Майка ми се държи отвратително с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми се държи отвратително с мен
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3141 пъти
Здравейте! На 16 години съм. Майка ми е отвратителна. Просто понякога ми се е искало да си събера парцалите и да се изнеса. Не мога да я търпя. Вчера се скарахме, защото съм си изправяла косата с пресата. Представете си.. Само заради пресата започна да ме обижда "Пак ли си се изправала, свиньо гадна", постоянно ме обижда. Наричала ме е ку*ва, свиня, мумия, изрод.. много е дълъг списъка с имената. Разбира се и аз почнах да я обиждам. Ако живеете с нея просто няма да можете да изтърпите. Още не съм се прибрала и започва да ми вика. Само отваря вратата и не ме и поглежда. Имало е дни в, които двете се разбираме много добре. Вчера даже се сбихме. Тази жена е луда! Почна да ме скубе, аз разбира се почнах да се защитавам и да я отблъсквам. Започна да щипе, да удря по главата, да ме рита. Няма да и се оставя я. Разбирам, че ми е майка, и че е грях да удряш майка си, но няма да седя и да я гледам. Все пак трябва да се защитя! Няма такова животно като нея. Писна ми да се карам с нея за глупости! Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d158443aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ее така както я описваш наистина трудно човек би се разбрал с нея... На мен лично до сега никога не са ме удряли и т. н иначе ако е за големи причини като да избягаш от час и впротче разбирам но за дребни като че си си изправяла косата просто ума ми не го побира А за съвет еми кажи на баща си а ако са разведени се премести да живееш при него какво толкова на 16 години си нищо няма да ти каже а ако баща ти е в друг град или държава тогава вече ще е друг проблемът.... ако е така подаи молба в закрила над детето... и така но поне изчакаи до 18 години за да не може да ти ззаповядва или да те контролира


кЪсМет

Падналото англече :*

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a6bac7e6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Авторке, не вярвам, че ти си лесна в тази възраст, но просто не е нормален този родител, който нарича така детето си и го удря. НЕ ПАДАЙ ОБАЧЕ НА НЕЙНОТО НИВО.
Явно майка ти има някакво психическо отклонение, не е имала достъп до образование или има някакъв друг проблем, който ти не можеш да решиш като дете.
Остават ти 2-3 годинки под този покрив. Съветвам те да намериш начин да се прибираш по-рядко у дома. Запиши се на всички възможно СИП-ове и ЗИП-ове в училище, запиши се на спортове, ходи при приятелки за учене, изобщо - намирай си неща, които легитимно да те държат извън дома ти. Ходи дори да учиш в близката библиотека, ако не искаш да се натрапваш на приятелки. Във всеки град има поне една хубава библиотека. Те винаги са добре отоплени. Концентрирай се не върху косата си, а върху ученето си, защото само образованието ще ти даде възможност да напуснеш средата си, в частност семейството си. Ако нямаш образование, вероятността да станеш един ден като майка си, е огромна.
Ева

П. П. Колкото по-добри оценки носиш у дома, колкото по-малко се вясваш пред очите на майка ти, колкото по-малко я дразниш и отвръщаш, толкова по-малко възможности ще има тази жена да ти крещи. Ако имаш собствена стая, научи се да прекарваш там цялото си време В УЧЕНЕ. Вярвай ми, само така ще можеш да се измъкнеш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1a471c46f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Разбирам те. Може би майка ти наистина е луда.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c700c5501f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На майка ти и трябва усмирителна риза и психиатър, който да се занимава с луди като нея заради някаква глупава преса ще те бие ха тя майка ти няма грам мозък в главата аз ако бях щях да я пребия.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 12c04676ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Сякаш слушам за моята майка. Не ми дава да излизам понякога и е ужасна прави всички неща от горе посочените и ние се сбиваме :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 20994999bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката - Майка ми не е лош човек. Просто има проблеми с нервите. С баща ми не са разведени. Живеем в една къща. Той също не може да я търпи. Тази вечер като се прибрах даже каза, че откакто се е прибрала не е обелила и дума. Затворила се е в другата стая, но по-добре да стои там, че само вика за глупости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a6bac7e6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами майка ти е за лечение. Който има психически проблеми и такива с нервите, да се лекува. Най-вероятно баща ти я търпи заради теб. Помисли дали не е добре обаче за теб да му намекнеш да я накара да се лекува или просто да се разведе. Не можеш да живееш с такъв живот с луд човек у дома без ти самата да се разболееш. Може да е егоистично, но понякога човек трябва да е егоист, за да оцелее в този свят. Който не иска да се лекува, той сам си е виновен! Не сте длъжни да я търпите.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 20994999bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката - Моля ви, не я изкарвайте луда, защото не е. Понякога откача на моменти, но не е луда. Много лесно се изнервя.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c700c5501f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 6 - авторката е права но и моята мйкка е същата.
аз съм номер 4

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c700c5501f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   и аз посягах на майка ми преди 2 години когато имаше огромен скандал знам че е грехота да посегнеш на собствената си майчица но разбери тя те обича

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6bd00095fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторката е права но и моята мaйка е същата

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d8843e58e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Защо изкарвате жената луда? Проблем с нервите не означава лудост. Вие не знаете условията в семейството че да правите изводи. Момичето просто иска да си излее мъката от всекидневния стрес.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6fd377f33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моята е същата. Вчера си купих едни най-обикновени кецове, а тя ми крещи да ги махам, иначе ще ме запише в училището, в което не искам да уча!! Обижда ме по какви ли не начини:лайно, к *чка, гаднярка, тъпачка, психарка...
Къса ми нервите! Постоянно съм под стрес! Просто вече не мога да дишам до нея! Не си сама...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 800adefe9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не знам каква е точно ситуацията в твоето семейство, но в един конфликт винаги има 2 страни. За да се стигне до там майка ти да те бие, ако е вярно, няма начин и ти да нямаш някаква вина. Примерно, майка ти работи много за малко пари, прибира се преуморена и изнервена от работа, междувременно те е помолила да свършиш нещо, а ти не си го направила, но за сметка на това стоиш пред огледалото и си изправяш косата. Е, нормално е жената да превърти. Не казвам, че точно това е станало, но е възможен сценарии. Та замисли се малко и за собственото си поведение. Не казвам, че майка ти има право да те бие, със сигурност не, но явно тази агресия е провокирана от нещо. Какво, само ти знаеш, обаче ако искаш да пооправиш нещата просто се старай да избягваш да правиш и да казваш нещата, които щ я карат да избухне. Животът в България е доста тежък и често хората просто си изпускат нервите. Това обаче не означава, че са луди, а просто под стрес. Сега си на 16 и доста неща не са тия ясни, но когато стигнеш до ниво да си броиш стотинките в края на месеца, нищо че си се утрепала от работа и за капак дъщеря ти или синът ти да не правят и най-малкото усилие, или още по-лошо, да ти създават допълнителни грижи, е тогава и ти ще избухнеш. Така, че преди да я наричаш луда, опитай се да се поставиш на нейно място.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7cd40b7d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И твоята не е лесна Темата е от 6 години но добре че има някой който да прочете и да разбере авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker