Харесвам момиче, не знам как да я заговоря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам момиче, не знам как да я заговоря
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4016 пъти
Та така... ще пробвам да разкажа историята на бьрзо. Вчера бяхме на кафе сьс един приятел и още 3 момичета от стария ми клас. Той има контакт с тях но аз не ги бях чувал от 2 години. Когато се срещнахме те ме изгледаха странно (не ме очакваха) и не приказвахме много. Но когато стигнахме кафето почнахме да си приказваме повече и повече, говорех доста с 2 от момичетата но едното беше доста тихо. В крайна сметка започнахме и с нея малко по малко да си говорим ии завьрзахме горе долу приличен разговор. По едно време аз реших да си погледна фейсбука през телефона. Тя забеляза и ме пита да я добавя (бях доста учуден защото тя е доста атрактивна а аз сьм средно ниво хаха). Тогава започнах да и разглеждам снимките й и тя започна да ми обеснява коя снимка от кьде е и имаше усмивка на лицето си през цялото време. В крайна сметка всички се прегьрнахме и си заминаха. ИИ тук идва проблема, аз мисля че я харесвам... знам знам не я познавам много добре но до колкото я помня тя беше доста свестно момиче (не е курва и честно казано се учудвам как получава толкова малко внимание от момчета). Сега не знам дали имам някакьв шанс с нея или просто е била любезна :(. Не знам как да започна разговор с нея защото основния начин с който се сещам (музика) не се получава с нея защото аз слушам рап/рок/метьл ааа тя слуша от модерните шитни хаха. Сега... най големия проблем ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА фааааак... не си допадам по англичанките, много са лигави, и сега сьм намерил момиче което харесвам но даже и да има нещо между нас няма как да го продьлжим. Та така трябват ми доста сериозни сьвети...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: cf6be59ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, в България е пълно с хубави момичета, обаче не е прието те да „свалят“ момчетата или да правят първата крачка... освен, ако не преследват разно интересче. Сигурно познаваш това от своето си семейство, но в българските семейства от малки на децата се повтаря, как животът им бил провален от държавата бла-бла... и най-важното е да успееш да емигрираш. Какъв по-лесен начин за емиграция (и издигане в очите на другите, най-вече на собственото си семейство) от това да си хванеш някое момче от чужбина?

Ти сам си казваш - не си толкова атрактивен, а тази кукла ти е обърнала внимание. Не стана ли малко или много скептичен и не помисли ли малко?
В бъдеще много подобни момичета ще ти обръщат внимание, колкото повече говориш за новата си роднина и колкото повече снимки постваш, толкова повече внимание от подобни ще получаваш. Проблемът е, че очакванията им са до небето и като видят, че не можеш да им осигуриш лесния живот, за който мечтаят, ще те зарежат като използван парцал. Ти си само средството, но целта е именно лесния живот, който си мислят, че има в страната ХУ с мъжа Х.
Бягай от такива жени и бъди скептичен, мисли с главата си!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c0feab94cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох... връзка от разстояние е много трудна трябва да си имате доверие и не като видиш нейна снимка с момче да кажеш, че ти изневерява и да се скарате и така..
Е това е ако станете гаджета де.. А за темата ми много общи теми между момчета и момичета ако не са с еднакво мислене няма много защото ето ти слушаш рап, рок метъл... Аз съм момиче и все едно описваш мен аз слушам рап, хард рок, метъл
Ще те посъветвам да питаш някоя нейна приятелка какво обича и да говорите затова. Естествено на теб може и да ти омръзне също и на нея.. Примерно ти говориш за Eminem. а тя за Джъстин Бийбър така, че дано нещата се получат, но
Успех.. :)
Момиче на 14г.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 87a6a4f08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   покани я щом е свястна и така опознайте се добре и я попитай дали иска да е с теб сложно ти е знам защото не е лесно да и го кажеш, няма истинска връзка без усилия ако държиш на нея питай я.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker