Ограничителна заповед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ограничителна заповед
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3924 пъти
Здравейте! Аз съм момче, тази година ми се наложи да си сменя училището, защото се преместихме в нов град.. Това няма значение. И сега в новото училище много ме тормозят, защото гласът ми все още не е мутирал и започват с думите "гей, педал" и пр. Понеже, че съм нов и не искам да се набивам на очи и си мълча, но и преди така са ме обиждали и вече не издържам. Никого не съм направил лошо на никой. Не знам каква е тази злоба, не ги провокирам по никакъв начин.. Не мога да им отговарям, а с бой нищо няма да стане. Малко се отплеснах от конкретната тема. Сега в новия клас има 2 момчета, които много лошо се държат с мене, не съм се оплаквал от тях на никой и само си мълча, но те вече прекаляват и започват със заплахи, не знам какво да правя. Всякакви закани и искам да се посъветвам, мой приятели са си вадили такава заповед, но ен мога да се свържа с тях. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен, защото вече не издържам, аз съм много търпелив човек, но скоро ще ми кипне. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7b5e80ebff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те го правят, защото ти не правиш нищо по въпроса! Оставяш ги да те тормозят. Те не са виновни, а ти! Опълчи им се! Стани и ти ще клекнат. Не мълчи като овца!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b155cc2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ем брат ти им се оставяш и те тормозят, ти не им казваш нищо мълчиш си. Винаги на тормоз се поставят слабите и тези който не мога да се опълчат. Защото те са най - лесни обиждаш ги и те си мълчат и един вид са ''много готини''' пред другите. Сигурно не се заяждат с другите момчета за да не се окажат набити. Опълчи им се един път и ще видиш ще си млъкнат..
А относно гласа ти еми няма какво да направиш аз съм момиче и на мен ми се подиграваха, че имам мъжки глас. И то не хора от моя клас, а с 2 - 3 години по големи момчетата. Тогава бях 5 клас и 2 момчета от 7 ми клас се заяждаха с мен и 2-3 от 8.
Така, че знам какво е просто им се опълчи на онези и ще си млъкнат
Успех
МОМИЧЕ НА 14

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ca624dadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От автора

Не е толкова лесно, колкото изглежда.. Ние сме 23 в клас и те се познават от повече време. Няма как аз срещу 22. Само веднъж пробвах да им се опълча и започнаха със заплахите. И използват всяка възможност да се заядат.. Когато имам по-висока оценка от тях и те веднага скачат. Наистина, не съм краен човек, но вече не мога да издържам. Само се усмихвам и това е.. :Х Нямам много приятели, само старите, но сме далеч.. Какво да правя? !? !? ! :Х

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3173c12f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На колко си?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c6ba9dc0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   поговори с майка ти баща ти да те преместят в друго училище

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5bd163c863
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На 13..

От автора

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f1c0ac1631
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можеш да извадиш ограничителна заповед срещу 13 годишен. Както разбираш той не е пълнолетен и не носи съдебна отговорност за действията си.
Прави са по горе проблемът е не в тях, а в твоето държание, начин на изказ, начин на дествие при нападение. За да те оставят намира трябва да скочиш не мисли, че 22 човека ще скочат да те бият. Кажи си "да скочат, какво, по добре набит от колкото поругаван всеки ден". Ако всички скочат поне може да си набит, но родители и учители ще обърнат внимание на проблема ти. Но все пак не мисля, че ще скочат. Скочи върху най-главния, върху нападателя. Той сам няма да позволи другите да го защитават а и ще видиш те ще се съберат просто да гледат сейра, 100% някой пъзльо ще прибяга да викне най-близкия учител. Скочи в училище, при следващото нападение, чакай първи той да те обиди, ти му отвърни с обида, като скочи на бой, скачай бори се, колкото и да е по як все веднъж, дваж ще го удариш, защото той няма да очаква от теб да посегнеш. Това поражда респект у другите ученици и после ще имаш опашка от желаещи да ти бъдат приятели. След боя не разказвай, нито на родители, нито на учители, казавй "сбихме се, за какво? за нищо" намесят ли се, да те защитават, всичките ти усилия да си защитиш достойнсвото отиват на вятъра.
Майка съм на две големи момчета.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2447a538b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   " Понеже, че съм нов и не искам да се набивам на очи и си мълча, "
- Тук е грешката мой човек.
Както е казал 100 кила:
Живейте, избухвайте, дигнете малко шум..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker