Натоварва ме психически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Натоварва ме психически
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2334 пъти
Здравейте на всички!
Аз съм едно момиче на 17 години.
От една година имам връзка с едно момче. В началото на нашата връзка всичко беше окай, караше ме да се чувствам като принцеса. След първите 3 месеца се започна с неговите прищявки, да не излизам, да не си пиша с никой и т. н един вид да си стоя само в къщи и нищо друго. От началото го слушах казвах му добре окай само и само всичко да е наред защото както споменах караше ме да се чувствам като принцеса. След това дойде период в който се озлобих към всички постоянно се заяждах с всеки постоянно обиждах, а това не бях аз. В този период от време го псувах като ми кажеше нещо такова защото откачах просто не си сдържах нервите просто имах чувството че ще получа някоя нервна криза по едно време та аз бях кълбо от нерви. С времето всичко се промени.. той се промени.. но аз не аз го наранявах.. с думи не с друго.. Защото си припомнях всеки един миг от това което ми е направил.. Сега? Сега съм същата като преди добра, наивна пак съм само на добре и окай но и той е различен. Само че забелязвам в последно време че пак се връща към предишните си изблици на ревност и т. н. Всички ми казват остави го той не е за теб нуждаеш се от нещо по добро, да може и така да е но просто го обичам. Питали са ме как можеш да го обичаш след всички тези неща? ! Е ето мога защото може и да е лош но съм имала и добри моменти с него. Той ми беше и първия сексуален партньор. Та исках просто да споделя че в последно време много ме натоварва това негово държание. А стане ли дума за раздяла се почва със заплахи от сорта.. "Оо ти ще видиш ще разбереш кой съм" и всякакви такива.. Да не говорим че преди заплахите му бяха че ще се самоубие и щял да ми тежи цял живот.. Много от вас ще кажете остави го не е за тебе.. Но не е толкова лесно.. Едната ми страна крещи, а другата остани..
Това беше моята история просто исках да го споделя с някого.. Не ме упреквайте.. Мерси предварително че сте я прочели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9b7314f918
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При патологичните ревнивци винаги е така- чувстваш се принцеса, защото не загряваш какво се случва всъщност. Задушава те отвсякъде, но това го разбираш по-късно. Тези хора са много манипулативни, изобщо не се връзвай на разни приказки за самоубийства - като иска, да се самоубива, ти нямаш нищо общо с това. Няма да направи нищо. Моят съвет е да прекратиш връзката. По-добре няма да стане, само по-зле и ти ще се съсипеш психически. Това не е любов, а комплексарски изпълнения. Бягай!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f3242f1b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че трябва да го зарежеш преди да си станала на 25 вързана в къщи с 2 деца пропиляла живота си.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d9ee92536c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче, моята история в СЪЩАТА на 100%. Заедно сме от година и половина и просто в един момент ми кипна отвсякъде с тия нерви, защото принципно съм адски търпелива и добра, но покрай него не съм такава. Така де.. кипна ми и просто му казах "край", но на другия ден той не ме остави намира и веднага дойде в нас БЕЗ ПОКАНА и естествено и аз станах тази принцеса и му простих.. толкова пъти съм го зарязвала за една вечер.. е последния път просто му казах "или ще си имам лично пространство и ще си скрие някъде тая ревност или всичко приключва", колкото и да ми е тежко! Моят съвет е ако наистина ти е толкова тежко, отколкото хубаво когато той е до теб, просто ще се наложи да го превъзмогнеш.. Има и друг вариант - Да се разделите временно, за да да предцените как е по-добре и за двамата. А относно самоубиванието - недей му вярва, но и недей му казва, че не му вярваш :) Минала съм през този път и все още се опитвам да го мина напълно и това ми е опита засега. Дано ти помогна поне малко :)

- Люси

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bec781921e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката
Към номер 3..
И аз това съм му казвала да се разделим временно да видим как ще е но той не не можел да си представя живота без мене и всякакви глупости.. Имам моменти на ярост в които проклинам деня в който се запознах с него...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9c657c9eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Колкото по рано го зарежеш, толкова по-добре. Бъди смела.
Този човек не те заслужава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker