Искам да се променя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се променя...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 6488 пъти
Писна ми всеки ден да гледам 13-14-15 годишни момиченца , които са супер нагласени и всеки ден се зарибяват с нов. Писна ми, когато излизам с някакви такива да не смея да кажа и дума, защото може да прозвучи тъпо. Писна ми постоянно да ми се хвалят с кого са си писали. Писна ми да ми казват, кой искал да ги чука.

Вече ще се променя! Ще започна да се цапотя с всякякви гримове! Ще започна да си горя косата с опит да си направя някаква прическа! Ще започна да се подмазвам на всеки! И всичко това, за да мога да вървя по улицата с високо вдигната глава, без да си мисля, че някой ще ми каже Грозна ..
Искам да кажа, че не съм грозна. Като се наглася съм симпатично 14 годишно момиче... Но това няма значение, когато застана до...
Ивелина - Варна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4026407cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен това което смяташ да направиш е пълна глупост. Някога ще съжаляваш за косата си заради всички тези глупости. Като ти стане косата като слама и неможеш да я управиш тогава ще ти е много по тъпо от сега. А ти още си на 14 години и не смятам, че е време да започваш полов живот, ако вече неси започнала. Защо искаш да си като другите? Бъди различна, уникална. На кадето и да погледнеш виждаш все едно и също. Всеки обича различното. А твоите приятелки, които мислят само за секс на тези години не ти трябва да си като тях.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f61b5e3fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ебати глупавото решение, дано не говориш сериозно!
По-добре си смени компанията, миличка, аз бях в подобно положение, и само така оправих нещата. Винаги можеш да намериш някой като теб и да няма нужда да се променяш.
Нали не мислиш, че като станеш поредната куха кукла барби ще бъдеш щастлива?!
Не се превръщай в поредната комплексарка, в една от многото... Бъди себе си, бъди точно такава, каквато си! От това по-хубаво няма!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7d77d636b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Абе моето момиче, доста си наивна и малка все още да се правиш на к**ва. Смешно е, а не е готино. Аз познавам много такива момичета, които от 13-14 годишни се разебаха и се "подмазваха" на повечето готини батковци (които да те светна се наричат курвари, и гледат да се възползват само за едното ебане, точно от такива малки, с добра визия, наивни момиченца). Тези момичета са вържежни 2, 3 години и после остават сами, никой не ги взема на сериозно, точно защото са били едни малки курвички. Не го прави само за да те забележат, миличка. След 2, 3 години ще видиш как момчетата предпочитат естествените момичета, вместо провалените от малки нагримосани куклички. Поддървай се, имай добра визия, готини дрешки и яка прическа. Това се харесва на всички. Не бързай да правиш неща за които ще съжаляваш. Бъди умна и едва ли ще спечелиш нещо като ти кажат и на теб момчетата, че искат да те чукат. Накрая става така че наистина ще те изчукат и тогава... много работи ще разбереш, но късно. Сори ако съм била малко груба, не искам да те обиждам казвам ти просто като по-голяма и опитна как стоят нещата. Успех миличка ;)))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5693ec65f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Струва ми се, че долавям някаква доза завист! Естествено, че трябва да си "гориш" косата, ако искаш да изглеждаш по-добре разбира се. Все пак ти си момиче, макар и още малка. Една жена трябва винаги да се старае да изглежда добе, а това включва и косата. Да кажем, че не е нужно да прекаляваш с грима, тъй като си още малка, но спирала, червило(гланц) мисля, че е достатъчно;) Виждам някакъв потенциал в тебе, за това се стегни! Нали не искаш да бъдеш смотаната и задръстената, която след като се събуди сутрин просто си сресва косата и излиза.

Що се отнася до секса това е напълно нормално. Точно в тези години хормоните ви напират. Аз не виждам нещо лошо в това някой да ти се "похвали", че еди си кой иска да я ч**а. Това за нея говори, че е sexy, а за теб(без да се засягаш), че си умираш от завист. Дарлинг аз съм сигурна, че тии искаш, копнееш и може би правиш нещо по въпроса да си като тях, но не ти се получава. И за това сега пишейки тази история понякакъв начин заблуждаваш себе си. Аз ще ти дам съвет: Имай самочувствие! старай се да изглеждаш перфектно и се отпосни;)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfead7f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   От тук имаш два варианта.

Първия, които избират всички е да се впишеш. Да станеш ку*ва, да те чукат разни потни "батковци", да си клатиш дупето по улиците, за да привлечеш внимание и тн. Онези идиоти, заради които искаш да направиш всичко това ще бъдат задаволени, а ти - излъгана. Ще живееш в лъжата и ще бъдеш щастлива. А в очите на хора с достатъчно умствен капацитет, ти ще си останеш поредния боклук (без да се обиждаш - дай ако си говорим да си говорим истината).

Но можеш да тръгнеш и по различен път. Там, където ще си ти. Там ще е твоето място - ще бъдеш уникална... Ще страдаш (малко или много), ще се развиваш и ще се превърнеш в човек, такъв, какъвто онези нацапотени мимолетни ку*вички, не знаят че съществува. Ще бъдеш различна. Към това трябва да се стремиш, а не да се слееш със стадото.
Избереш ли този път, ще си самотна и неразбрана известно време, защото хората като теб ще са малко... но това ще ти помогне да преодкриеш себе си.
Не трябва да бъдеш поредната ку*ва станала такава по принуда, само защото умствено изостаналите не я забелязват. Те и да искат няма да успеят да разберат стремежа ти.

И през времето, което ще се бориш... ще бъдеш залебязана. Тогава този човек ще обикне теб, онова самотно и неразбрано момиче... Той няма да се интересува от мимолетни префантосани куклички, защото... ще е като теб. Малко са хората поели по този път, но ги има и те са нещо повече от останалите...
За да бъдеш забелязана не ти трябва един тон грим, оскъдни дрешки показващи тялото ти, и тн и тн...
Тези, за които разка ти, използват това, за да бъдат забелязани, защото не могат да покажат нищо друго, а ти можеш... Но ти е омръзнало да бъдеш в сянка - разбирам, но това няма да е вечно...

Мисля да спра да тук... с няколко финални изречения.
Може би вече си наясно, че аз съм за втория вариант. И ако някой се допита до мен, по всяко едно време бих предложил него... в този случай избора е твои. Ти реши как искаш да живееш. Да бъдеш поредна или различна...
Внимавай в избора, Ивелина.
(Света няма нужда от една фльорца повече, можеш да я спестиш - стига да имаш сили да се бориш)...
SFA

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f205cd4f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тези за които говориш, твой връстнички ли са ? Защото явно от много ранна възраст започват живота на КУ*ВИ !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2960c790f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Недей да ставаш като повечето момичета , защото няма никакъв смисъл . Аз съм същата като теб . Приятелките ми са поредните кукли барбита , а пък аз сам едно , дори може би единственото момиче в града което се облича както си иска . Повярвай ми намерих много истински приятели и момчета които ме оценяват че не съм тръгнала по пътя на точно тези барбита .

Има време много неща ще се променят . След още не много време ще решиш да се отдрапнеш от тях . Те просто ще ти станат банални . Не прави глупоста да ставаш като тях защото ще загубиш много уважение и доверието на родителите си по някакъв начин . Има хора които са много по-интересни от тея ку*ви с извинение . Просто бади малко по-търпелива те сами ще те намерят :) .

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ce522caaf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами мога само да ти кажа да следваш 2рия вариант на SFA. Просто нямам думи за това което е написал/а.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c965cfdd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ей влудявате ме с вашите изказвания,че всяка хубава и поддържана жена(момиче) е курва! Това според мен може да е мнение само на завистливи комплексарки. Когато вие наричате този тип жени курви си мислите, че сте прави, а когато те ви нарекат смотанячки се дразните и почвате да лаете. Като не ви харесват тези мацки, спрете да обсъждате, вие друга работа си нямате май, по цял ден коментирате коя е курва и т.н. До сега не съм чула някоя курва(както вие ги наричате) да иска да се промени и да стане като вас, но пък вие постоянно се стрмите към това. И после ела ми разправяй, че ти не искаш, че си била уникална и че ти е под нивото. Просто погледнете някоя поддържана жена и се замислете какви всъщност искате да бъдете.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfead7f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11 - Това, което написа вероятно е по мой адрес :))
И ако си същата жена, за която се сещам, то това означава, че с теб съм спорила още веднъж точно по същата тема.

Знаеш ли... под ку*ва аз нямам в предвид едно добре изглеждащо момиче. Нека си сложи грим, гланц, парфюм, нека си направи прическа, НО нека всичко това е в рамките на поносимото И нека се ДЪРЖИ НОРМАЛНО.

Знаеш ли колко грозно е едно 13 годишно НАЦАПОТЕНО (между другото, не напразно се използва тази дума... тоест на лицето на това... нещо има доста повече грим, от колко би й отивало на нейната възраст) момиче, да ходи по улиците с къса пола въртейки задника си на 180 градуса? При това покрай нея се въртят разни заблудени идиотчета, които искат да я опънат в някоя градска тоалетна, а тя върви с високо вдигната глава и ги псува като хамалин.
Ей това сега си е чисто ке*венско държание.
Хем прекалила с грима, хем се държи като хваната от улицата - какво друго може да е?

Пък иначе нека си се поддържат момичетата, но без да прекаляват, че тогава вече става грозно.
SFA

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c965cfdd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   от номер 11: Това което сега поясняваш вече е друго. Но не това има предви авторката според мен. На всички ни стана ясно кое я дразни. SFA, знам че ти не си падаш по такъв тип момичета(не курви, а просто по освободени момичета, които даржът на всяка цена да изглеждат ок), но нека да погледнем реално на проблема. Не ми е ясно какво толкова му мисли авторката, след като тя ги ненавижда и се отвращава, защо подяволите им отделя такова внимание, защо се вайка?

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dd2311e26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Може да ти се струва тъпичко и елементарно, но бъди себе си.Не се опитвай да копираш.На тези твои приятелки ще им изтече времето за ефир.Мъжете искат парче месо за секс,но за връзка и нормални отношения искат и това месо да мисли. ;) Поддържай се,но в рамките на нормалното.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfead7f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №13 - Отделя им такова внимание, защото я дразнят. Защото те се натискат на всяко срещнато момче, а тя няма съвест да го направи. Защото те освен, че наистина прекаляват с грима, дразнят и с държанието си. Отвратително е да гледаш как 13 годишно момиче нагримирано и начервосано (повече от поносимото) вре задника си в скута на някой "батко". И тъй като тези "батковци" са идиоти, обръщат внимание на нея, а на хора като авторката лепкат етикета "смотанячката". И това, само защото не се държи като ку*ва.
Иронично, нали?

А още по - отвартителното е, че ку*вите се забелязват, а стойностните хора падат в сянка...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d752beddfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От №13 : SFA аз разбирам ти какво имаш предвид, но авторката говори за съвсем друго нещо. Тя просто иска да е като тях, тя им завижда, личи си колко е яд на тях. По една или друга причина не и се получават опитите да стане една от тях и именно това е повода тя сега да сипи глупости за тези момичета. Ето ти примерно не искаш да си като тях и не си тръгнала да пишеш, замисли се тя защо го прави. До болка са ми ясни този тип девойчета. SFA, знам, че се опитваш винаги да си добра, но погледни реално на нещата! В случая авторката завижда! Ще изпреваря въпроса ти "защо да завижда?", ами защото онези момичета са харесвани, обсипвани с внимание, желани...Само да вметна още нещо, това, че се гримират много и варвят предизвикателно не означава, че са курви. И аз когато бях на тези години се гримирах много, просто защото ми беше интересно и се мислих за голяма

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfead7f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 17
Не мисля, че авторката говори за съвсем друго нещо. "Ще започна да се подмазвам на всеки" - тоест освен външния им вид, тук се намесва и държанието им. Дразнят като цяло тези хора, (всичко в тях), а не нещо определно.

Да, иска да е като тях, за да бъде харесвана и за да не се притеснява, че някой ще я нарече "грозна". Но тогава защо ръси глупости за тези момичета, като тя самата иска да бъде като тях? Защото завижда? Има логика... Може би в нея наистина има "х" количество завист, която според мен е ненужна.
Но и не мисля, че опитите да се превърне в такъв човек не й се получават. Просто няма сили да се превърне в такава. Защото вижда, че голяма част от хората се присмиват на тези неини приятелки, а тя не иска това да се случи и на нея.

А замисли се и ти. Защо тези нагримирани момичета, се харесват повече от останалите? Защото са по - красиви? Не мисля. Красотата не е най - важното нещо на тоя свят. Истината е, че в днешно време не се ли държиш като ку*ва - биваш отхвърляна. Може би това дразни и авторката. Всъщност... толкова ли е голямо значението дали ще се харесаш на някакъв си повърхностен "батко"? Не е ли по - добре да бъдеш себе си - да си различна? Тъпо е да се превръщаш в поредната "миличка", само за да бъдеш харесвана. Може да не се превръща в такива като тях и пак да е забелязвана по един много по стойностен начин, защото не всеки гледа прическата, маникюра и облеклото ти. Има хора, които обръщат внимание на по важни неща - но и те са наричани "смотаняци", защото не се заглеждат по онези.

Кръга се затваря - всичко е до човек.

Ако бях на мястото на авторката, тези момичета щяха да ми бъдат смешни, но тъй като аз нямам чувство за хумор - те са ми жалки.

От къде е мисълта ти, че винаги се опитвам да бъда добра? Няма такова нещо. Когато си заслужава, наистина се държа добре, в противен случай, за да спестя евентуалната обида, която мога да изръся в яда си на някого - говоря сакрастично. Ако винаги се стараех да бъда добра това би означава да вървя с /у себе си (с/у мислите си и тн.)

http://spodeli.net/7/story-3241.html - Писала ли си в тази тема?
SFA

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 519baeaca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   А защо си мислиш, че тези момичета не са себе си. Гримът се използва да се подчертаят хубавите черти на лицето. Винаги гримираните, предизвикателнит и добре облечени момичета са курви,защо? Аз лично познавам момичета, които са супер обикновени и неподдържани, а са толкова вулгарни и си лягат с всеки срещнат, това е защото те нямат самочувствие и избиват комплекси по този начин. А именно тези "натоканите", те имат доста по високи критерии, защото имат избор. Така че една жена или си е боклук, или не е, външния вид няма нищо общо!
Да писала съм по тази тема ;)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 519baeaca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   ДА СЪГЛАСНА СЪМ С НОМЕР 19

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfead7f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   №19
Аз не казвам, че не са себе си - себе си са си... Но авторката ако се превърне в една от тях - няма да е себе си. Защото ще се прави на така, каквато НЕ е (и то заради някаква простотия).
Те са такива, харесват се такива, ако си останат такива ще бъдат себе си.
Авторката си е такава, ако си остане такава - ще бъде себе си, ако се промени няма да е себе си. Ей това се опитвам да обясня...
А поради факта, че "натоканите" имат доста по - високи критерии и по - голям избор, започват да се надуват и това ги прави непоносими. Един ден с един, друг ден с друг... и накрая пак искат да не им излезне славата на (сещате се).

...Жените не се делят на боклуци и на небоклуци. Делят се на еднотипни (тези, които винаги подражават на останалите, обличат и се държат като тях) и на различни (уникални) (тези, които изграждат свои собствен стил на всичко, което се досетиш, те не гледат дали 50см токче е на мода тази година, дали шалварите се носят масово и дали къдравата коса е станала мания - тях това не ги интересува... всичко го правят по свой вукс).

Предполагам в онази тема си номер пет. Имам странното чувство, че ние вечно ще спорим по тази тема.., (а май вече стана безмисленно да го правим).
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 519baeaca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ок аз съм до тук, макар да не съм съгласна с твоето мнение, но е ясно, че нито едната няма да успее да убеди другата в противното. От номер 19 (номер 5 в предната тема;) )

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfead7f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   №23
И аз спирам до тук - пък ще видим... в някоя друга тема пак може да се срещнем.

П.С - Мисля, че е излишно да се подкрепяш сама (№21). ;)))
Сигурна съм, че има хора, които мислят като теб... :))
SFA

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 519baeaca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Хахахах, ами и аз мисля така, ама вече се отчаях напълно! Все никой не взима мойта страна и аз реших да се подкрепя хахаххаах, но поне ми стана ясно, че тук всички са в категорията на авторката и няма смисъл да се ядосвам от прочетеното ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dfead7f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   №25
А категорията на авторката е доста добра. Едно, че се поддържа в рамките на нормалното, друго че притежава способността да размишлява, (а хората с тази способност намаляха).
Иначе наистина няма място за ядосване. Както аз (и авторката и №1 и 2, и 3, и тн) си живеем живота, така трябва да направите и вие (останалите). Аз отдавна съм казала "майната" на другите - кажи го и ти.

От последното ти изречение доста ясно личи, че всеки писал тук (и аз разбира се) е в една по- нисша категория от вашата (намек, нали?) ;) Е, аз лично не мога да се засегна от думи в сайт, (ако до една степен си го написала с такава цел, разбира се).
Но знаеш ли... ти не позволявай на хора като мен да ти влизат под кожата. Усетих, че малко те ядосах, а всъщност тук няма място за ядосване. Можеш да защитаваш тезата си, да се подхилкваш на останалите, но не позволявай да се стига чак до предприемането на тикива мерки.

Дишай, :) ти си една сред първите ;))

(Край, аз наистина съм до тук, че...)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 519baeaca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ами не точно това имах предвид, но както и да е! Не не си ме ядосала, просто няма как да стане, тъй като аз съм страшно спокойна и разбрана, но заеби!
Последно изречение и спирам! Забележете колко много теми има като тази, а някъде да сте видели тема която е написана от "курвите"-ами не, защото вие се заяждате с тях и вие им отделяте внимание. Просто спрете да се вживявате толкова мн и всичко ще е ок.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: eeba0653e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Няма смисъл да се променяш. Човек е най-хубав когато е естествен. Аз лично, точно за това спях да си правя косата и да се клепотя, и сега осъзнавам колко глупаво е било. Опитвам се и да обедя и близките си прятелки защото и те получават комплекси от някакви "кукли" . Просто трябва да се чустваш добре естествена, защото както се чуства човек, така и изглежда!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 015fa0b899
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Хмм... Виж сега и аз съм на 14 от Варна. Събирах се с хора за каквито говориш ти, но естествено ми писна да ми се правят на интересни и да ми се фукат колко скъп грим имат и колко часа са си правили косата. Писна ми секи ден да ми говорят каква прическа ще си направят утре или какав цвят ще си боядисат косата. Всички си мислят че така са по-красиви и че така повече ги харесват момчетата е да ама не е така. Преди няколко месеца го разбрах казах си " И к'фо като имат скъп грим,аз съм си красива и без него. " И ето сега си живея живота и несъжелявам, че казах истината !!! Праят са на надути щот било модерно .. ве я ве! Недей да прайш тая грешка! Бъди такава каквато си !!! ;) имай свой стил !

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1032b7cadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Какво толкова се ядосваш - ти си на 14 години и пред теб има хиляди пътища и избори, които да направиш за в бъдеще. И винаги ще има някоя по- . Винаги съм смятала, че много помага, човек да се опита да погледне ситуацията от друга гледна точка. Опитай. Какви ли проблеми пък имат тези, нацапотените, които само се хвалят - коя я зарязало гаджето, кой само е бил с нея един път и после й се е подиграл, коя има проблеми в къщи или в училище и т.н. Ако бъдеш като тях вероятно ще имаш същите проблеми.
Номерът е да намериш баланса за себе си - това положение в което ще си в хармония със себе си.
А на двете дами с меродавните мнения - много Ви здраве.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b503b616ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Е помогнете и на нас де{}

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d93593fd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   И аз съм на 14 и мен ме обиждаха и аз искам да се променя и това че ти искаш да се промениш е много хубаво
не се оставяи да
те обиждат

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4585efcd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Гласи се обличаай се шик за да имаш САМОЧУСТВИЕ но не прекалявай с гаренето на косата и не завиждай на тези КУХИ БАРБИТА защото за всички готини батковци са само СТОКА ПРЕОЦЕНЕНА

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 44c38db44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   СТ1: Ништо не опира до външния вид хората които гледат това са такива или искат да подражават на такива са ништо повече от повърхносни . Кое е по важно ти да харесваш себе си или другите които нямат ништо обшто с живота ти да ти кажат "мн си яка мааа" . Ако е второто си глупава (с извинение) и си започваи промените . Но представи си следното направиш се на тия искуствени и празноглави куклички минат 4-5 години всичко 6 обаче срешнеш момче което ти допада напално и си готова и сарцето да си дадеш а той не те хареса само заштото си корица на книга без страници . Раскраси се няма лошо но по начин по който се чувстваш удобно и себе си медеи да ставаш поредното копие на 1 модел

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 50e8823fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   виж Ивелина не е нужно да правиш тия сичките неща за да та помислят за хубава е да попринцип каквото и да е момиче трябва да се поразхубави поне малко .. гримирвай се но не секи ден и не с някфи фалшиви гримове .. , а до това с горенето на косата .. прави оке ,но не секи ден .. имах една фр дет се исправяше секи ден .. поччти не оплешивя ;ддд 1,2 пъти в седмиците става ;дд късмет : )

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e13389f713
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Здравейте аз съм на 12 и съм толкожа грозна. Падам си по едно момче но тои харесва друга .
Искам да се променя цялата моляви помогне те ми.
Благодаря ви предварително.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e13389f713
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Здравейте аз също съм на 12 и съм много ггрозна. Искам да се променя но немога. Надявам се вие да ми помогнете. Благодаря ви предварително.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2a1768daac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Здравей номер 37.! Аз съм на 13 години и искам да те питам нещо.. защо се мислиш за грозна? Бог е създал човека и едва ли е имал намерения да се разждат грозни хора! Не ти трябва да се променяш освен ако ти не искаш но според мен е най-хубаво да бъдеш себе си! А номер 36 щом момчето харесва друга не се тревожи ще има толкова много момчета които ще те харесват остави го и си харесай друг и го опознай!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d091c343eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   виж и аз се гримирам и си правя прически.. но не защото искам да се харесам на някой а заради мен самата.... излизам и със грим и без грим различно буди себеси.. слагай небрежен грим да не е мн натруфено и естествена прическа.. ако си с къдрава коса просто си я изправяй а ако си с браа си прави леки къдрици опитай

/Модератор7 - Моля, използвайте точки за край на изречението и главни букви.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 93144f4fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Не се променяйте бъдете себе си! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7e22fbb9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Глупости! И ще ти кажа есин цитат от Лил Уайн : Някой винаги ще бъде по-хубавия, някой винаги ще бъде по-умния, но те никога няма да са теб! .. Мило момиче, която и да си, аз знам, че си добра в нещо и може с това да си оригинална! Да станеш кифла е банално.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b06c4c2989
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Някои хора много почнаха да се превземат, че всяко подържано момиче е курва, но под "подържано " нямам предвид 11 годишни на токове или пък намазани с 50 тона грим или да се чукат с някой 5 пъти по голям от тях. И така към авторката единствения ми съвет е Бъди себе си :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker