На 14 още дете...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 14 още дете...?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2206 пъти
Хей! Това не е точно проблем, но мен ме притеснява. Момиче на 14 съм и още не съм се целувала. Имала съм възможности, но не съм се възползвала заради страха! Първата ми целувка беше на 13 с 16 годишен и в момента, в който той си вкара езика и се вцепених и се отдръпнах! На сутринта скъсах с него и той ми каза, че съм си още с детски акъл и т. н.! Хубаво приех го, макар че не беше много прав все пак бях на 13 нормално. Година по-късно тръгнах пак с 16 годишен, но много по-различен. Когато той тръгна да ме целува, аз го целунах само по устата без език, защото бях объркана и не знаех какво да правя, макар че усетих как щеше да си го вкара! И 2 дена след това скъсахме, но този път по много по-различни причини... Та от тогава съм много срамежлива и не се занимавам много с момчета, защото все си мисля, че като разберат, че не мога да се целувам ще ми се смеят и т. н. Какво да правя? ;c

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 44f0fd3096
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, на 14 си дете и това е добре така. Аз на твоите годинки СЪЗНАТЕЛНО реших да не се занимавам с момчета. Учих много и влезнах в елитна гимназия, където пак учене, учене, учене. В това време съученичките ми се натискаха по коридорите и пушеха зад училището, развалиха си успеха, но по мое време взимаха само дипломата за 12 клас като общ успех и нямаше да има матури. Не им дремеше значи, какво ще правят в другите класове. Какво стана обаче - промениха закона и взеха всички оценки за крайната диплома, от матурата на косъм се оттървахме. Накрая тези, които се натискаха по ъглите не влезнаха в специалностите, които искаха. В 12 клас им беше дошъл акълът, но късно.
Аз не се бях целувала до 19 г., но това не ми пречеше да чета книги за устройството на половите органи при момчетата и момичетата. Първо научих теоретично, как стават нещата - болести, контрацепция, развитие при мъжа и жената, бременност. Четох и еротична литература, което накара фантазиите ми да се развият. Какво като не се бях целувала с момче? Най-редовно мастурбирах и имах всякакви идеи.
На 19 г. срещнах мъж, който ми хареса. Време ми беше, можех и да нося отговорност като възрастен и завършил човек, можеше в най-лошият случай да правя аборти дори (не че ми се е налагало). Какво като не можех да се целувам? Научих се за 1 седмица. Да не би моите връстници да можеха да се целуват като се мляскаха по коридорите с някакви момченца от 5 г.?
Нещо повече - с целувките и натисканиците няма начин, идват ти и хормоните и искаш да правиш секс. Съученичките ми, разбира се бяха опитали отдавна забранения плод и не им беше интересно вече в последния курс на обучението ни. Имаше една, която беше се „отворила“ на 12 г. и на 18-19 г. имаше вече цинично отношение към мъжете и секса, беше разочарована от момчетата и не искаше да се занимава вече с тях, но и тя беше достатачно умна, за да ползва кондоми и не беше правила аборти и нямаше болести някакви, а беше спала с много момчета.
Аз почнах половия си живот в седмицата, в която се целунах за пръв път. С този мъж до днес сме заедно, имаме деца и семейство, но с него не само се научих да се целувам, но и мога да изживея фантазиите си. Той е мъж с много опит и твърди, че съм била най-добра в секса от всички, с които бил спал до сега. Сексът се случва в главата!
Моята съученичка, която беше почнала на 12 г. да прави секс също стигна далеч в живота, днес прави професура в добър български университет, но беше спряла изобщо да ходи с момчета на 17 г., а на 20 се омъжи за един мъж, който беше по-възрастен от баща ?. Намери си тя стабилен човек. Днес съжалява, че не си е изживяла детството, а се е оставила да я мачкат някакви глупаци по тоалетните и коридорите. Детството никога няма да се върне повече, секс можеш да имаш и после, мъже също.
Ти решаваш кои вид жена ще си, но едно ти казвам - не бройката, не количеството, а качеството е важно. Пътят от първата целувка до секса е много по-кратък, отколкото си мислиш. Образовай се! Ползвай кондоми и няма да имаш проблеми.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 58cb9d09e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо, не се притеснявай! Правилно си постъпила и постъпваш в момента. Моята първа приятелка на 14години вече беше преспала с няколко човека и да ти кажа нищо не излезе от нея. Нито има образование, нито хубава работа НИЩО. Личи си, че си различна и си интелигентно момиче и вярвам, че те чакат много хубави мигове!
Успех във всичко ти желая!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ebccf821ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти казваш, че те е страх да целунеш момче, защото досега не си го правила и не искаш да ти се смеят. Скъпа, ако обичаш момчето, което трябва да целунеш ще го целунеш. Ти наистина ми изглеждаш мила и умна, но знай, че това момче трябва да те обича, а за да го целунеш ти трябва да го харесваш наистина. Трябва да си сигурна, че той няма да ти се смее, ако целувката не се получи, трябва да е мил и умен като теб, трябва да е хубав, трябва да възбужда у теб желанието за целувки. С една дума трябва да е човек, на който да имаш доверие. Много поетично, а! Марчето-френдчето

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9ad52361ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Повярвай ми, това изобщо не е най-важното към момента.. по-добре си изживей детството - учи, чети книги, излизай с приятелки, гледай филми, слушай музика.. просто бъди щастлива и подсигурявай бъдещето си. Номер 1 ти каза всичко.. прочети го добре.
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ef70361235
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Странно на 16 приятелките ми правиха секс за първи път, а аз се целунах за първи път, а секса - той беше на вече на 18-стия ми рожден ден. Не съжалявам за нищо! Честно казано момето с което се целунах за първи път не каза нищо, макар че изобщо не умеех да се целувам, а на 18 го направих за за първи път с него, сега съм на 19 и скоро правим 3 години. :) така, че когато обичаш някого, не те е страх и не се притесняваш, правиш всичко с чувство и то просто се получава.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d80aea76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хей.. не се притеснявай! Просто ти самата ако-искаш се целувай.. моето гадже също не се целува добре.. ама аз си го обичам и това няма никъкво значение (според мен! )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dca0ef976a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, че на 14 си още дете -. - ( И аз съм а 14... )

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 151eae7f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейй.. :)).. Моята първа целувка с език беше преди години. Беше супер.. Но след като приключих връзката си с въпроснто момче три години нямах приятел.. После се появи сегашният ми приятел. Много се притеснявах от целувката с него, защото си мислех, че вече съм забравила как се прави и такива глупости.. Отбягвах да го целувам и той се усети какво става.. Показа ми как точно стават нещата и просто осъзнах, че няма как да се "учиш" да се целуваш.. Когато го искаш няма как нещата да се оплескат. Няма лоша целувка, има хубава и по- хубава. Недей да се притесняваш излишно.. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker