Майка ми ме мрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме мрази
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 8366 пъти
Здравейте. Майка ми и. баща ми са учители. От мен винаги се е искало най-доброто. И беше така, бях отличничка. Влязох в най-добрата гимназия с 34 бал. Но не знам какво ми стана. Спрях да уча, сега също получавам лоши оценки по повечето предмети. Сега съм 9 клас и все още не мога да си обясня защо станах толкова слаба ученичка. Майка ми ми крещи и дори не се опитва да ми влезе в положение. Заплашва ме, че. ще ми размаже физиономията, ще каже на баща ми да ме пребие и ще ме премести в друго училище извън Бургас. Обеща ми, че ако имам двойка за срока по нещо, ще ме прати в Малко Търново, за да стана горски и да обикалям по горите. Имам братче на 2. Той постоянно идва да ме търси, а тя му казва да ме остави да уча и тихичко казва "че не искам да я гледам тая". Казва ми, че съм била простачка, тъпанарка, изрод, идиот. Ако до няколко дена не спре с тоя цирк или ще си събера нещата и ще се запилея някъде, или ще си завържа нещо тежко за крака и ще се метна в езерото пред нас... след като иска да ме мачка и да ме размазва, ще й спестя усилията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ae1433f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Спокойно!
С майка ми много се караме! Тя ми бие шамари ;д
И аз много се карам с нея и аз съм си мислила да избягам от нас и никога да не се връщам!
Но те са ти родители и те обичат! И аз не съм с добър успех, но не може всички да са с добри успехи!
Че представи си ако всички имат чудесен успех и всички искат да станат доктори? Как тогава ще има сервитьорки?
Успокой се! :)) Съвсем нормално е да се карате!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aea4252960
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При това положение намери начин да идеш да живееш при някоя от бабите или на друго място, но наистина, не е за търпене това. Забрави тия глупости с камъка и езерото. От всяко положение има изход.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bda77b6a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И да те мрази нека знам аз какви са жените без достойнство

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 306c8da025
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да наистина майка ти се държи ужасно, но явно ти си я разочаровала. Била си отличничка, а сега си понижила успеха си въпреки, че твоите родители са учители. Тя не те мрази просто родителите искат най - доброто за своите деца, но може би не знаят как да го постигнат. Защото, ако не започнеш да учиш здравата няма да постигнеш нищо и какво след това няма да имаш хубава работа нали? ..

Майка ти иска с тези заплахи да те накара да започнеш да учиш, ''Заплашва ме, че. ще ми размаже физиономията'' - значи все пак е загрижена нали? ! Ако наистина те мразеше нямаше да се занимава с теб и да иска да учиш...
Затова се стегни..!!

''ще си събера нещата и ще се запилея някъде, или ще си завържа нещо тежко за крака и ще се метна в езерото пред нас... след като иска да ме мачка и да ме размазва, ще й спестя усилията. '' Дори да е непоносимо ТИ си млада и имаш да живееш живот!!!
А и няма къде да къде да отидеш, а за самоубийството защо да отнемаш собствени си живот.. Това всичко ще се надживее.. И ще остане само един спомен...
УСПЕХ..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0bf85e9dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ми интересно е защо си спряла да учиш? Не разбираш ли, че майка ти е напълно права..? Кво ти става по дяволите? Толкова години ли пропиля, за да спреш да учиш точно сега? Женицата толкова години те е издържала с баща ти и все още продължават, а ти сега не искаш да учиш, wtf?!

В кво положение искаш да ти влиза? Кво искаш да направи, да вземе и тя да мързелува, щото и тебе те мързи ли? Жената иска да ти помогне да имаш образование..ама ти май искаш да останеш тъпа, като простите цигани от махалите, нали?!
Момиче, стягай се докато е време, а не се сърди на майка ти заради твоите грешки.

Момиче на 15 ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9be29e9289
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Горката ;( Съчувствам ти. На този етап не може да се направи нищо. Майка ти изисква твърде много от теб, без да ти помага да се изправиш. Аз бях точно като теб. Учех, но от както влязох в гимназия всичко се промени. Имам един въпрос-Влязла си в най-елитната гимназия, но ти ли искаше да учиш това (език или математика предполагам) или вашите искаха???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d00f92540
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те напълно.

Когато учех в едно от най-елитните училища в София получавах адски слаби оценки. Почнах да си мисля, че съм глупава или имам дислексия (както и цялата рода). Обаче, когато смених училището (по друга причина) с не толкова "елитно" започнах да изкарвам ужасно високи оценки - чак се чудех как е възможно да знам материала толкова добре.

Защо се получи така ли? Направих си равносметка. В "елитната" гимназия учителите не преподаваха хубаво материала, нямаха подход, не бяха педагози в истинския смисъл на думата. И макар че не преподаваха така, че нещо да се усвои летвата беше вдигната много високо и очакваха огромни постижения от всички.
В другото училище обаче беше много по-различно. Там учителите не бяха такива снобари. Бяха човечни, обясняваха разбираемо и ако някой не беше схванал нещо го обясняваха по друг начин така, че да го усвои.
Намериха ни дарби за които дори не бяхме предполагали и ни караха да ги развиваме. С такива учители просперитетът ни беше гарантиран, както и високите оценки.
Няма да изреждам и другите плюсове, но има още много.

Та, стигнах до извода, че в елитните училища няма нищо елитно. :)

Досещаш се накъде бия, нали? Ако се махнеш от това училище, ще ти се махнат и проблемите.

Повечето ми съученици от "елитното" ходеха на уроци по абсолютно всичко и затова имаха високи оценки.
Което ми напомня за друг вариант - имаш двама родители учители. Хвани ги и ги помоли да ти помагат, ако не ти се сменя училището.


Майка ти не те мрази. Това е невъзможно. Просто ти дава хубав житейски урок и някой ден, когато пораснеш и станеш силна, независима и упорита личност ще го оцениш.

Недей да мислиш за самоубийство - просто е глупаво, най-малкото нямаш реални проблеми. Мисли за нещата не толкова наивно и емоционално.

Просто не се предавай, бори се и всичко ще е наред. Обещавам ти.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5fd37850d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Леле ама тя ти го казва за твое добро аз съм на 12 и уча по 2 часа на ден наистина помага сега като изкючим англиския и математиката по всичко друго се оформям (поне за сега) за 5 и 6 пробваи и ти ... колкото до убидите еми наи вероятно сигурно и ти и отговаряш не можеш да ме убедиш че й мълчиш ...... всеки родител иска наи доброто за детето си примири се с това

Падналото ангелче

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2a2ad76560
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Моите родители са същите мухльовци. Колкото и да учех така и не им угодих. Като получих мн. добър5 на класното по математика в 5-ти клас баща ми ме наби, защото не съм успял да получа 6. А задачата, която обърках не беше трудна просто системния тормоз ме направи стреснат и супер напрегнат и така започнах да правя грешки. По едно време ме предупреждаваше:
-Само да имаш по-малко от 6 мисли му!
Като имах 5 и се започваше:
- И сега какво бе? Ще оставаш да повтаряш ли? ДВОЙКАДЖИЯ(WTF? Ти луд ли си бе имам 5 не 2)Писна ми по едно време, дали ще е 5 дали 2 все ще ям бой и познай какво стана. Едва избутах математиката в средното образование.
Много мога да говоря за ученическите си несгоди, но не за мен става въпрос сега.

Може и просташки да звучи ама сложи си я на оная работа тая психопатка майка ти и да не ти пука какви брътвежи сипе. ВСЕ ПАК ТИ СИ УЧИ. Надявам се ти е ясно, че образованието особено в днешно време е изключително ценно и на фона на тълпата без умствен багаж можеш да се откроиш и да се реализираш. Учи и оная я изолирай. Като станеш на 18 си вдигай чукалата и продължи образованието си в друг град, учи, работи си бъди независима и не се сещай за лудата си майка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към № 2, аз отдавня нямам баби, само един дядо, който живее в Приморско и по цял ден го няма, защото е рибар. Как да изхранва и мен?

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Н5, ако знаех зо съм спряла да уча, щях да съм решила проблема отдавна.
Н6, аз съм в немската гимназия само защото съм фенка на Рамщайн и исках да разбирам песните им. Бих предпочела да уча усилено английски, но в английската не ми харесват хората като качество.
Н7, нямам намерение да се местя от училище. Нашите не могат да ми помагат защото майка ми преподава руски, а баща ми - литература, с която нямам никакъв проблем.
Н8, не се нуждая от съветите на малки момиченца. 2 часа даже са ти малко да учиш. А и не мисля, че е редно да обиждам майка си. Най-много да съм й казала да се разкара, а другите клевети съм ги ръсила наум.
Н9, точно това смятам да направя. Имам апартамен, който все още не ми е приписан, но навърша ли 18 ми го дават и се изнасям там!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a0bbb5d71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   как може да се държат така ма щи размажъ физиъномиътъ щи кажа на баща тъ да тъ пребиъ от бой леле това видили се на запад ще ги вкарат в затвора горгичката тва не са родители а изроди

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От Авторката: Еми какво да ги правя. Вече ми казаха, че ако до един месец не се оправя, ме пращат в Малко Търново да уча за лесовъд. Чудничко просто... Най-хубавият начин, по който човек може да си изживее детството. Бих предпочела да си взема китарата и да седна да свиря на улицата, вместо да ходя там.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8c71c26423
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От № 2. Плашат те, няма да го направят. Но дори и да го направят, приеми това като шанс за нов живот, който ти сама ще командваш. В Малко Търново също живеят хора, смени гледната точка. Това може да е ново начало.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Прав си, но там ще съм сама. Училището ще някаква пропаднала дупка с мангали. Едва се отървах от такова училище и влязох в елитно, а може да ме върнат пак в такова... Най-добрата ми приятелка е тук, другите също. Имам група, как да свирим по този начин? Имам прекалено големи планове, за да разреша да ме пратят на майната си.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 84248fe53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Може би получаваш ниски оценки защото не си влезнала да учиш това което ти харесва. Не бъди угодна на родителите, а на себе си. Мисли за светлото бъдеще, и че ако завършиш с отличие ще станеш такава каквато искаш. Но дай на родителите ти да разберат, че това е твоят живот и е по-добре да се провалиш следвайки мечтите си отколкото да успееш следвайки техни мечти!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами влязох в гимназията, не за да уча немски за да уча в Германия, а просто да разбирам песните на любимата си група.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6182ae3b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, аз пък учих немски, защото исках да чета книгите и стиховете им.
На автора мога да кажа да говори с баща си за смяна на училището. Не всеки е дорастнал да учи в трудно училище, а с лош успех после не можеш да влезнеш никъде. Майка ти е луда жена, ако и баща ти е такъв, те съветвам да гледаш да не се прибираш у дома. И моята майка е учителка и страдаше от болни амбиции, защото не беше могла да направи нещо свястно от живота си. В гимназията се записах на всички възможни ЗИП и СИП (за да не се прибирам), а след училище оставах да уча в някоя от свободните стаи или в библиотеката. Всички лелички ме познаваха по едното време. В 11-12 клас открих сградата на университета, там помолих един преподавател да стоя в лекциите по немски и така успях сама да науча практически езика на много високо ниво. Прибирах се у нас в 19-20 ч. дори зимата и гладувах цял ден с 1 лв джобни, но вечер се натъпчвах и си докарвах калориите. Така изкарах цялата гимназия и накрая майка ми вдигна ръце от мен, защото имах само 6-ци и учих до 2 ч. през нощта.
Не ходих на екскурзия за бала, а с парите си взех шофьорска книжка. Когато завърших си хванах багажерите и с точно 40 евро в джоба и еднопосочен билет за рейс напуснах и нашите, и страната. Върнах се след 10 г. нов човек, нашите ме уважават, защото имам пари и кариера и не смеят да ми кажат и „гък“. Това би могло да бъде и твоята история, ако успееш да си усигуриш нужното спокойствие за учене като не се прибираш у дома. Във всеки окръжен град има голяма окръжна библиотека, която винаги е добре отоплена и можеш да учиш много добре, да четеш романи, да прекарваш времето си. Днес може би имат и компютри с интернет.

Уважавай себе си, страни от семейството си, ако нямаш спокойствие. Отдай се на учене, защото това е единственият начин да избягаш от всички зависимости от тези хора и на 18-19 да се махнеш от там и да живееш спокоен живот. Аз след това винаги съм си живяла спокойно, без караници, викове, нерви. После сама си избрах унито, сама си се издържах, но никой не ми е искал сметка за оценки, за глупости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Да, но те просто не могат да си набият в главата, че аз съм на 15 и ученето не ми е любимото занимание. от Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 176b5678eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз имам също проблеми в къщи майка ми изпада в истерии крещи ми а и до преди около 1година ме и удряше! Брат ми е малък на 3г. когато мама му крещи той идва при мен и казва:"лоша е мама, не я обичам, ядосва ме" и т. н. Аз също съм си казвала че искам да се изнеса от вкъщи но в такава възраст сме, че дори самата аз не се търпя понякога! Успеха и на мен не ми е номер 1 но... Все пак споко!!!
Успех!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Днес отново ме ядоса много и вече със сигурност се изнасям. Вече съм си събрала нещата и утре сутринта отвивам у най-добрата ми приятелка. Само се притеснявам да не се стигне до викане на полиции, съдилища и подобни. Че ще се махна е сигурно, но мислите ли, че родителите ми ще се обадят на полиция?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1525187fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ама шматко ти луда ли си, колкото и да искаме не можеш да живееш вкъщи.. Просто трябва да намериш начин да се помириш с нея.. Най-добрата ти приятелка.

(моля модераторите да публикуват коментара ми, защото ние така си говорим)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7ce0e45bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Опитвала ли си се да поговориш с майка си, затова как се чувстваш? Поговорете си и и обясни, че понякога ще има моменти, в които оценките няма да са добри, но ти ще ги поправяш.
За ученето: Макар родителите ти да не са по тези специалности, пак можеш да учиш с тях. (Аз например по разказвателните предмети разказвам това, което съм разбрала на родителите ми, а те ми казват това, което е важно, но съм го пропуснала. Понякога родителите ми разбират урока по добре от мен и ми го обясняват. Ако се затрудня, сядат с мен и заемат ролята на учител. )
Горните коментари също много помагат.

Малък Любопитко

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 958517615a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Майка ми ме изпитваше така до седми клас, и като видя, че в осми нещата не вървят се разфуча и ме заеба. Единственото, което прави е да крещи"учи, учи, учи", но с нищо не ми помага

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: c89d555362
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Опитай се да учиш по-здраво и им докажи, че си страхотна ученичка. Знай, ние сме с теб!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6d46d2c34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Наистина разбирам как се чувстваш! Още от малка, родителите ми не прекарват много време с мен. Откакто се помня си стоя по цял ден сама в стаята, все едно съм Рапунцел :) Баща ми кара тир, а майка ми 2 дена работи и 2 дена почива, но през почивните и дни единственото, което прави е да ходи на кафе, да готви (рядко, в повечето случаи нямам какво да ям, готви, когато тате си е в къщи), да си говори по телефона и всичко, което не е свързано с мен. Колкото и шестици да изкарвам, за мен няма похвали дори една! Напоследък имам чувството, че и пука още по-малко. Само ми се кара и постоянно ме обвинява за това, което съм. Не знам дали някога ме е обичала такава каквато съм!

Та за твоя проблем, просто не и обръщай внимание! Дръж се с нея все едно е най-мизерното същество на света!!!

А за ученето, сигурна ли си, че не го правиш подсъзнателно, за да привлечеш вниманието й, за да ти помогне?
Успех!!! И дано се справиш!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 40748b00d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   според мен трябва да седнеш и да поговорите за вас

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: aa680196f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз съм на 11 години. Мама и тате са разведени и имам доведен баща... Наскоро ми се роди братче, което сега е на 8 месеца. Откакто брат ми се е родил, имам чувството, че майка ми ме мрази - само повтаря, че съм тъпанар, смотаняк, загубеняк, а когато тя направи нещо казва "Упс! " и край. Постоянно повтаря, че я изнервям и заради това брат ми не спи нощес. Дори понякога казва, че не е трябвало да съм аз! От нея усещам някаква омраза. А тате - имам чувството, че макар и да ми е доведен баща, повече ме обича от майка ми...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 45f0ac990a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   И с какво пък толкова са ти виновни мангалите? Което и училище да завършиш образованието се зачита насякаде

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8e5b85fc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   мама се държи ужасно със мен днес имаах да направя едно домашно писах го 3 дни а мама скъса сички страници и каза да го напиша наново и после да препиша 2 страници и да реша задачите и аз и казах не и тя ме приби почна да ме бие по главата да ми удря шамари
единпат даже ме ритна а аз съм само на 9

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: af9aed4acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Предполагам че сега си 12 клас.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6ef7181a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Интересно ми е какво става сега с теб

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5f8378ff29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   От авторката:
Здравейте след толкова дълго време. Благодаря на всички за полезните съвети и помощта през тези три години. Случайно се сетих за тази тема и видях, че има нови коментари.
На момчетата на 11 и 9 години. Съжалявам за това, с което трябва да се справяте от толкова малки. Но имайте си едно на ум: И това ще мине. Пожелавам ви успех с трудностите!
До последните два коментара, предполагам, че е един и същ човек. Да, 12ти клас съм. Успехът ми леко се покачи, но като цяло е горе-долу същата история. За мен най-важното е, че дори и да бях само на 17, аз си намерих наистина сериозен приятел, с който скоро ще направим две години. Няма да се впускам кой знае колко в подробности, но той е англичанин и след около 10 месеца аз заминавам за Англия, където смятам да завърша колеж и да си намеря работа. Ситуацията с майка ми също не се е променила. Всъщност май стана по-зле. Вече един път избягах от вкъщи, ходила съм при училищния психолог поне 4 пъти и нещата ми се поизясниха, но това все още не може да ме накара просто до игнорирам думите й. Трудно е, когато собствената ти майка не е до теб, когато най-много имаш нужда. Държа се добре с мен, само когато приятелят ми бе;е в Българиа и когато аз бях в Англия. Иначе.. Ами просто си е такава май.
Та едно кратко обобщение:
Отношенията ни не са се подобрили.
Смятам да завърша средното си образование тук и после да замина за Англия.
Отново благодаря на всички за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 24d0f1b69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   А как си с отношенията с баща ти? (:

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 13ab02ecad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   От авторката:

О, баща ми рядко се застъпва за мен. Просто има някакъв странен авторитет към майка ми и през повечето време е на нейната страна. Направо казано - страхува се от нея. Но всичко това вече не ми прави чак такова впечатление. Както казах, ходила съм при психолог и ситуацията ми беше обяснена подробно, така че съм наясно защо е цялата кавга. Като цяло имам и по-голяма сестра и нито тя, нито баща ми противоречат на майка. Само аз :) И тя явно иска да докаже, че винаги е права и постоянно спорим, но вече започна да се усеща, че понякога греши. И така :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 24d0f1b69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Майка ти може ли да готви?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4a5c9b45ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   А кой номер си в клас?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5f8378ff29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   От авторката:

Не мисля, че е нужно да отговарям на последните два въпроса.

Ако нямате нищо полезно за казване по темата, моля не коментирайте.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6811fd2314
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Още малко мила, и ще се махнеш от този ад завинаги. Може и да отидеш тва лято в някой от курортите да поспечелиш нещо та да си финасово независима от вашите после завъришиш ли спираш да поддържаш връзка с тях или се чувате и виждате само по празниците. Препоръчвам ти да прочетеш книгата „Отровните родители ” тя е точно за деца тормозени и мачкани от техните. Има я май качена в интернет. Жал ми е за братята ти по -натам, когато се изнесеш със сигурност ще започне и на тях да налага болни амбиции и да ги тормози. Но не бой се животът ще го върне, ще се осъзнае, когато някоя вечер остане съвсем сама и нито едно от децата и не я посещава и не и се обажда и бъде евентуално пребита от някой мангал. Човек, като нея заслужава точно това извинявай, че ти го казвам! Ж. 23

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6ef7181a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Предполагам че си 1997 набор

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6ef7181a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Коя зодия си?

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: 6ef7181a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   От авторката:

Зодия Овен съм

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: 5f8378ff29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   От истинската авторка: Ако може номер 58 да не се представя за мен.

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: a638847182
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Като лесовъд може и повече пари да изкарваш отколкото ако завършиш някоя помпозна специалност.

 
  ...
преди: 8 години, 15 дни
hash: 8e61b1bba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

61.   Хей, темата е отпреди три години, а авторката все още пише. Дали е истинската? :D

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 дни
hash: 4a5c9b45ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

64.   С каква рокля беше на бала си?

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: bc60a9e3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   От авторката:
Роклята ми беше в тюркоазено синьо

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 26857a7229
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

67.   Извинявам се предварително че ще ти го кажа но тя не ти е майка коя майка ще си заплашва детето с убийство или с побой. А? Пак се извинявам че ще кажа това не се обиждай но не ти си изрод а майкати! Стягаш си багажа и отиваш до бабати или дядоти или отиваш до някви твои близки! Да видим тогава дали няма да ти се моли да се върнеш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4a5c9b45ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

71.   А как си с отношенията ти със сестра ти?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 64c8974fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

75.   Нито една майка не е нормално да третира така детето си!
Безспорно майка ти не е с всичкия си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker