Приятелката ми се сърди .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми се сърди ..
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 9417 пъти
Здравейте на всички читатели! Не за първи път пиша и търся решения на проблеми ми и се надявам, че и този път ще го намеря.

На 15 години съм (момче съм) и имам приятелка с която сме вече почти 4 месеца заедно.. проблема е, че ми се сърди за най - малкото което кажа или направя. А аз съм ужасно мил с нея.. всеки ден и правя подаръци, на всеки час и пиша СМС-и, казвам и колко много я обичам и всичко. Отрязвам всякакви контакти с други момичета и гледам да прекарвам колкото се може повече време с нея. Тя просто ми се сърди за най - малкото, най - дребното, най - незначителното, най - смешното дори.. просто не издържам вече. Говорили сме по този въпрос не веднъж и тя все ми казва, че няма да се повтори и, че е просто такава.. разбирам да е такава, но това вече преминава всякакви граници.. правя всичко възможно за да прекараме колкото се може повече време заедно, както казах вече всеки ден я изненадвам, правя и подаръци и всичко, но ми се струва, че тя не го оценява ии.. мисля, че не ме заслужава (така да се каже).. и не знам какво да правя вече.

Не искам да се разделим, защото ужасно много я обичам, но просто тези караници и сърдения за глупости ми идват в повече.. ПРЕКАЛЕНО ПОВЕЧЕ!! Разговорите не помагат и вече не знам до какво да прибягна.. ето, че прибегнат към това, че да споделя проблема си с всички вас който четете това сега. Мисля, че всеки е имал такива проблем и много искам да знам какво е решението на този проблем. И двамата се обичаме и това ни е единственият проблем.. Правя всичко възможно тя да е щастлива с мен, а тя ми се сърди за най - малкото и се разминава с " Амии.. аз съм такава ".. Аз се промених заради нея, ако и кажа, че и тя трябва да се промени заради мен.. пак ще ми се расърди =X

Моля дайте ми съвет какво да правя.. не искам да се разделяме или да се караме и каквото и лошо да е било.. прекалено много я обичам!! Но просто караниците и това сърдене за всичко ми идва в повече.. просто в някой моменти просто вдигам ръце..

Какво да правя.. каже те ми :(?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: fa0c3bba53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да те разочаровам, но тя те използва. Тя не те обича. Съжалявам, но ако тя те обичаше нямаше да ти се сърди за всяко нещо, а после да си търси оправдания. Колкото по-скоро скъсате, толкова по-добре. Тя да е направила нещо хубаво за теб? Да те е зарадвала с нещо - не. Така или иначе вие рано или късно ще се скарате за нещо. Затова приеми съвета ми - колкото по-рано я зарежеш, толкова по-добре, защото така ще си спестиш неприятни моменти и емоции с нея.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f9a1c7283e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами, ти сам си си го направил. Разглезил си я и тя ти се качва на главата. Не си поставил твърдо границата в началото и сега си сърбаш попарата.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e51f0dfbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора : Относно последния коментар преди моя.. =DD хаха.. накара ме да се засмея. Разбирам, но просто не искам да тя да плаче или да се чувства застрашена, защото предишния и приятел я е тормозил и т. н и някак си ми е кофти ако и аз го направя, а не искам.. Искам да е щастлива с мен и мисля, че е. Просто понякога ми се сърди или когато не и изнася.. и наистина не знам какво да правя.. много бързо се засяга за каквото и да било :(!!

- J //

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f6e3ca6b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отсвирвай я на момента! "Фльорци" и "кифли" не ти трябват. Трябва ти момиче на което погледа ще "светва" като те види. Тези номера от селски вечеринки да ги играе на друг.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e51f0dfbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Автора : Тя не е "кифла" или там както му казвате. Много хубаво момиче е просто не знам защо ми се сърди за най - малкото.. вече минаха 2-3 дена и не сме се скарали още, но нищо не се знае.. просто в някой моменти тези караници ми идват в пъти повече.. и то за съвсем глупави и дребни неща =X!!

- J //

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: db50e0904e
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

9.   И аз имам проблем. Моята приятелка отначало беше затворена в себе си заради бившия ?, който я е тормозил и за 5 месеца се опитах да направя всичко възможно за да ? покажа че съм различен, защото я е страх да не направя като него (предадена). Обаче сега караме 6я месец и преди 3 седмици изведнъж реши че ? трябва време, да е свободна, да се забавлява и тя ми се сърди по същия начин като твоята приятелка и казва "аз съм си такава"... И така де казвах, че 5месеца тя се радваше че е с някой на който може да се довери и иска да е с него (мен), а сега "искам свобода само събота и неделя да сме заедно", но понеже бях свикнал почти всеки ден да я виждам и сега като ходя да я видя през седмицата тя ми казва "казах ти да не идваш, защо ме следиш, ти си побъркан, остави ме намира", а преди не беше така все и липсвах... И реших да отида днес защото не бях я виждал от 6-7 дни (защото тя така реши -. -) и ми се разсърди каза "това е края, казах ти да не идваш, побърка ли се" и да общо взето имаме подобен проблем човече... Разговорите не помагат и просто на момичето ти ? трябва малко почивка дай ? време
П. п. някой на мен ще даде ли съвет моля ви!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 15 часа
hash: a44b223e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя е кифла. На всеки човек му трябва любов. И на всеки човек му трябва приятел или гадже който/което да е винаги до него с всеки проблем и да не му иска парите. Гадже е не кифлите който се фръцкат насам натам а пак казвам, човекът който не ти се сърди постоянно който винаги ще е до теб каквото и да се случва! Според мен трябва да поговорите или да не я глезиш толкова много. Ако не стане, саюнара бейби. Чао от мен :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker