Сама съм :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сама съм :(
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3971 пъти
Не знам дали някой е изпитвал това което изпитвам аз. Сам самичка съм. Да имам семейство което ме обича но нямам приятели само познати. Колко ми се иска да имам истински приятели с които да споделям но за жалост нямам. Правя всичко за тях а те не го оценяват и само се възползват от мен. Писна ми да си играят с мен. Просто аз съм добра и се раздавам за всеки. От известно време се боря с себе си опитвам се да се променя но ми е много трудно. Толкова боли да си сам :((. Между другото съм момиче на 14 години. Чудя се защо все на мен се случва. Искам да дойде ден в който наистина да бъда щастлива много искам. Бихте ли ме посъветвали нещо защото повярвайте ми много боли от самотата. Дори понякога се чудя защо съм се родила и защо живея. Много пъти ми се е искало да умра.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9dfb1fd6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога само да ти кажа, че приятелите ще си доидат с времето си. Не се притеснявай, неможеш да си нарочиш кои ще ти е приятел. Мисля че всичко ще доиде нормално, даже няма да разбереш кога.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 297fa98171
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Първо не се тревожи за приятелите, който те оценява те оценява истински и точно тогава разбираш кой всъщност ти е приятел (но не само тогава разбира се).
Второ не давай всичко за всички, а само за хората, които виждаш, че заслужават вниманието и подкрепата ти.
Трето опитвала ли си да общуваш с момичета и момчета на твоята възраст, от твоя клас, от твоя блок или къща?
Четвърто не си въобразявай, че никой няма такива проблеми сигурна съм, че почти всеки е имал, но не се е предал имай повечко вяра в себе си и това, което искаш ще стане рано или късно. Радвай се дори само на това, че имаш родители, които те обичат и оценяват, защото повярвай ми не всички са такива за жалост. Понякога е по-добре да нямаш приятели, а да имаш само познати, а и ако се справяш добре в училище разбирам, защо е така, защото завиждат предполагам. Не позволявай на никого да се възползва от теб само и единствено ако видиш, че си заслужава да направиш нещо за даден човек тогава ти сама избираш. А относно за споделянето купи си едно тефтерче и започни да пишеш там, може да звучи банално, но действа повярвай ми аз съм на 20 години и понякога, когато имам нужда все още го използвам. Успехи!! :) :) :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2430026fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мила, аз съм момиче на 15г. Сама съм, нямам приятелки, имам само една от класа, която живее на другия край на града, а имам и още една, но с нея не съм се виждала от повече от един месец. За мен лично е хубаво да си сам, защото няма с кого да делиш, имаш време само за себе си и се забавляваш. Аз имам свършени за мен родители, които са моите истински приятели. С тях разговарям на различни теми и въобще не се чувствам зле. Дори е хубаво да съм сам. Няма много истински приятели, повечето са фалшиви. Защо не се забавляваш, като гледаш телевизия или играеш на компютъра? Можеш да четеш и книги. Съветвам те да не излизаш много навън, особено, когато навън стане тъмно, защото е опасно. Бъди оптимист и ще видиш, че не е чак толкова лошо да си сам. Самотата е хубава само до едно време, да. Но ти не се притеснявай. Когато станеш по-голяма ще си намериш истински приятели, които да те подкрепят.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 43aaa95ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мличка разбирам те и аз като бях на 13-14 бях така, сега съм на 16 и се промених, станах по разговорлива, усмихната, смених стила на обличане, направих си готини снимки, регистрации по сайтовете запознах се с много хора, някой ми стнаха мн добри фр и до ден днешен. Започнах да уча най наблегнах на английски и математика, започнах да тренирам и да се храня здравословно, чета книги. Обужателите също се увеличиха, имам си вече и сериозен приятел почни 6 месеца сме заедно, притеснявах се че ще си остана самотна, притеснявах се другите като повдигнат темата за секс но и по най притеснителната за мен тема се образовах и ми стана една от любимите. Обичам зарибявкте с момчета, обичам да се шматкам по кафетата. Като цяло направи тези неща и резултатите ще са на лице но внимавай тайни на приятели и приятелки НЕ СПОДЕЛЯЙ освен това което могеш да кажеш ва всички без проблем!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a50a30b32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз имам същите проблеми, даже се чудя какво да правя понякога, какъв е смисъла на живота. Извинявай не мога да ти помогна със съвет, но знай има хора като теб

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5d17cfd2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила моя, аз съм същата като теб. Трябва да се промениш, като и ти започнеш да се възползваш от тях и да не им отдаваш голямо значение, ще те оценят повярвай ми! Излизай повече навън, запознай се с други хора, разменете си номерата и поддържайте връзка. Намери хора, които да те забавляват, такива с чувство за хумор, които да не приемат всичко на сериозно, такива които ти подхождат и да не са с теб заради изгодата, която ще получат. Вярвай в себе си. Заслужаваш всичко, което ще получиш, казвам го от опит!
Желая ти много късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e67322170
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   номер 3 напълно съгласна съм! относно темата.. моята най-добра приятелка живее в края на града а аз на другия.. мразя квартала си всички тук са пропаднали в буквалния смисъл.. и от 1, 2 години не излизам в квартала.. и се чувствам перфектно имам време за мен и моите интереси, да понякога съм се чувствала сама но бързо ми минава.. а относно предателството и приятелите не се притеснявай аз също бях прекелно добра със всеки и за това ме мачкаха ужасно много.. но нещата се обънаха промених се и в момента не ми пука за нищо друго освен семейството и най добрата ми приятелка : ) съветвам те и ти да постъпиш като мен : )

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 813b058bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, като така или иначе прекарваш доста време вкъщи и имаш достъп до нета, потърси дефиницията на човека интроверт. Мисля, че ще намериш много сходни характеристики с твоето ежедневие. Чувствата и мислите които са те споходили са нормални за годините ти и трябва да се постараеш малко за да прехвърлиш трапа.
Трябва да си намериш приятел, и не говоря за гадже, а приятел - човек който да те разбира, който да те изслушва и да не те натоварва. Знам, повярвай ми, знам колко трудно е да намериш правилен човек... аз се разочаровам често, но се намират такива хора.
НЕ се затваряй вкъщи, НЕ се затваряй в себе си - както каза FDR - няма от какво да се страхуваме, освен от самия страх. Също, не забравяй, че и ние сме тук, винаги можеш да ни пишеш :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4ebc06a276
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Спокойно, минала съм по същия път. Ти каза, че имаш познати, а аз и такива нямах. "Най - добрата ми приятелка" ми заби нож в гърба, след което не можах да се съвзема, спрях да общувам с хората, затворих се в себе си. Докато другите си говореха помежду си, аз стоях сама, замислена. Сега съм намерила приятели. Не мога да кажа, че са много, но им разчитам. Предпоръчвам ти, ако имаш сестра, братовчетка или друга роднина (горе-долу на годините ти) да излизаш с нея и приятелките й. След време ще се сприятелите и вече ще имаш приятели, а не познати. Дгруга идея е да смениш обстановката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e7adc20234
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Започни да се занимаваш с нещо групово, например група по танци, отбор по нещо си. При тези обстоятелства винаги ще намериш приятели. НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ! Всеки получава това, което иска, само мислите и чувствата му да са чисти и да го иска силно! :) УСПЕХ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker