Напивам се често, а съм на 14 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Напивам се често, а съм на 14
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3732 пъти
Здравейте аз съм момче на 14 г. Често излизам с приятели
по заведения (барове, ресторанти, дискотеки). Родителите ми са заможни и ми отпускат по 300лв-400лв на месец джобни. От лятото започнах да си купувам алкохол като изляза с приятели. Първо почнах с бирите с плодове приятелите ми и те започнаха покрай мен. Не ми правеше голямо впечатление все пак сме тинейджъри нормално е да пием бира. НО лятото отидохме на едно заведение и като започнах с едни джинове водки уискита и т. н. се напих като талпа спах при един приятел да не ме хванат наще.
Сега често излизам с момичета или с приятели почти всяка вечер и не се осещам колко пия. Обичам джин с тоник и уиски много. Преди няколко дни се прибрах след поредния "запой" с приятели в едно заведение. Майка ми ме надуши че мириша на алкохол. Едвам се измъкнах. приятелите ми се опитват да ме накарат да спра ама на мен ми се пие и на момичета им се харесва. Откакто започнах станах по "известен" сред моите среди. Повече момичета, приятели и т. н. Харесва ми. Но загубих няколко доста важни за мен приятели защото започвам да се фукам с парите които имам и с момичета и накрая им тегля една майна и се скарваме.
В заведенията вече ме познават няма проблем да влизам в дискотеките. Общо взето алкохола ми отвори доста врати но изгубих и доста неща. МОМИЧЕТАТА СА ЛУДИ ПО МЕН, НЯМА ЗАВЕДЕНИЕ В КОЕТО ДА НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА, НОВИ ПРИЯТЕЛИ, ОЩЕ ПАРИ ЗАЩОТО НЕ МИ СТИГАТ, СТАВАМ ВСЕ ПО ПРОЧУТ КАКТО КАЗАХА И Т. Н. НЕ МОГА САМ ДА ПРЕЦЕНЯ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.

Та въроса ми е е може ли да стане нещо сериозно от това? И ако да как да спра?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 474f18da8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като ще те пребият някъде, като ще станеш отрепка, като недай си Боже ще се натровиш и ще те вкарат в болницата.... да видим дали ще ти е кеф. И с какво ще си известен - "Кире - пияницата" ли /името е произволно/?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f4a735f896
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Измисли някоя по-реалистична история и тогава се върни пак за съвет:)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b80162b0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Проваляш си живота..
Това, че ти отпускат толкова джобни не означа, че трябва да ги даваш за алкохол. И тези момичета дето те харесвали те явно не са нищо повече от кифли или к*рви. Защо ли? ! Защото се интересуват дали си ''готин'' и колко пари имаш и това, че пиеш че си известен и те пускат във всички заведения? ! А не от самия теб..
По добре спри захвани се с училището и не разочаровай родителите си.. Защото те ти вярват и ти дават пари макар и да не знаят, че ги даваш за алкохол.. Като разберат ще ти спрат джобните и ще те накажат.. Няма да имаш пари за алкохол и ще си прекарваш времето вкъщи.. И като не ходиш по дискотеките момичетата няма вече да те харесват и ''славата''
ти ще отшуми много бързо.. Ще си загубил доверието на вашите и ще ти остане само отминалата ''слава на много готин''
И да може да има доста сериозно последствие може да се пристрастиш към алкохола е ако вече не си..
Според теб как изглежда алкохолик на 14?
А свестните момиче няма да те харесат ако се държиш така? !
Аз например се дразня момчета по на 14 г да пият на мен това ми е противно и без мислено ти нямаш проблеми да се
напиваш защо? ! За да изглеждаш готин... За новите приятели дето са използвачи ли или за кифлите..
Как да спреш ли ми стой си вкъщи няма да ходиш на дискотеки и ще си вкъщи... А ако не искаш и предпочиташ да си готин напивай се и ще загубиш не някой, а всичките ти добри приятели ще останеш само с използвачите ще ти потрябва помощ и никой няма да ти помогне.. А и ако от сега се напиваш и да речем не спреш.. Тогава след 10 години как ще в вечно ли ще си пиян тогава тази ''готиност'' няма да я има ще си останеш и няма да имаш семейство което да те подкрепя затова :
ИЗВОД : Стой си вкъщи не излизай по дискотеки, не пий..
И се замисли струва ли си да пропилееш приятелството на всичките си приятели и доверието на родителите си? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 058c124d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кво да ти кажа пич, веднъж почнеш ли после е трудно. Аз съм момиче на 21 и от две години пия между 400 и 600 грама джин или водка всеки ден без значение дали съм навън с приятели или съм си останала вкъщи. Дори напоследък нямам пари да излизам много по заведения, но си се наливам вкъщи. Всяка сутрин ми е зле и ми се гади. Имай предвид че на твоята възраст дори не бях опитвала алкохол. Внимавай защото ако пиеш от 14 годишен, след няколко години може да посегнеш към нещо по–хард

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8a30efe70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нищо няма да се случи според мен И аз като тебе съм се напивал но е нормално

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4f9c36b8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И то, но и родителите ти най-вече, сте за ЯКО БОЙ!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 956bcbf282
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Цироза! Заболяване на черния дроб от прекаляване на алкохол (дори може де умре човек, ако не се ликува)...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 261c4a2843
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Родителите ти са виновни и то доста... много си се разглезил... момичетата надушват твоите пари а не теб самия... и питаш дали може да стане по лошо от това!?? ! Та ти си на 14 бе пич... познават те по баровете... това не е нещо гордо а е разочароващо... избрал си грешния път... събуди се от този ненормален за 14 годишен СЬН!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: df6219d495
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз също съм момиче, ама не харесвам такива отрепки като теб. Това да бъдеш спортно момче е най-прекрасното нещо което може да направиш за себе си! Махни ги тия лайна, скоро сигурно и трева ще почнеш да пушиш и да не казвам до къде ще стигнеш..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8b91cf9535
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахаха, имал бил много приятели, харесвали го момичетата! Колко си смешен! Та те харесват не теб, а парите ти, това, че ги черпиш и можеш да задоволяваш глезотиите на момичетата. Парите, обаче, са много измамно нещо. Ти още не знаеш това. Никой не е застрахован от провали, никой няма гаранция, че винаги всичко ще върви добре, че всички ще са живи и здрави и т. н. Прекалено много фактори има, които не зависят от теб. Тръгнал си по един извънредно типичен път за богаташко синче. Краят на този път е толкова ясен и прозрачен и толкова много глезльовци като теб са минали по него, че няма съмнение как ще завърши всичко. Не си виновен ти. Ти си дете. Родителите ти са тези, които са виновни и то много. На тях най вече предстои да изпият горчивата чаша с теб. Бог да ти е на помощ. Там, накъдето си се запътил, никакви пари няма да те спасят.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 20a24848f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ей момче, чиниш ми се закоравел пияница.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 41db90f947
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   МОМИЧЕТАТА СА ЛУДИ ПО МЕН, НЯМА ЗАВЕДЕНИЕ В КОЕТО ДА НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА, НОВИ ПРИЯТЕЛИ, ОЩЕ ПАРИ ЗАЩОТО НЕ МИ СТИГАТ, СТАВАМ ВСЕ ПО ПРОЧУТ КАКТО КАЗАХА И Т. Н. НЕ МОГА САМ ДА ПРЕЦЕНЯ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.

Смешкооо пий си пиенето докато можеш, щото след време толкова бой ще ядеш, че ще съжаляваш че си бил такъв ТЕЖКАР. Разглезен хлапак, ти 300-400 лева знаеш ли хората как ги изкарват бее сульо? Те цял месец се блъскат за тея пари, и се чудят как да вържат двата края, ти си ми някво лайнце на 14 дава толкова пари за алкохол и бил харесван.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a164a64f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Човек аз започнах да пия на 20, защото беше неизбежно караха ме и аз нямаше какво да направя, но не е добре.. Пия по 1-2 маки уискита най-малко.. На приятелката ми не и харесва даже, че и толкова пия.. Тя е имала проблеми с предишни гаджета-пияници.. Пии но в умерини количества най-много 1 бира и дръж старите си приятели това го научих по трудния начин.. По-добре старите от колкото новите новите се интересуват само от парите ти и колко ще ги почерпиш.... Старите дърът на теб!!! Бъде себе си!!!


УСА21

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f9992ac469
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   абе момче хухуах и аз съм на 14 и съм момиче пия... да.. напивала съм се имам приятели.. хуххя само ш ти каже, че накрая така наречените ти приятели ш ти ебат майката.. със извинение в такиваа лайна ш се забъркаш, а тея твоите ОБОЖАТЕЛКИ. такива МАЗИ ще се окажат, че ти е бедна фантазията колко ще си стоиш у вас сам плачейки или недей си боже както мен.. в някой друг град да завърши.. прави каквото си правиш, но с граница.. и аз мислях, че имам крила да летя.. ама нещо ми ги подрязаха така наречените приятели. не се безпокой скоро и от вас ще почнеш да бягаш да си мислиш, че другите са няколко нива под теб ш бягаш от даскало.. фалшиви бележки.... е да и аз бях така.. а сега какво.. майка ми.. едва ме кани на гости при нея.. живея на 1000 киломентр от приятелите си.. малкото които останаха и какво.. накрая.. ХУЙ! такаче опичай си акъла.!! АЗ НЕ УСПЯХ ПОНЕ ТИ ГО НАПРАВИ И НЕ СЕ ТРЕВОЖИ, ЧЕ ЩЕ СИ ИЗГУБИШ СЛАВАТА ИЛИ НЕЩО ПО ТАКА ЕДНО ЗАПОМНИ ОТ МЕНЕ ВСИЧКО Е ДО ВРЕМЕ И ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИШ... СИ ИДВА С ЦЕНА!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9764fffda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ако съдя по няколкото ми роднини и познати, които пиеха подобно на теб, на около 40 ще си труп. В буквалния смисъл.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e02bac0fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Момиче съм, когато бях на 13 се напих веднъж (беше ми страшно любопитно какво е), след месеци ме беше врътнала главата, но нищо повече, успеха ми е добър, имам приятели и мога да разчитам на тях. Мина година от моето напиване, та въпросът ми е следния : Аз обичам да пия от време на време, може ли това да ми доведе проблеми и с това старо напиване да си навлека лоша репутация?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker