Завинаги сама? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120501)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14292)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Завинаги сама?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3377 пъти
Здравейте. Исках да споделя нещо което ме терзае от няколко години. На 18 съм, и до този момент не съм имала гадже или каквито и да е интимности с момче. Причината е ясна предполагам - имам доста килца за сваляне. Самочувствие ми липсва напълно, макар че не съм грозна - поне според повечето ми познати.

Някак си излишните килограми не само смазват самочувствието ми, но и желанието ми за живот. Диети съм опитвала доста, но волята ми не е от най-силните...и така и не достигам до желаният резултат. Всичките ми приятелки разказват за своите сексуални преживявания и т.н.

Страхувам се дали някога и аз ще намеря момчето за мен или ще остана сама завинаги? И ако някога го намеря (в което вече не вярвам) ще съм пълна загубенячка без никакъв опит. Моля ви, дайте ми някакъв съвет !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: d11c106989
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче,не си внушавай,че вечно ще останеш сама.Някой ден ще срещтнеш даден човек,който ще те приеме такава каквато си и няма да му пречат килограмите.Важни са не килограмите ,а самия човек като цяло.Той трябва да те оцени каквато си ти отвътре а не други неща...Замисли се само за хубави неща и се огледай около теб и в един момент мечтаното момче ще се появи и ще те грабне и ще политите към едно хубаво място и ще се радвате на живота...
Пожелавам ти много успех и само хубави неща да озаряват винаги лицето и душата ти...

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1f54d1a55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За всеки влак има пътник. Но все пак щом килцата ти пречат се опитай да ги махнеш-имай повече воля. Пожелавам ти късмет!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c820af7d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Щом килцата ти вредят на самочувствието, продължавай да работиш по въпроса. Но без диети. С движение - бягане, ходене, някакъв спорт. От това по-хубаво няма.
И не се притеснявай - няма да останеш сама.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4c4ddb5a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Когато ти се приемеш такава, каквато си, тогава и останалите ще те приемат...
Килограмите не трябва да те комплексират. Повярвай ми, не за всеки са от значение цифрите показани на кантара. Все още има хората, които търсят нещо различно от големи цици и хубав задник... Има момчета, които обръщат внимание на очите (погледа), усмивката, гласа, характера... Въпрос на време е да срещнеш такъв.

Излизай с приятелки, запознавай се с нови хора - нищо чудно сред тях да е търсения. А за момчето, което ще се влюби в теб не заради тялото ти, а нещо друго, много по -същественно, няма да го интересува как изглеждаш.

Послушай и Ale. Дал е много добър съвет. Спортувай! Без диети и такива глупости. Просто се движи максимално и по възможност ежедневно...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e2d07dbc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Миличка, когато спреш да се притесняваш толкова и да се вманиачаваш във външния си вид, тогава може би ще срещнеш момчето за теб. Знам, че е много трудно, особено когато телевизията и списанията ни зариват с красиви (уж) модели с перфектни мерки, но дори да изглеждаше като тях, пак няма гаранция, че щеше да си щастлива.

Така че моят съвет е да се приемеш такава, каквато си и да се опиташ да се харесваш поне малко.
Идеята да правиш някакви упражнения също е добра, най-вече за самочувствието ти, ако не друго.

И, спокойно, аз съм сигурна, че ще срещнеш момчето на мечтите си, което няма да го вълнува на първо място колко тежиш и как точно изглеждаш. Според мене чарът в една двойка е в това, че и двамата влюбени не са перфектни.
Успех, мила! :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ff1c98a7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всички казват едно и също, защото е вярно. Щом не се харесваш полагай някакви грижи за външния си вид, спортувай, за да можеш на първо място ти самата да се харесаш. Когато това стане бъди сигурна, че и другите ще те харесат. Момчетата харесват уверени момичета, а не комплексирани.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: f3bce81ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Виж в нета 90-дневна диета. От личен опит ти го казвам, много е е фикасна. Аз отслабнах 15 кг с нея. От 68 станах 53. Да уточня, не съм била дебела никога, дори като бременна качих само 10 кг, но после надебелях от лекарства. Ще останеш много доволна от тази диета.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 97febf8a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момиче трябва да имаш самочувствие без него няма на къде :) опитаи да остлабнеш намали хляба сладкото газираните напитки повече наблягаи на плодовете (направи си плодова салата ) и зеленчуците трябва да имаш много силна воля мисли си как като отслабнеш ще се чувстваш по добре и ще изглеждаш по добре а пък има и друго хората ще те обичат такава каквато си :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f114bdefee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Самочувствието ти се определя от мнението ти за себе си, промени това "имам излишни килца за сваляне" с "ще сваля излишните килца без никакви проблеми", промени "приятелките ми разказвазват за сексуалните си преживявания" с "моите сексуални преживявания ще бъдат много по грандиозни от тяхните", или това "казвали са ми че съм хубава" с "аз съм най-яката кака която съм виждала и мога да имам всеки който си пожелая". Тогава ще се почувстваш по добре и ще имаш и самочувствие. А и това че си по пълничка ти е само в плюс така си магнит за свестните хора които не гледат само с очите си а и със сърцето си и виждат вътрешната красота на човека.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker