си ръцете. Той е зодия близнаци. Може да звучи нелепо, но според мен в зодиака има нещо вярно. Този общ приятел ми каза, че той излиза с още две момичета едновременно, / нещо, което не ме заинтригува, защото той е с тях още от детската градина / но бил готов да ги зареже заради мен. Моят шпионин ме осведоми, че той искал само да ме впечатли. Това разбира се ме трогна. После, обаче на него му омръзнах. Просто започнахме да се отдалечаваме един от друг, но аз все още го обичам и то много.

2. Една от причините да ме зареже е, че той си има един приятел, с който правят само глупости и щуротии. Така любимото ми момче започна да му обръща повече внимание, отколкото на мен. Най - добрият ми приятел / това е шпионинът / ми каза, че щом не сме се целунали още не сме гаджета. Аз не му вярвам, понеже няма как да се целунем в училище, а сме затрупани с домашни през следобеда. Освен това той ми е казвал, че иска да ме целуне, но тогава защо ме заряза!?

3. Ех, признавам си, че може би имам малка вина, защото докато бяхме заедно аз харесвах едно момче от по - горните класове и той имаше поводи за ревност, но винаги съм му казвала, че него харесвам много повече.

4. Вече не сме заедно, но той все още ме ревнува, а на всичкото отгоре започна и да ме обижда с неговия нов най - добър приятел. Искала съм съвети по този въпрос и са ми казвали, че той ме харесва, но още не може да разбере чувствата си. Проблем ли е, че съм по - висока от него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a287537423
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ти сега в кой клас си - 4-и или 5-и?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 52c77ffcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Аз съм в 7-ми клас.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6d0a97dfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Най - добре разговаряйте откровенно с това момче.
Разбираш ли, той или ще те има като приятелка или като никаква. Добре ще направиш да му го кажеш така, защото той не може да те тегли към него, а в същото време да играя ролята "не показвам интерес".
Какво провокира чувствата ти към такъв човек, след като както ти самата си казала е незрял и глупав (след като те обижда зад гърба ти). Време е да му покажеш, че не си изтривалка и няма да търпиш наглото му поведение. Подхвани темата деликатно, за да разбере самият тип що за отношение има към теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 57d7b9f178
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ами при мен е подобно, просто гаджето ми така да се каже харесва и най-добрата ми приятелка... аз съм ти приятелка познаваш ме пиши ми по-подробно ;)

snow (дано се сети коя съм)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1df8a0bb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче явно още ти е рано, в 7-ми клас аз също съм правил глупости (момче съм), но ти ми се струваш още малка за тези работи като гледам какви работи пишеш. Та поизчакай още 1, 2 години докато наистина се почувстваш зряла защото се вижда че не си. А и ми стана интересно защо пък да не може да се целувате в училище? :Д

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8ec4387b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ох, като се сетя, че и аз съм преживявала такива "драми"... Не знам да се смея ли, да плача ли. :)))
Гледай си уроците, приятелките и си живей детството докато можеш. После цял живот е ей такива изтрещялки ще се занимаваш. :))


ТТ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 52c77ffcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката: до номер 3 - благодаря за съвета; до номер 4 - знам коя си, ще се видим на скайп; до номер 5 - :* споко ще го повлека към тоалетните и такава целувка ще му изпраскам, че свят ще му се завие; до номер 6 - благодаря за съвета.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 52c77ffcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката: По едно време той съвсем се отцепи с новия си приятел и то тъкмо, когато бях готова да действам. Помислих си, че вече не ме харесва, пък и той започна да се държи отвратително, но вчера една учителка ме подлуди, и му казах, че не мога да я понасям, и че искам да се преместя в друго училище. Той започна да ме разубеждава и за пръв път от толкова много време беше искрен. Какво се случва с него? Моля ви, пишете ми! Имам огромна нужда от съвет! Толкова го харесвам! Какво се случва с него?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker