Има една учителка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има една учителка...
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3995 пъти
На 15 съм - момиче!
Има една учителка, която страшно много уважавам и ценя! Но напоследък само се излагам, не знам защо! Много се притеснявам от нея, само като я видя и усещам, че ме побиват тръпки, а понякога много ми се иска да я прегърна и да бъда до нея!
Не знам какво ми става.... как да спре да ми пука - след 1 година няма да ми преподава и това ме убива вътрешно - сънувам я дори!!!
Дайте съвет – не я харесвам за интимен партньор, а просто много ми се иска да имах някаква роднинска връзка с нея и да можех да я потърся по свяко време....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a70352dc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   еми знае ли се може найстина да имате нещо общо... :)



Падналото ангелче

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9bf785f50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато бях 5 клас бях по сащия начин с госпожата ми по Английски... с малката разлика че и бях любимеца xD

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c789870aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм така от 2 години, все още не мога да я забравя и няма ден в който да не се сещам за нея.И аз също я чувствам като близък човек много близка, а не някакви глупости .. но не разбирам защо толкова ме боли...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e96504eb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм така с моята. Чувствам я много близка но и искам сексуални контакти с нея.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 464a6d04e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   От авторката:
№1 - ако имаш предвид "роднинска връзка" със сигурност нямам с нея!
№2 - и аз съм и нещо като любимка от класа!
№3 - и мен много ме боли, а не искам да е така от 2 години все си мисля за нея - как е, какво прави, дали няма нужда от нещо, сеща ли си за мен.... и т. н
№4 - пиши повече, искам да обменямаме инфо, моля те, не знам какво да правя искам да осъществя и запразя връзка с нея и след като завърша! ------> ето какво стана преди 1 месец:
Писах си с нея за първи път по скайп - една от темите, които обсъдихме беше за това какво е да се влюбиш - сега ме е срам, че я питах... след този чат, в училище тя дори не ме поглежда повреме на час, обикновенно ме питаше "след колко време ще свърши часа", "до кой урок стигнахме"и т. н, защото седя на 1 чин, а сега пита хората зад мен!!! Всякаш спрях да съществувам от както си писахме по скайп... и не зная защо го прави!? дали не си мисли, че съм казала на съучениците ми, че сме си писали или е друго!? Много ми е болно.... Веднъж е викнах в коридора да и кажа нещо, а тя дори не ме погледна, въпреки, че вървях до нея и повтарях "госпожо, госпожо може ли за момент". Пишете моля Ви!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0a0313079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей мила номер 4 съм. Аз моята страшно много я обичам и уважавам и като учителка и като човек и като жена и немога без нея, постоянно си мисля за нея, тази година последно ми преподава. Моляте дай ми съвет!!!! Значи първо да ти обесня положението, тя е омъжена и е на възраст, но е адски красива, готина, лигавка и перверзна. Много е разкрепостена и е рускиня. Аз както казах я харесвам и като жена и бих искала да ходя с нея. Бих дала целия си живот само за една целувка дори! Та госпожата миналата седмица разбра вече долу горе, че я харесвам, очаквах да се вбеси, но тя продължи да се държи мило и предизвикателно с мен и дойде в часа да ме гали по връта. Вчера ми се усмихваше междучасията, а когато хвана мене да я гледам направи една физиономия с вдигнати вежди и сериозен поглед в земята, но с много предизвикателна усмивчица. В час ми прави знаци, облизвам си устните, пипа ги. Какво да правя??? Как да разбера дали ме харесва? Как да й предложа тайна връзка?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 72cbda4c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте.
Искам да споделя историята си
Така момиче на 15 години сам
Има една учителка която страшно много обичам и уважавам всичко бих направила за нея дори и живота си бих дала не мога да живея без нея ще ви прозвучи малко тъпо но винаги когато е няма за една или две седмици се разболявам тежко.
искам да е прегърна но ме е срам искам да знае колко много е обичам но аз не мога да и кажа
обичаме колкото родителите ми
да допълня че нямам предвид за някаква сексуална връзка просто е обичам страшно много пред куршум бих застанала за нея обичам е много

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f369c1a997
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила, аз също преди колко 2-3 години бях във същото положение, сега съм на 13 и тази учителка беше на около 30 години и ми беше направо като сестра но постоянно се дразнех когато някой съученик/чка отиде при нея тя е много добра към всички и така учи ме само 2 години, по точно 1 и половина прекъсна даскало щот беше бременна и от тогава вече я забравих мисля че и с теб ще стане същото и аз преди се чуудех какво ме кара в нея толкова много да я обичам.. И така.. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 316c2c1f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами защо не бъдеш директна с нея кажи и че я обичаш много и не искаш да те отбягва .... Опитай се да и кажеш когато сте сами двете и кажи че не си казвала на никой за чата ви . Или пък за известно време не и говори и чакай тя да ти проговори ..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0e3660cd18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   тази история ми е много позната, изписах цял роман тук в този сайт, но така и не го публикуваха момиче на 15 съм и ми се случи същото с моята класна преподавателка вече съм 9 клас тя ми преподаваше от 5 до 7 и все още ми липсва страшно много и се чудя дали и аз и липсвам поне малко, тъй като при нея вече има нови ученици, често се разплаквам заради нея, искам много да я видя и да си поговоря с нея просто ей така за нещо, този човек остава много голяма следа в съзнанието ми и нз какво да направя времето минава, а аз не искам да се откажа от нея страшно много ме боли като се сещам за нея и за всички спомени от това училище иска ми се да върна времето назад, ноо уви... :/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker