Самотна и влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотна и влюбена
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1912 пъти
Здравейте на всички ! Сега ще ви разкажа моята история

.. . И така, аз съм едно момиче на 18 години (12 клас ). Може би моят проблем ще се стори много повърхностен за много от вас, но все си мисля че има и хора, които ще се опитат да ме разберат и да ме посъветват. Та проблема е там, че съм сам самичка на този свят. Нямам приятели, нямам гадже ....а всъщност никога и не съм имала .. нито приятели, нито гадже. Няма с кого да излизам. По цял ден и нощ си седя сам самичка вкъщи, а когато съм навън гледам щастливи влюбени двойки и приятелски компании. Ще питате дали проблема е в мен.

Ами честно да си кажа, не мисля. Нито съм дебела, нито съм грозна, поддържам добри отношения с много хора, но те са ми просто познати. Никога не съм почувствала приятелската любов, никога не съм имала връзка с момче .. а толкова много искам. Искам да бъда щастлива. Да имам добри приятели, дори 1 ми е достатъчен. Искам да имам момче до себе си, с което да се обичаме и да се разбираме. Тъй като тази година съм абитуриентка, би трябвало да се чувствам по по-различен начин. Но при мен няма нито еуфория, нито радост. Всички момичета от моя клас ще си имат кавалери, само аз няма да си имам. Почти всички от тях си имат гаджета .. и отново само аз си нямам. Вече не знам какво да правя. Опитвала съм се да се приобщя към толкова много компании, но не се получава. Освен това никога не съм нагрубила даден човек, не съм клеветила и не съм лъгала. Не знам защо всичко в живота ми се получи така. Но знам че се чувствам отвратително. Всеки ден. Всеки час. Всяка минута. Плача. Плача всяка нощ, а през деня се правя на весела и щастлива.

От няколко месеца харесвам едно момче. Но проблема е там, че той е от друго училище и не се познаваме. Само се имаме в приятели във Facebook.

Това беше от мен. Много ще се радвам ако някой пише и обърне внимание на писаниците ми :Д.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: f8f0292006
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Според мен проблемът ти е, че се опитваш да се приобщиш към групата. Приятелството става от самосебе си, тоест намери някой като теб - 100% не си сама. Аз лично съм общителен, но доста често се замислям за хора в твоето положение - те или са самодостатъчни, или се срамуват. Относно това момче - много лесно може да го спечелиш. Като мъж ти гарантирам, че останалите от моят пол си умират да са център на внимание. Аз много ценя момичета, които правят първата крачка - тоест да са находчиви. Пиши му седмица-две, покани го на кафе, няма да ти откаже. (освен ако не е надут тъпак взел се за Брад Пит, но ако е такъв въобще не ти трябва.
Ако все пак не се получи, мога да ти кажа, че на нашата възраст (14-19) голяма част от приятелствата и връзките са просто имитации на такива. Попитай майка си или баща си с колко от приятелите си се помнят и виждат редовно - едва ли повече от 2-3!
И не забравяй, ти си на 18, а не стара мома на 45! (нищо лично към тези дами) Живота е пред теб, не знаеш съдбата с какво ще те изненада! :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ee3263e6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хмм... мисля че 1 приятел е прекалено малко за достатъчно.
Свестни хора не се намират постоянно, но ако имаш повече контакти и повече близки хора ще е много по-различно. Проблема според мен е, че не излизаш с тези познати и прекалено малко общуваш с тях. Познатите ще станат
приятели ако си допадате, а откъде да знаеш какъв е човека без да го познаваш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker