Страх ме е да не загубя близък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е да не загубя близък
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 4868 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14 години и имам огроомен проблем. Единият от тях е, че съм много чувствителна. Преди година загубих един близък и плаках за него 8 месеца! Включително на училище. Всички ме питаха какво е станало, а аз се отдръпвах. Страхувам се, тъй като много от близките ми са възрастни и някои от тях лесно се разболяват. Страхувам се, че скоро ще загубя някой. Страхувам се, че ако това стане, ще умра от мъка. Когато хамстерчето ми умря от болестта мокра опашка аз плаках за него 4 месеца и 2 седмици! За хамстер! Много бързо се привързвам. Ако загубя някой близък, се страхувам, че няма да мога да го понеса. Моля ви, дайте ми съвети! Моля ви! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: bdb63dbbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Загубата на близък човек е част от живота и независмо дали се страхуваш или не живота взима каквото пожелае и е безмилостен към страданията ни.Трябва да си силна за всичко,слабите нямат място в живота.
Моята болка ме научи на това-загубата на баща ми,Господ ми е свидетел че до ден днешен съжалявам че не ме взе заедно с него....живота ми е ад ,мн го обичам,заради него си струва да умра,но заради мама и брат ми трябва да живея.
Казваш че се страхуваш-недей ,не си пропилявай живота в нещо което незнаеш кога ще се случи.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f365a7ae41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малка си и не се ядосвай още от сега за неща, които рано или късно ще се случат. Сигурен съм, че ще го преживееш и то по добре от мен. И аз подобни тревоги и то много големи, е аз съм на 23 и не рева, но правя по лошото- няма да ти казвам, за да не се те притесня. Но знай, че рано или късно това ще се случи. Да ти кажа, че аз все още не съм преживял смъртта на близък човек и на моменти се притеснявам как ще се справя- имам баба, която е на 78(вдига кръвно и живее сама), друга, която е на 66, дядо 72, другия е починал, но съм бил малък и не помня. Тревожа и за баща ми, защото е на 48, но в същото време е много голям пушач и се тревожа, че хората умират от цигари точно на тези възрасти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5a02ca8cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Понеделник хамстерчото ми почина ;(( много съм тъжна, но днес се появи друг страх- да не загубя добър приятел! Притеснявам се поради причината, че замина за ски на Алпите и до колкото разбрах трябваше да се прибере преди 2 дена, но още нямам вести. Страх ме е от най- лошото- да загубя най- добрия си приятел и ако стане не знам какво ще правя... просто няма да го преживея! Аз съм момиче, почти на 14, преживяла съм много загуби, страх ме е да не се случи отново и напълно те разбирам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1962de0ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката.
Хора, казвам ви - старая се да не го приемам тоооолкова тежко. Но се притеснявам за дядо си - обичам го до смърт, но той не е добре със здравето си и пуши. Не знам какво да правя, как да му кажа да спре цигарите? Опитах всичко! Помощ!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b46cb74e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей мило създание!

Аз съм почти на 15 години, но по характер съм същата. Привързвам се изкючително бързо към хора,, или животни. Когато баба ми почина преди 6 години, плаках около 2 месеца и половина. Дори й сега, когато някой спомене името й, аз започвам да плача ! Една година без три дни по - късно почина и прабаба ми... а няколко дни по - късно и другата ми баба.. честно да си призная по - тежко не съм приемала нищо.. спрях да се храня или говоря..., дори и не плачех, просто стоях и гледах втренчено в една точка, затворена в стаята си. Всъщност прабаба ми.. ами за неяната смърт разбрах, по един доста странен начин... една жена в автобуса ми каза - Съжелявам за ***** беше добър човек! - не разбра думите й, затова просто кимнах, когато се прибрах попитах майка си, която потвърди, че мама е мъртва.. Плакала съм за домашните си любимци, дори и за една гъсеница, която отглеждахме в продължение на два часа, с една моя приятелка, докато не я духа вятъра... Да знам, звучи странно, но е така.

Не трябва да се струхаваш от смъртта, погледни я в очите й се усмихни, знам какво е да загубиш близък, знам колко боли. Просто не ги изтривай от сърцето си, спомняй си за тях при всеки един повод, усмихвай се, избърши двете сълзи, който са е прокраднали от очите ти, след което отово затвори и залости спомените си, чак до следващият път, когато искаш отново да си спомниш за всички!

Mona

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 042a68e386
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не мисли за това
Просто се отпусни, на 14 си, мисли за момчета, училище и т. н. Спокойно! ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 910a8225b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравейте! Аз съм на 12 и съм момче! Напоследък много започнах да се притеснявам да не загубя някой близък от семейството! Един ден си седях и се замислих над тези неща и се вманиячих и постоянно мисля за това и не знам как да се отърва от тази мисъл незнам какво да правя! Гадно ми е това да го споделя с моите родители и няма на кой да си изкажа проблемите с това! Също забелязах че, само преди да си лягам се сещам и направо започва да ми се свива гърлото от страх и не знам какво да правя! Моля ви се помогнете ми!!!!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5ed76a3776
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Оооооо, душичке сладка. Толкова се трогнах от чувствителноста ти защото видях в теб, мен. Аз съм същия.
Не се безпокой. Аз вече го преодолях до някъде. Просто прекарвай пълноценно време с близките си и ако се случи нещо с твой близък не изпадай в такава тъга. Хубаво е да си поплачеш, но после продължи напред и не го забравяй защото това е като да го убиеш за втори път.

15 годишно момче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker