Време ли ми е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Време ли ми е?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2614 пъти
Здравейте! Това ще ми е първата тема. Разгледал съм доста до сега и съм научил много полезни неща. Ето го сега и моя проблем:
Както предполагате аз съм в една доста трудна възраст - 14.
След 1 месец навършвам 15. Имам приятелка от 17 месеца, с която се разбираме перфектно. Пасваме си идеално. Напоследък хормоните взеха да ни блъскат в главата (тя е на 15, навърши ги преди 1 седмица) и започнахме да обмисляме дали да не пробваме да направим нещо по- интимно, но на тази крехка възраст не съм сигурен дали идеята е добра... Не съм сигурен дали сме достатъчно зрели за такава голяма стъпка, та ние още сме деца :/. Това беше причината да се допитам до Вас :).
Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1098a1d378
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Идеята е добра, ако не става дума точно за секс в следващите 6 месеца поне. Поитересувай се за техниката „Петинг“ (Petting, Non-penetrative sex), която е стандарт при младежите на Запад и е 100% сигурна против забременяване, а ако и двамата са девствени и против болести. При нея двамата партньори се задоволяват един друг чрез интимни ласки с устни и ръце, БЕЗ ДА ИМА ПРОНИКВАНЕ НА МЪЖКИЯ ПОЛОВ ЧЛЕН във вагината на момичето.
Предимствата са и за двамата партньора - момчето ще получи възможност да опознае тялото на партньорката си, да преодолее притеснението си от първия път, момичето ще има време да свикне с момчето, а и да пребори своите собствени страхове.
И да, „свирката“ е също петинг. Както виждаш и възрастните хора не винаги правят секс с проникване. По този начин изключвате възможността за нежелана бременност, която е основния риск на вашата възраст. Ще имате и време да се образовате, да изберете метод за контрацепция - най-надежният е противозачатачното хапче, но от би било дженталменско от твоя страна, ако ползваш кондом от началото до края на половия акт. При фелацио не е нужно да ползвате кондом, защото няма от какво да се заразите, ако нямате други партньори. Упражнявай се сам при мастурбация с кондом.

Ако предложиш Петинг на момичето за начало с опцията тя да каже, кога е готова, по-скоро ще се съгласи на интимност с теб и няма да се чувства използвана като жена. За жената е по-трудно да получи сексуално увоволестворение с мъж, отколкото обратното. Тя има нужда от повечко време да свикне, а и за теб ще е много хубаво първо да опознаеш тялото на партньорката си. Така ще си спестите много главоболия и ядове за в бъдеще. Не само първият ви път няма да е абсолютен провал, но и ще сте информирани как да се пазите от нежелана бременност. Иначе не сте прекалено малки за интимност, просто сте прекалено мали за забременяване. Ако съумеете да се отнесете отговорно към темата и не си позволявате компромиси (незащитен секс), няма да имате проблеми.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f062e78c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е добре, нито за теб, още по-малко за нея! Според мен човек е редно да прави секс само и единствено в брака (25-30 г. ) или поне примерно година преди него (ако ще се женят). Това всичкото остава трайни следи и душевни връзки, които ще са трайни и за доста, доста дълго време, ако не завинаги. В повечето случаи по-потървпевшата е момичето. Не правете глупости, деца. Точно така, дете на 17 г. ви дава съвет, малки пораснали деца, не правете глупости. Изчакайте, вижте дали имате бъдеще заедно, бъдете гаджета (в рамките на нормалното) и когато му дойде времето в брака ще има всичко. Иначе малко спорна възраст за гаджета, ама к'во да се прави...

(Лично мнение - посветеният).

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cbb744451e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От автора:
Благодаря Ви много за това просветление :)!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3de8d612ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Посветеният, ти да не си прескочил насам от XIX-и век?!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fc782e80a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Решението за полов контакт е изцяло в ръцете на момичето и ако то го желае, а ти се двоумиш и ? втълпяваш, че сте още малки бъди сигурен ь, че съвсем скоро ще си намери някой който няма да мисли, че е малка. Не забравяй, че не годините определят половото съзряване на всеки един от нас и ако скоро бъдеш заменен от някой друг или разбереш, че момичето ти е изневерило просто не се учудвай и не търси вината в нея–ти просто закъсняваш с половото си развитие и никой не е длъжен да те чака. Потърси си момиче което още не е съзряло полово. Късмет!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 415d31d48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен е нормално да правите секс на тази въздраст.. стига да искате, но ползвайте много ясно презирвативи. Аз съм на 15 и ходя с едно момче на 17. Ние двамата вече сме го правили и беше супер на мен много ми хареса.. До номер 2.. хах. кой прави в 21 век секс на 25-30 тогава хората те смятът за задръстен. Дори е много смешно да си на 30 и да не си направил

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cbb744451e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора до номер 5:
Аз съм напълно готов и не я карам да чака, но не искам да я притискам! А до колкото така наречения ''Петинг'' - пробвахме и останахме очаровани от ефекта! Благодарности до номер 1!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9b584a9cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ама как така? Та вие сте закъснели! Вече на 12 правят секс. Давайте смело напред! Още на първата седмица след като сте станали гаджета е трябвало да свършите тая работа, но нищо сега ще наваксате.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1785f2b2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Радвам се че четох статия на едно свястно момче!!!! Ти сега си на 16 е мисля че сега времето е по подходящо отколкото преди година когато си писал статията!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 654225d55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От начина ти на писане личи, че си добро и мило момче.. Изчакай още малко и се радвай на това, че все още си дете. Поне според мен ви е все още рано.
Приятен ден/вечер - зависи кога четеш коментара ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker