Излъгана, наранена, изоставена... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Излъгана, наранена, изоставена...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 6187 пъти
Аз съм момиче на 16 год. имах приятел турчин, но ще трябва да се върна назад , за да разберете за какво става на въпрос точно. Ние сме в едно училище той е по голям от мен с 2 год. Намери ми скайпа и почнахме да се зарибяваме и така 3 месеца се зарибявахме, но през тези месеци се карахме, блокирах го веднъж..от всичко по малко се случи, но както и да е ...след тези 3 мсеца най-накрая тръгнахме, но не мина и 1 ден без да се караме, тук ще призная аз бях виновна за караниците.. ходехме 1 месец и той ме остави, беше ми много болно. След седмица и нещо той ме потърси и искаше да излезем и аз се съгласих и се събрахме. Тогава осъзнах, че трябва да се променя заради него щом искам да сме заедно и го направих с много любов, уважение и ценност към него само и само да сме заедно .. всичко вървеше добре беше като в приказките.. до като не видях едни снимки негови в един сайт.. това момиче е от неговия клас, но аз не ги възприех много добре.. попитах го как ще се почувства ако види такива мои снимки и той ми каза "ще се ядосам много" значи може да разберете какви са били..

Много се расърдих, на другия ден се видяхме и си викахме и той се ядоса много и ме уцели с шише (пластасово) не ме заболя, но беше много унизително за мен. Той си тръгна без да се извини, все пак аз се ядосах много и почнах да го ъдрям със всичка сила той ме прегърна и ме успокои. На другия ден излязохме и ми се извини, н аз държах малко гадно около 1 час, за да си го върна, но после се разхождахме и всичко си беше по старо му.

Идва сега най интересната част седнахме на една пейка и не знам какво ми хрумна, но го попитах директно "Ти искаш ли да сме заедно или само приятели" той мълча, мълча и накрая ми каза, "нали няма да ми се сърдиш".. аз стоях и не знаех какво да кажа.. след 2 мин му казах "защо толкова бързо обръщаш гръб на проблема и на мен" и той каза "неразбирателство е това м/у нас"..Аз си намерих на бързо такси и се качих и плаках и плаках ..Като се върнах в нас му писах, че не оцени това, че се промених заради него, че пренебрегнах приятелите си, родителите си само и само да съм с него.. той нищо не каза.. казах му, че получавах остри коментари от хората като от сорта "малко ли са ти българите, че си с турчин" и прочие..

Само едно се питам дали пак ще се върне, дали пак ще иска да е с мен. Искам да знам какво бихте направили вие, какво щяхте да мислите. Казал, че трябвало да опита 2-ри път.. според него това било неразбирателство.., а ме пита като съм излязла с кого съм била.. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3b28ca24db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, до колкото разбирам, доста си се влюбила в това момче, ценила си го, обичала си го, уважавала си го, и в името на тези красиви чувства си положила толкова много усилия - опитала си да промениш самата себе си, обърнала си се срещу най-близките си..., а той, глупакът, не е оценил жертвите и любовта ти...
До някъде ми се струва, че и ти имаш вина за това - карали сте се много пъти (и в колко от тях, ти сама признаваш, че ти си била виновна), разделяли сте се, разменяли сте си остри реплики...
Може би просто на момчето му е дошло в повече.
Разбирам те, че когато те е наранил си искала да му го върнеш, разбирам те и какво си преживяла с острите коментари на хората около теб (аз съм в същото положение) и знам колко ти е било трудно.
Но, помисли, сигурно и той е объркан след всичко преживяно и не знае какво иска, не е сигурен сам в себе си.
Не е ясно дали ще те потърси отново, но щом се интересува с кого излизаш, къде ходиш и какво правиш, може би има някаква надежда.
Остави времето да покаже. Дай му време да осмисли нещата и да реши какво иска. Ти също си помисли какво искаш и какво смяташ да правиш от сега нататък.
Не се предавай. Дори да не се съберете отново, не е краят на света. Поучи се от грешките си и потърси нова любов.
От сърце ти желая много късмет, мило момиче! :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2982c9021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти сама си назовала проблема - турчин!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f7eea73d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж според мен, той не те заслужава. Да вината е не само негова... . Ти си го обичала (може би още го обичаш), но той не е оценил това че си се променила заради него. Плакала си за него, а той к'фо. Виж ако бях на твое място щях да го забравя. Ти си на 16 .. това не е сериозна вразка, още много ще влязат и ще излязат от живота ти. Както са ти казали по-горе ТОВА НЕ Е КРАЯ НА СВЕТА !!! Забрави го и си намери момче което ще цени всичко, което правиш за него ;) Това е моят съвет.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: f0b3cd6548
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Правилно са ти казали хората '' малко ли са ти българите, че си с турчин '' .. остаи го и хич не го мисли ;]

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: dc8e03abb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имам гадже турчин но се разбераме чудесно.. не вини него.. !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker