Срамежлива съм и не намирам сили да му кажа, че го харесвам, а друга му се натиска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срамежлива съм и не намирам сили да му кажа, че го харесвам, а друга му се натиска
преди: 15 години, 2 дни, прочетена 4075 пъти
Момиче на 16 години съм.
Преди две седмици някъде отидох на една фен среща и след нея с 5 човека много се сближхме.
Две седмици преди това момчето, което обичах страшно много и ходихме 11 месеца (най-дългата връзка в живота и на двамата) ме заряза и каза, че искал да сме само приятели, че нищо нямало да се получи, но аз не се отказвах и той накрая, за да ме отблъсне ми наговори много болезнени неща. Като напримир, че затова време, за което сме били заедно разбрал, че от мен не ставало нищо. И така, за да превъзмогна болката не излизах с него и естествено и с компанията, защото те излизаха заедно.

Започнах да излизам с тези 5 човека, с който много се сближихме, но едно от момчетата е страшно яко - със страхотно тяло и мускули, сини очи, в които се потапям, и характера му е страхотен и същевременно е много срамежлив, в началото почти не говореше, но после се отпусна. Много се влюбих в него (попринцип съм от хората, които бързо се влюбват и после много страдат).

Сега се питате къде е проблема. Еми той е там, че аз също съм малко срамежлива и се не събирам сили да му кажа. И най-големия проблем е, че едно от момичетата е може да се каже момичет,о което целия град познава. И преди 1 седмица е скъсала с гаджето си и сега му се натиска на него ;(. Тя е много отворена и си го прави открито. Вчере са прекарали целия ден заедно, оправданието беше, че ходили заедно на фитнес, но песле вечерта ходихме на дискотека и като излязохме стояхме на една пейка и тя си легно в него с оправданието, че и било лошо. И после в един сайт се бяха написали, че са във връзка бракувани. Не знам ходят ли вече или не, но аз страшно много го харесвам какво да направя хора дайте съвет.

И в цялата тая бъркотия и бившето ми гадже ми се извини и искал да се съберем, но аз му отказах, защото вече не го обичам.
Мерси предварително за коментарите и помоща ,която се надявам да ми дадете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 дни
hash: 9927c2cedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом нямаш чувства към бившия си приятел, не се връщай при него, дори и да ти се моли - няма да има смисъл...

Колкото до другото момче - покани го и ти, излезте двамата. Сигурна съм, че както той е излезнал с другото момиче, ще излезне и с теб. Кажи му какво чувстваш - но не го шашкай, карай малко по - внимателно. ;)
Не изключвай възможността, че може да излиза с нея, за да те провокира да направиш нещо. А ти не изпускай шанса да бъдеш щастлива. Ако си сигурна в лобавта си - бори се за него :))

Няма да сгрешиш ако разкриеш чувствата си...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: a30671c4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма от какво да се притесняваш. Постепенно се сблийаваите гледаи да намираш повече общи теми. После го покани да излезете идете на кафе 1, 2 пъти така ще разбере че имаш интерес към него, ако ти откаже значи няма интерес към теб, а каквото и друго да ти отговори зн те харесва и така постепенно ще се развият нещтата , но както каза НОМЕР 1 не прибарзвай. Аз бях така аз сам момче на 14 Вярно по малък съм от вас но ... Послушай ме УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 15 години, 10 часа
hash: e3170a15e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката: Ох оказа се, че и той и тя знаят за моите чувства. И също се оказа, че не тя ходи след него, а той след нея. Хем тя му е казала, че не иска връзка, сега тя заминава за 2 седмици, а той е много тъжен и тя се чуди какво да му каже. А аз се чудя дали през това време да не му покажа по добре чувствата сии и да бъда до него, може пък просто да е увлечен от нея и да се получи. Какво мислите?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 часа
hash: 9927c2cedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Покажи чувствата си... пък каквото стане.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 94e8c57f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най-добре му напиши един смс така ще стане по лесно...напиши му от рода че вече далго време си луда по него, а нямаш сили да му признаеш и че след тожа признание искаш да те гледа с други очи. Нещо такова напиши и опитай с него...

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 122d521b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом си влюбена в него бори се. И аз съм срамежлива, но все някога трябва да преодолееш срама си и да му кажеж чувствата си и да му заявиш нея или ти ако не си ти майната му има и други ако да хубаво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e3170a15e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Той знае за моите чувства. А аз немога да направя нищо, защото двамата са толкова сладки заедно, немога дда ги рязделя, въпреки че и завиждам малко си ги обичам и двамата. Явно така е било писано. Ще спра малко стая любов че напоследък май много ми дойде. Ще се оставя на съдбата

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 41c57d930b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мисля че имам точния съвет за теб пиши ми на емайл и ще видиш колко лесно може да ги разделиш и да си заедно с него... Просто трябва да проявиш малко хитрост и фантазия аз момичетата как ги въртя карам ги да се мислят за единствени а всъщност сам с още 3 едновременно... Не искам те плаша просто от гледна точка на това че съм момче съм на мнение че имам какво да ти кажа относно нашата психика и това как действаме като сме на лов за гъзели :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e3170a15e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А как да ти пиша на е-майл като не си го дал :Д:Д:Д

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker