Ограничават ме... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ограничават ме...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3293 пъти
Проблема е там, че вече ще правя 16 години, а все още имаме вечерен час.
Събираме се една групичка момичета и момчета и в групата съм си харесала едно момче, обаче тъкмо като взима да става интересно и наще ми звънят по телефона - прибирай се веднага в 9 и 30 вечерта ;( и при мисълта, че мога да го изгубя, защото остават още други момичета, които са ..... И може нещо да ги хареса ли ддз направо полудявам.

А наще не ги издържам :@ Нз направо в 10 часа си лягат и гледат телевизия и в 11 заспиват,
а най -тъпото е, че не ми дават и да нося токчета харесала съм си едни обувки ботуши за по нататака с ток, а те не ми дават казват- ти си още малка ще паднеш, ще те болят краката и ще ги свалиш, ще ти омръзнат на втория ден и какви ли не.
Моля ви кажете какво да правя да разговарям ли с тях или какво щото вечеч ми писна от тъпия живот ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 810ccefa9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всички на тази възраст имат вечерен час, и всички са длъжни да го спазват. На 16 год. си вече трябва да имаш лична карта, която ти позволява шляенето по улиците до 22:00 – не и след това.
Нормално е родителите ти да се притесняват за теб и да ти звънят по това време, с молбата да се прибереш. Всяка вечер из градовоте се мотаят разни наркомани и полудяли алкохолици – родители са ти и не искат да свършиш изнасилена в някоя канавка. Бъди сигурна, че като пораснеш и ти ще държиш изкъсо децата си.

За момчето – можеш да бъдеш с него по цели дни, напълно достатъчно е... А ако и той те харесва – няма да се заглежда по други.

"А наще не ги издържам :@ Нз направо в 10 часа си лягат и гледат телевизия и в 11 заспиват, " – е нормално, ходят на работа хората, уморяват се...

Вместо да се оплакваш трябва да се радваш, че има кой да се притеснява за теб, кой да ти се обажда и да ти казва "прибирай се, късно е и тн." – някои хора са лишени от подобни екстри...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4534e7edf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей.Мисля че вече си достатъчно голяма,за да седнеш и да си поговориш с вашите на дълго и на широко както се казва.Обясни им,че твоите приятели са до по късно,че няма от какво да се притесняват,стига да знаят с каква компания излизаш и,че няма проблем,някой от тях да те изпраща всяка вечер,все пак са ти приятели.

Дори с час да ти увеличат вечерния час не се дразни.Важното е да си имате доверие с вашите.Все пак са ти родители,нормално е да се притесняват за теб,да се чудят къде си,с кого си.Всяка вечер бъди точна и така с времето ще има разлика,нали и аз бях като теб :) А ако смяташ,че ще е по добре,им кажи и за момчето.Надявам се да те разберат.Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 79f30d478d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Родителите ти са прави. Послушай ги и стига с глупавите инати от твоя страна. Достатъчно си голяма, за да проумееш истината и да се спреш. Добре правят, че не ти дават да излизаш след 10 и запомни, че това е правилното решение.

А относно момчето, което харесваш - ще се срещате през деня, през нощта не е нужно да сте заедно въобще, даже е по - добре. Вземи седни, размисли не като кучка, а като умно момиче и покажи и докажи на другите, че си второто, а не първото. Защото ако не го направиш си точно първото.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e52745d3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 16 години и аз се прибирах в толкова часа . Съвсем нормално е ! А момчето, ако не е той , ще има и други момчета ;)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 474ad778a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличка, много добре те разбирам и знам как се чувстваш. Нашите са същите. И аз съм до 9 и 30 навън, а съм на 17. Но няма как, и да искаш, защото може най-много до 10, както казва номер 1, имаме си вечерен час не само от нашите, ами и от закона. И аз съм страдала много от това - приятелите ми са ги пускали без проблеми по цели нощи навън, а мен никога. Все рано трябва да се прибирам.

И аз се бях озлобила към наште, все скандали, все сълзи... Но няма смисъл. По-добре седнете и си поговорете кротко и спокойно. И те са били на твоята възраст, все ще те разберат. Но не забравяй, че повече от 10 няма как да те пуснат. Можеш обаче да се забавляваш достатъчно и за това време, стига да има с кого. Приятелите ти, ако са ти истински приятели, ще те разберат и ще те подкрепят. Също и онова момче. Така че, не се тревожи, а говори с вашите! Успех! :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 42c5e002a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Подкрепям напълно родителите ти.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a01e3609b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много са прави родителите ти. За обувките не съм съгласна може да ти разрешат все пак си младо момиче имаш нужда от хубави неща. Освен ако неса много скъпи и немогат да си позволят да ти ги купят и затова така да говорят. Но за вечерния час аз мога да ти кажа като бях на 16 години не слушах родителите си излизах посред нощ за щастие нищо лошо не се случи, но сега съжалявам, че съм ги тормозила така да немогат да спят от притеснение и сега ми е криво и ако можеше да се върнат годините на зад нямаше да постъпвам така. Сега разбирам, че ако не излизах нищо нямаше да загубя, даже щях да се занимавам с други неща които да са ми полезни, а не сега да се опитвам да наваксам това което съм изпуснала. И ти ще бъдеш майка и ще се притесняваш, защото за един родител детето е най-ценното заради което живеят. А и все пак те са патили и знаят кое е правилно за теб.
Късмет и неим се сърди дори да немогат да те разберат понякога.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 995f72776e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж миличка аз съм в сащото положение като тебе като изключим че моите родители не ми казват как да се обличам аз също имам вечерен час 22 трябва да съм си у нас а пак като дойде зимното време съм до по рано щот нали часът се сменя :@ и аз така искам да заживея с мой приятелки в собствен апартамент и да прайми каквото си искаме и да нямам вечерни часове аз дори един ден и го намекхнах и тя категорично отказа аз също съм обречена да ги слушам аз затова и спряг да споделям с тях ама нещата ще се променят в скоро време да видят че си даржа на моето и те нямат право да ми налагат правилата си вечно нали така :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 995f72776e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравеи да ти кажа и аз сам в твоето положение но поне като кажа да ли може да остана до по късно ме оставят поговори с тях те също са били млади би трябвало поне малко да те разберат а пък за момчето ако и той те харесва ще те разбере и няма да заглежда други те и дръж на твоето иначе няма да оцелееш в този живот :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 30c15f6c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 17 и до 15 додишна имах вечерен час 22:00, от както започнах да излзиам до тогава винаги го спазвах, не съм закъснявала, не съм ги лъгала и така постепенно ми увеличаваха часа. И така сега вече аз сама им казвам час. Примерно в 12, 1 или 2 няма значение и се прибирам точно тогава. Те знаят къде съм, с кого съм и разбира се после ме изпращат. Спечели им доверието и не ги лъжи, това е :))

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4e550f5bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм на 12 години и стоя до толкова дори и до 10 понякога но не мисля че в следващите 2 години ще ми позволят да остана след 10 наистина е гадно

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0fe43a649f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще ти дам един съвет когати си в компания вниманието на момчето не е концентрирано 100% върху някой то се разделя на толкова колкото хора сте в компанията, следователно ако искаш да имаш шанс с него трябва да сте само двамата, тогава ако те уважава и му допадаш ще ти обърне 100% внимание и нещата ще претърпят развитие. Така че уговорете си среща какво по лесно от това и излезте само 2-мата примерно било то дори и само на разходка в парка или на кафе, ще постигнеш много по голям ефект от колкото да висиш до късно по градинки и беседки заедно с другите момичета.

Skywallker

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker