Татуировка?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Татуировка?!
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2314 пъти
Здравейте! Е, сега е време и аз да споделя проблемът си. Всъщност проблемът ми не е особено голям, но все пак.

Родителите ми не ми разрешават да си направя татуировка заради това се спрях на тату отвътрешната страна на долната устна. Бих искала да знам ако имате познати или вие самите имате такава татуировка дали болката е много голяма, като се говори вижда ли се и д/г каква цена може да ми стъпи (за цена ми е ясно, че всеки салон взима различно, но все пак бих била доволна и на някакъв интервал).

П. П. На 16 съм. :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 863854250a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Щом толкова искаш, си направи, защото не се вижда и вашите едва ли ще разберат, но внимавай какво си татуираш, защото си малка и вижданията ти за живота ще се променят с годините и може да съжаляваш след време, ако си надраскаш някаква простотия върху себе си. Казвам ти го от личен опит.... много е неприятно, но поне си оправих грозотиятя при един добър татуист, но с 300 зора.
Иначе на устната май не боли, но дори и да греша... трай, бабо, за хубост. Обаче ще ти избледнее бързо, даже след няколко години може да изчезне. Като пари няма да излезе много, ако държиш да е в хубаво студио, приготви едни 20 лв.
Айде успех и умната!

С. Н. С. - 19 г.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 25d29cbb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей :) бях на 15 когато отидох и си направих първата татуйровка. Никой не знаеше. Тогава татуистът ми даде съвет "Без една можеш, с една не можеш". Като всеки друг едва изгряващ младеж и аз се направих на голямата работа и му отговорих "Не. Аз само една ще си направя. " С днешна дата са три, обмислям да направя още две. Казвам ти това, защото малко хора биха ти го споделили. Второто нещо, над което апелирам да помислиш е дали наистина искаш това. Ако си обедена - давай, но дори и миг дасе поколебаеш - недей. Остава за цял живот. За мястото - аз не бих си направила там, това означава всекидневно поглъщане на мастило. Има много други части от тялото, които не се излагат на показ. Все пак не желая да ти бъда съдник. Решението си взимаш сама. Това остава за цял живот, нека значи нещо за теб, а не просто ей така. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ef4f966838
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За какво ти е татуировка, която няма да се вижда? Все едно да се гримираш преди да легнеш да спиш или да учиш без да искаш да работиш по специалността си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9dd307dc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз на китката имам татус иначе не боли да ти кажа чесно болката поне при мене беше поносима ама аз все пак гаранци не ти давам ти ако си по-чуствителна може и повече да те боли... :)


метал 12г. :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f70a409dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прави си на устната и да не ти пука, защото няма кой да ти я види, но номер 4 малко ме шашна. Абе и аз имам татуировки, но как може още на 12 да започнеш да се шариш? Отделно, че си направил на китката, където се вижда постоянно... след време, ако решиш да учиш право, да ставаш банкер или пък нещо такова? Деца, не бързайте толкова с тия татуси. И аз от много малък винаги съм искал татуировки, но като порастнах тогава започнах. Друго е да си зрял и да знаеш какво искаш да ти нарисуват, че да му се радвам цял живот :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8bf4746a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз никога не съм си слагал татуировки и няма да си сложа. Не обичам и жени с татуировки, за мен това е много неестествено. Не си мислете че като си сложите еди-къде си татуировка, ще станете по хубави. Татуировката ще се хареса само на вас и на още няколко, но на повечето това никак няма да се хареса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 47ce2ac6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не знам защо те е страх аз имам татус още от 10 клас не ме болеяе кой знае колко много ама все пак твоито е на устата може и повече да те боли знам ли? Иначе за номер 4 да малък е ама може така да е искал щом пък като родителите му са сагласни да не си направи не всиюки са като вас бързо да им омръзва може той да си е посточнен и да не му омръзне пък и от каде разбрахте юе татуса е вечен може да гоо е направил само временно... както и да е а до номер 6 знам че татуса нчма да ме напраши по хубав или подобно ама като ме кефи кво да не си прая ли? щом пък? така чее.... избора си е ваш на вас като не ви харесва не си правете татуси а на нас като ни харесва ще си правим!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker