Защо се случва на мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо се случва на мен!
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3257 пъти
Здравейте, пише ви едно до една степен тъжно момче на 17 години с един монотонен и скапан живот. Защо съдбата е толкова жестока с мен. Не мога да се справям с живота, нямам си истински приятели нямам си 1 свясно момиче което да обичам истински. Не съм имал приятелка, могъл сам да********* много до сега, но душата не ми дава.Бях се заканил да не пия алкохол от скоро почнах да пия по малко почнах да се пропивам, само така ставам човек замислям се.И ако щете вярвайте само когато си пийна започвам да мисля някак си по истински, и да вниквам в проблемите си, немога да се интегрирам към жените познавам толкова тъпанараи прости женкари гадняри как ги свалят незнам. Аз една дума не обелвам свясна.Опитвам се да бъда естествен, такъв съм но не мога впечатля никоя.Единственото което ми остава е добрата ми външност!Да продължавам ли да пия, сега спортувам уж за здраве, а то кво! Ще стана боклук без усет за нежност, рабиране, любов. Всички казват ти не даваш истинска любов. А как да дам като не получавам нищо в замяна ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 44b9319650
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти просто НЕ си поредната ходеща отрепка... По - различен си. Някак - срамежлив, и това е най - впечатляващото... Повечето на твоята възраст са боклуци, хвалещи се с броя на оргазмите, които са изпитали за деня и ръсещи идиотизма си на всяка крачка...

Приятели нямаш, защото винаги оставаш неразбран от хората (край теб). Защото те мислят за съвсем други неща, докато ти искаш нещо, което умът им не може да го побере.
Приятелка си нямал поради същата причина. А фактът, че не си "опънал" първата срещната, просто за да бъдеш като останалите, е похвален.

Тъпанарите и женкарите са под път и над път. Мислят, че всяко момиче може да падне в краката им, само при споменаването на няколко клиширани израза.
Пример: Тази вечер един идиот ми се подмазва по скайп, а аз го затъпявам на всяко изречение. После той ми каза -"Ти май нещо ми дърпаш, а? На останалите момичета само като им кажа "миличка, пиле" и те вече ме сънуват..." - е, сам си направи извода колко мозъчни клетки функционират в главите на голяма част от днешните тийнове. И точно поради този факт, "приятелите ти" са заобиколени от ку*вички.

Колкото до алкохола - правиш грешка. Въобразяваш си, че когато си под негово влияние мислиш (разсъждаваш) по - добре. Но не е така. До една степен човек се адаптира от проблема, за да може да не го боли при всяка една мисъл за него. А, когато е замаян от алкохола, той не бяга от проблема, а разсъждава по него. Тогава пък се адаптира от всичко останало, и набляга върху нещото, което го прави нещастен. Така става и с теб. Въобразяваш си, че когато си пийнал можеш да мислиш спокойно, а в същото време мислиш много по - добре в трезво състояние - но все още не го съзнаваш.

Спри да търсиш утеха в алкохола - с това няма да си помогнеш...
Разбирам те, знам че е трудно, но вместо да навдигаш бутилката всяка вечер - споделяй (например). Ако имаш нужда да поговориш с някого пиши на мен, бих ти отговорила по всяко време... оставям и-мейла си ако решиш...
mire_11@abv.bg
Успех - надявам се в най - скоро време да гледаш на нещата от различен ъгъл.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 67fd4b2a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момче, пише ти едно момиче на 17. Искам да ти кажа, че с този алкохол само си съсипваш живота. Не те упреквам, защото на твое място може би и аз бих сторила същото, и аз съм търсила утеха в алкохола, но да ти кажа честно - такава няма! Всичко е само заблуда. Спри да се наливаш докато е време! Ако се пропиеш още от сега, никога няма да намериш свястно момиче, повярвай ми.

Иначе не се променяй, бъди си естествен, това не е много важно, а е най-важното! Не ставай и ти долен подмазвач, женкар и долнопробен е*ач. Сам си разбрал що за стока са тези момчета.
И не на последно място, искам да ти кажа - не губи вяра! Каквото и да става, просто не се отказвай. Предадеш ли се веднъж, после трудно можеш да започнеш всичко отново. Стискай зъби и се бори.
Спортувай, потърси си ново хоби, нови запознанства.. и търси! Търси без да спираш. Момичето, което истински те заслужава е някъде тук, наблизо, сигурна съм. Може дори да е пред теб, а ти да не я виждаш. Потърси я!
Успех ти желая, скъпо момче, аз съм с теб!
:)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 6db32a8486
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ехх човечее и аз съм на 17 и напълно те разбирам .. но имай вяра,че твоето момиче те чака някъде,но ти още не си я намерил .. За алкохола найстина не знам какво да ти кажа,защото аз живея с алкохолик иии е ужасно! ПРОСТО СПРИ ДОКАТО В ВРЕМЕ!

Не си заслужава на 17 да те е яд,че си нямаш приятелка .. живота е пред теб :) Аз съм на 17 а се чувствам на 47 с проблемите през които съм минала ;)
Хайде и аз ще ти оставя и-мейл да си лафиме ако желаеш,за да не се чувстваш самотен ivsence7o.shut.up@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2a95052e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мерси за съветите ви.Наистина трябваше да го кажа,но защо за 2 път пия (макар и малко) и ето днес искам пак,защото знам че ще се отпусна,ще се разчувствам ще заспа лесно.Може ли да почна всеки ден,... и така. Не искам да става така.И да ви кажа ми писва когато някои от компанията почват селксите простотии.Да муцкат, да посвиркват, и ме нерви това.Вчера ходихме и изведнъж видяха някви 2 момичета,отидоха запознаха се, аз и един се одръпнахме (макар,че и той е такъв долу горе),те бяха пълни ***** само едната мясаше ама за да трагнат с непознати като нас представете си.Тъпо ми стана,аз немога да се запознавам така.Крайно тъпо,неджентълменско е.Ама ти като искаш само за едното еб*** за кво ти е джентълменство.Да има момичета които си падат по мен, и то много.Ама гледат на мен като сексуална цел.Да,признавам аз също изпадам понякога в неодържима страст,и ми се иска коята хвана да я..... ****( разцепа).Но нещо в мене шепне недей,после ще съжаляваш.Бих искал поне първото момиче да е свясно,а после вече кото стане!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b7b827f4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А ве пич, що не си смениш компанията. С тия сегашните само на курви ще попадаш, не свестни момичета. Според мен, започни да се занимаваш с нещо, по което се увличат свястните хора. В нета има достатъчно културни места и точни хора. Ето и тук няколко момичета са ти дали мейли използвай ги :) . Искай и от момчета или си дай и твоя, изгради нова приятелска среда, макар и виртуална в началото.

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5c460d685f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Поздравления! Много малко са останали такива момчета наистина се радвам за тебе и ти също трябва да си горд със себе си а не да се притесняваш че останалите няма да те разберат ... Имай търпение ще се намери момиче което щете оцени и ще ти даде това което търсиш. Това че си имал възможности да минеш някои момичета и не си го направил направоо е похвално. В днешно време тъпите женкарчета гледат как да прелагват момичетата колко много ги обичат само и само да ги ... и да ги оставят. Поздравления още веднаж : )
Даянка

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0c5b949de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз съм в същото положение само че съм момиче на 14 години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker