Не издържам - имам ужасна майка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам - имам ужасна майка!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3682 пъти
Моля ви, помогнете ми ;( ;( Имам ужасна майка, ама най-долното същество, което може да съществува. Вкъщи винаги за всичко съм аз виновна. Имам 3 годишен келеш (брат), който само я изнервя. Тате не помага на мама, като например да го гледа. ВИНАГИ го гледам аз, когато не уча, и ако се разреве в мое присъствие, ми се вдигат скандали. Брат ми обикновено ме удря и само се заяжда. Не му обръщам внимание на детския акъл, но когато започне да ме удря... :@ Посягам му и на него, но той вдига врява до Бог, следователно аз пак съм виновна. Никаква подкрепа не получавам, писва ми, искам да си сменя семейството. При такива зверове не мога да живея. Кажете ми има ли начин да ги... искам някак си да ги накажа и най-вече майка си!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 46e251c616
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Май си ревнива спрямо братчето си. Как можеш да го биеш, та той е на 3 годинки!!!
Кажи обаче на родителите си, че няма да го гледаш и той няма право да ти влиза в стаята - това си е твое право. Старай се да контролираш ревността си, защото детето с нищо не е виновно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8d4040c678
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   има деца и деца не можем да игнорираме и оправдаваме само защото е малко и е дете та и тя дори не е голяма има ужасно разглезени деца майка която нагърбва дъщеря си с гледането на брат си изглежда няма достатъчното свободно време и за да запълни липсата си с нещо не смее да се противи и удовлетворява всяко негово желание

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 748ed7588a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   №1 От къде реши, че живеят в голям дом и всеки си има отделна стая, да не би да познаваш авторката?
Авторке единственият добър начин да накажеш майка си е да й покажеш, че теб брат ти те слуша, а нея не. И когато учиш тя ще си умира от яд защо той нея не я слуша в него момент.
Той е на три години и вече разбира достатъчно за да му кажеш, че го обичаш, после можеш да се направиш, че ревеш тихо /само той да разбере/, когато те удари дори и леко играй неговата игра. Не го удряй а се прави на наранена или сърдита когато те удари. Когато не те удря поиграй с него, покажи му как се играе, нарисувайте нещо заедно, похвали го за рисунката му, похвали го за негово постижение. така той с времето ще те заобича и ще прави каквото ти решиш. Ако го оставиш сега да не те слуша в бъдеще ще става по зле, ще пораства и силата му ще се увеличава и ударите ще стават все по силни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e5cf63536
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   съжелявам за грубия изказ ама тия двамата над мен не разбират за какво става въпрос...

мойта майка също така ме биеше заради сестра ми :) имаме 6 г разбика със сестра ми и уви като станах на 16-17 пак правеше опити да ме бие ама... нещо не се получаваше :D

сега не си говорим изобщо... аз не и споделям и тя не ми казва нищо... от време на време ме убижда че съм бил егоист но аз отдавна съм притръпнал...


Мисълта ми е трай я още малко и след време няма да ти пука :)

Гадно е да не можеш да говориш с майка си(на мен ми става мъчно) но като се сетя за кви глупости ме е удряла и ми се е карала нямам никво желание да говоря с нея :D

Не ми гледай правописа, имам високи оценки в елитна гимназия :)

Надявам се да бях полезен!
БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ffa576e25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Затова се радвам, че нямам брат или сестра

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a3ab3525c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Хора, не братчетата и сестричките са проблем, а родителите. Всички малки деца са изнервящи, няма какво да се лъжем - поглъщат времето, не се съобразяват с умората... родител съм и знам какво е. Знам също така обаче, че ако родителят има желание да бъде "добър родител" - каквото и да означава това за всеки, се старае. Аз например чета статии от психолози по всички въпроси, които ме тормозят /например как да реагирам когато отказва да яде/, не си позволявам да крещя, наблюдавам дали спят спокойно... не че съм толкова търпелива и добра, просто се старая. обратното е непростимо и никое дете не го заслужава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9b13856346
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Номер 5, е*аси простотията каза! Не всички са такива! Аз имам прекрасен брат, както и моите приятели имат, това, че авторката има гадно братче, не всички са такива.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8ba10084b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   НАПЪЛНО съм съгласен с №6, казвам го от гледната точка на брат с много по-голяма сестра. Родителите са всичко. Давам си моето семейство като пример.
Когато сестра ми е била карана да ме полага в леглото и да ме приспива, пък аз съм бил прекалено буен и общо-взето много против спането, обикновено ме е напердашвала набързо. Естествено е следвал възмутен рев от моя страна, три реда сополи и сълзи... и накрая, изтощен от реване и обида, съм заспивал дълбоко. :Д
Нямам никакъв спомен от такива случки и много по-късно сме си припомняли такива случки с усмивка. Като малък не съм се разбирал със сестра ми, или по-точно съм бил вечния бунтовник срещу нейната диктатура, сбивали сме се много пъти, но повече си спомням игрите, проведени естествено под нейно ръководство. Като пораснах и станах по-силен от нея, "изведнъж", ей така от нищото, започнахме изведнъж да се разбираме перфектно. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 748ed7588a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Хора те, че родителите са проблема в случая, всички са съгласни, но вие №6, 8 не давате съвет на автоката как да постъпи. Тя не може да смени родителите и е наложително да гледа брат си. Така че тактиката, която посочих в №3 все още ми се вижда най-печеливша за авторката. Хем брат й ще е на нейна страна, в бъдеще ще я защитава, хем майка й ще се ядосва, че не се справя като дъщеря си, хем за в бъдеще авторката ще има опит за работа с деца. Печели от три страни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker