Какъвто си, такъв оставаш ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какъвто си, такъв оставаш ?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1855 пъти
Според вас вярно ли е че ако да кажем до 2, 3, 4, 5 ако щете до 12 клас си бил да кажем зубър, всеки те е биел и те е било страх да се противопоставиш можеш ли да се промениш? Защото видях на една снимка един коментар който ме накара да се замисля, човекът беше казал че какъвто си такъв ще си останеш независимо колко много се опитваш.
Според мен не е така, аз не съм бил зубър и не са ме биели, но не бях и големия бияч или нещо от сорта и не ме уважаваха най-най. Ноо това беше до 7ми клас след това се промених започнах да виждам грешките си, бях слаб и физически и психически но реших да го променя, и всичко започна от един филм Green Street Hooligans. Този филм ме накара да се замисля от тогава започнах да изградявам име, хората започнаха да ме познават и уважават, не ми пука както ми пукаше преди, започнах да тренира Кик-бокс, фитнес ии сега е доста по-добре, не мога да кажа че ще набия всеки или нещо от сорта или че всеки ме уважава но според мен имаш ли воля ще се промениш

Вие какво мислите :) Не става въпрос само за бой, като цяло във всичко което мислите че не сте способни да успеете :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3053432524
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек цял живот се учи. Не малко от нас са имали ключови преживявания, които са ги карали да се замислят. Аз винаги съм била зубърка - имала съм добри оценки и съответно съм учила, но виж ме днес - благодарение на доброто си образование направих кариера, после свои бизнес, пари и днес съм страшна мадама за годините си, карам скъп джип, имам чудесен мъж до себе си, две къщи.... докато тези, които ме обиждаха и ми правих мръсно навремето мият чинии някъде. Тайната е, че каквото правиш трябва да го правиш за себе си. Имай си цели в живота и не се оставяй другите, тяхното мнение да те изместват от пътя ти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b72f517b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги можеш да се промениш, стига да имаш волята и желанието. Колкото и банално да звучи, това е самата истина. Но виж, дали ще се промениш в очите на другите, това е друго. Ако някой не те харесва, няма да те хареса никога. От опит ти го казвам, аз съм изключително злопаметен човек.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c66a69ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ви и на двамата/двете че отговорихте. Съгласен съм и с двамата/двете :) аз също съм злопаметен дори и най-малко да ме подразнят ще го запомня, но това не ми пречи да видя какъв е човека, един вид давам му шанс, но има и такива който ме дразнят дори без да ги познавам, но то има и такива който аз ги дразня без дори да ме познават хаха :)

Автора

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0dfa83f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами май повечето хора си остават цял живот такива каквито са се появили в него. По принцип такава е природата. Мисля, че ако изпиташ нужда от промяна това означава, че такава е възможна. Говорим, разбира се, за промяна предимно на ментално ниво. Но според мен ще трябва да се вложат много усилия и дисциплина. Друг е въпросът доколко това е възможно само по силите на отделния човек.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9c4b434014
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хората се променят, особено докато са млади като тебе.

Само че, да не си избрал грешния модел за подражание. Биячите са долна категория хора в света на възрастните. Тъпи са и не живеят добре. А и докато главно гледаш какво другите мислят за тебе, щастието ти ще зависи от тях.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7251ba68b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе не се самозалъгвай думите който си чел "какъвто си такъв ще си останеш" първо не важат за всичко и всеки на този свят. Има се предвид ситуации като: ако си циганин дори и паспорта си с японски да смениш пак няма да станеш японец, независимо че ще имаш правата на японец. Ако си алкохолик винаги при най малкия проблем ще посягаш за чашката, независимо, че си се отказал.
При теб виж не виждам кой знае каква промяна независимо от положените огромни усилия. Преди не са те биели но не си бил най-големият бияч, сега пак не те бият и пак не си най големия бияч. Преди не те "уважаваха най-най", сега пак не всички те уважават. Разликата, която си постигнал е само, че си погледнал от друг ъгъл на същата ситуация. Ти не си се променил, а си натрупал малко повече самочувствие от преди, което не е лошо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c66a69ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6, прав си наистина е така, но преди ме беше страх да влеза в бой, но сега вече не е така, така че за мен има разлика от преди :)

Автора

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5b85488fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 6: Не се самозалъгвай, че си много умен, не си.

Автора

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c66a69ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 8, може да не се представяш за мен :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker