Слабо съмочуствие - много нерви! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Слабо съмочуствие - много нерви!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1959 пъти
Здравейте! Нека да започна от начало.. Още от 4 клас в училище са ме свикнали да ме тъпчат с убиди, и от тогава съмочуствието ми се снижи до нула.. Когато някой ме убиди аз заставам като някоя статуя и започвам да се притеснявам, а понякога като не мога да издържа започвам да плача и после ме е срам защото съм се изложила.. Цял ден седя затворена, и като започна да чета урока просто не мога да се концентрирам, защото сцената от деня ми се вижда, и се разплаквам.. Оценките ми се развалиха, бях отличничката в класа... Моля ви помогнете ми да си върна съмочуствието, не искъм така да ме тъпчат, дори да ме погледнат на криво или някакъв поглед, аз направо започвам да се вкаменявам, и не мога да говоря все едно съм си изгубила гласът..
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8922b26d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм по същия начин :( въпреки че тук като коментирам изглеждам весела и отворена. Всъщност аз също плача в училище. Те се държат ужасно с мен. Как ми се иска да се запозная с някой като теб. Приятно ще ми бъде да говоря с човек, който прилича на мен. Иначе на колко си? Имаш ли приятели извън училище?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 50c2b9d540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката...
До номер 1
Благодаря.. Не мога да кажа на колко съм, защото в кодекса на този сайт е забранена лична информация и ще се въздържа от коментар.. Иначе нямам приятели извън училище, ами ти? !

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c16f6fdf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм по същия начин и вече не се издържа направо не знам какво да кажа миличка дано всичко да се оправи с времето

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 996b379009
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сигурна съм, че с времето ще се оправиш. Най-вероятно това е от пубертета. Между другото всеки до известна степен се притеснява от такива неща. При теб е по-силно защото може би си много чувствителна. Сигурна съм, че ще мине този период. С времето постепенно сама ще схванеш някои неща и няма да ти пука за чуждото мнение. Сама трябва и сама ще се оправиш. Както написах по-горе всеки минава през подебен период на притеснение (било то силно или леко) и всъщност като се опитваш да го предодоляваш ставаш по-силен. Опитвай и полека лека ще се оправиш (ей голяма досадница съм за трети път ти пиша тази дума).
П. П. И аз БЯХ като теб

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: eb6dfa6a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нещата ще се оправят с времето.
Говорете с родителите си за тези неща-те за това са ваши родители, не само да ви дават пари за закуска!
Обграждайте се с позитивни и добри хора. На тези които се подиграват на чуждото нещастие не обръщайте внимание-те са нещастни по своему.
На никой не му е приятнио да бъде обиждан, така, че няма как да останеш безразлична. Това, че плаачеш означава, че си чувствителен човек и съвсем не е нещо лошо-напротив! За срам място няма-трябва да ги е срам тези, които са те накарали да се чувстваш така.
Горе главата, всичко ще се оправи! Мисли много позитивно и бъди търпелива!
Скоро ще смениш и училището предполагам, така че още по-добре се нареждат нещата!
Пожелавам ти много щастие, усмивки и прекрасни приятели, на които да можеш да разчиташ ако някой те разплаче!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: eb6dfa6a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обида, а не Убида

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c16f6fdf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе ей номер 7 и 8 така ли ще и помогнете като показвате какви грешки е допуснала еми какво на всеки се случва всеки прави грешки да не би вие да не правите а? Момичето просто иска съвет.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8922b26d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, аз съм 1 :) И аз нямам приятели извън училище. Чувствам се самотна и не искам да живея така повече. В 7 клас ме тъпчеха и се държаха ужасно с мен и това ми спука самочувствието. От тогава ме е страх да заговоря някого, защото мисля че ще ме отблъсне както правеха преди с мен. Всеки ден плача и се питам защо станах такава? Защо не се промених като влязох в новото си училище. Сега там е различно. Не ме тормозят, не ме мразят просто никой не ми обръща внимание. Искаше ми се да си намеря някаква приятелка по интернет, ако е възможно. Защото не издържам!!! Гадно ми е така....
П. П Знам, че е забранена личната информация, но все пак- на 15 съм, момиче :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8922b26d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Някой да иска да станем приятели? Аз бих искала, но едва ли някой ще се съгласи... :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 152812d8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 9:
Да, на всеки се случва да допусне грешка, но си личи, че авторката е неграмотна! Още в заглавието има 2 грешки, нататък да не говорим... освен това за пунктуация не е чувала.
По темата : Когато някой те Обиди, и ти направи същото. В противен случай ще свикнат да те мачкат.
По принцип не те съветвам да обиждаш и нараняваш хората, но някои личности заслужават точно това, за да разберат какво е.. Успех! :)
П. П. И не им се връзвай много. Да знаеш, че положението е така до 8, 9 клас най-късно. След това дори и най-големите идиоти (момчета) се осъзнават и почват да се държат на ниво.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 47504cfaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Обида* и самочувствие*. Да не говорим за запетайките, които си поставила. Не че нещо, ама аз лично мразя неграмотни хора като теб.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 50c2b9d540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката
до номер 10
И аз бих искъла, да станем приятелки.. Нуждая се от човек който да ме разбира, а като чета коментарите ти все едно описваш как съм аз. Разбирам много добре какво ти е..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c1e5e421b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Моля ви, помогнете ми!
В училище нещата се са съвсем наред - оценките ми са отлични, с почти всичко с което се захвана ме бива, а не мога да се възползвам от тези работи! Проблема ми е в самочувствието. Според всички съм супер добра и готина, а според мен съм кръгла нула. Например аз ходя на вокална група. Според всички пея като, цитирам - Оле, защо не си влязла в някое музикално училище! Пееш уникално! - а според мен не мога да пея. Винаги ми се чува, че пея фалшиво. Същото е и с останалите ежедневни работи - тенис, пеене, риуване и др. Винаги не съм доволна от себе си и не мога да се ценя. Не знам защо, но се чувствам като мижитурка. Помогнете ми, моля! Между другото аз съм от Видин.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d28e6ab098
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   14 думичката мразя и доста силна умно момиче си знаеш значението на думата нехаресване да ама да мразиш човек който нищо не ти е направил не си видял зло от него само защото е не си е научил правилата и пресилено. Овторке ддай си имейла някакъв контакт да си говорим и промчие. Отлично знам за какво говориш минала съм по този път и още го минавам отчасти. Ще ми е пирятно да се запознаем и да ти поможна по някакъв начин дори само да те изслушам или с съвет.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a85415a12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И бях така преди време, много добре знам какво е :( Знаеш ли какво направих? Спрях да ги отразявам, не обръщам внимание, не ми пука ;) Като видят, че им се връзваш разбират, че това е слабото ти място и следващия път пак така!!! Те не заслужават вниманието ти! Намери си приятел/и на които можеш да имаш доверие и които ще те защитават до кръв (шегувам се разбира се ;)) и всичко ще е окей. Изпитала съм го сама - малко или много помага ;) Поздрави! Пиши и ни кажи какъв е бил резултата.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 405adb3990
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   1. Започни някакъв спорт,винаги е хубаво човек да спортува.
2. Отговори си на въпроса какво не харесваш в себе си и се опитай да го промениш. Не какво не харесват другите, а какво не харесваш ти .
3 . Замисли се защо те обиждат
4. "Победи глупака с мълчанието си" ... Въпреки , че аз бих им отвърнал
5. Никога не се предавй дръж главата си винаги изправена и гледай само напред

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker