Срам ме е дори да стоя до момиче... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е дори да стоя до момиче...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 15006 пъти
Здравейте. На 17 години съм и живея в Габрово. Имам сериозен проблем с момичетата. Изглеждам мн добре имам си самочувствие. Имам регистраций в сайтове за запознанства и доста момичета казват, че съм сладур, симпатичен и т.н. Но съм АДЦКИ МНОГО СРАМЕЖЛИВ не знам защо съм такъв.

Аз нямам много контакти с момичетата. В класа имаме само 2. Срам ме е дори да седя до момиче. Не мога да си го обесня защо така става.. направо се стаписвам. Имам си приятели (момчета). Излизам веселя се, но просто не мога да заговоря момиче, не знам до кога ще продалжавам така. Нито приятелка съм имал за тези 17 год., нито съм се целувал. Ще се радвам ако тука ми дадете някакво решение за излизане от тази ситуация. И още нещо ватрешната нагласа си я имам, психическата и нея просто не мога.. не знам ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: f2ecf79ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами какво да ти кажа.Аз съм момиче на 15 и мен ме е срам,но може да се преодолее :)) Ако искаш гадже първо трябва да разговаряте добре и да не се притесняваш.Пробвай да говориш с момичетата от класа ти (нищо,че са 2).Може да седнеш с някоя от тях в час.Покани някоя на кафе и говори за каквото се сетиш.Момичетата обичат да говорят за всичко (или поне аз :D).Пиши да кажеш какво е станало :}} Успех

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0cfa621c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти,аз сам едно момиче което също като теб живея в габрово.Преди време аз също имах този проблем с момчетата,бях много срамежлив човек.Но един ден се събудих и осъзнах,че нещата не трябва да стоят така.Когато ме приеха в университета много се промених,бях заобиколена от много приятели и покрай тях станах много разгорлив човек.Според мен не трябва да се,,скриваш под черупката си"а да говориш по свободно с момичетата и ще откриеш най-различни теми.Успех

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ad01fb481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Напълно те разбирам, аз съм в абсолютно същото положение. Като четох проблема ти имах чувството че това аз съм го писала, само дето не съм от Габрово и не се притеснявам от момичетата, а от момчетата :)
Не мога да ти помогна, ако знаех как можеш да излезеш от тази ситуация, самата аз щях да изляза, но не мога

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ad01fb481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в абсолютно същото положение, дори не мога да повярвам какви са съвпаденията. Като четох твоя проблем имах чувството, че аз съм го писала, само дето не съм от Габрово и не се притеснявам от момичетата, а от момчетата :)
Не мога да ти помогна, защото и на себе си не мога. До някъде ти ме успокои, защото не предполагах, че има хора с същия проблем като моя.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 28e45b2f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   За да преодолееш проблема си трябва да се изправиш срещу него и да вярваш силно,че няма от какво да се притесняваш,защото въпреки,че момичетата и момчетата се различават по много неща,те си и приличат.Например както вие момчетата сте много чуствителни,така и момичетата са чуствителни и се притесняват от момчетата. За да разрешиш най-лесно проблема си на първо място бъди себе си,дръж се нормално с момичетата , като с приятелите си , но все пак се дръж по-мило,защото те не са като момчетата,а са нежни и понякога много чуствителни,когато някой ги убиди. Бъди приятел с тях...заговаряй ги,за да преодолееш страха си,питай някое момиче , което ти е симпатично например може ли да ти препоръча някой хубав филм да гледаш,помоли я да ти помогне с домашното в училище...отпосни се,представи си,че ти е приятел,както с момчетата и не забравяй,че за да има и нещо повече меду момче и момиче (например целувка) първо трябва да спечелиш нейното приятелство и уважение,а по нататък сърцето ти ще ти подскаже дали момичето си заслужава! Успех и бъди просто себе си,истинските момичета с качества оценяват това:)Няма от какво да се срамуваш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d070a58a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Любовта и лудоста вървят ръка за ръка.....така че не се притеснявай когато срещнеш подходящата нито срамът ще ти попречи нито каквото и да било ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 542cccc49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора. Значи , моля много хора в който са в същото положение като мойто да не пишат.. разбирам ги ама с нищо не ми помагат знам че има и мн др като мене.Моля само за коментари от интелегентни хора вклиочително и от психолози.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: cc01931c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Родителите ти как се държат с теб?Питам защото може би вина имат и те.Мен като малък ме биеха всеки ден за глупости.Дори и за Мн.Добър 5 на класно по математика са ме били защото не съм изкарал Отличен6.

Та мисълта ми е,че ако се държат кофти с теб вероятно ти се отразява.На твоите години не ми позволяваха да съм с момиче което мн. обичах.След като я изгубих все съм си сам.И така докъто се осетя сега съм на 27 почти и не ми се получава с момичетата.Иначе съм висок спортист и с висше образование и съм културен и с хубава работа ама....Така, че ако дъртите те тормозят не ,,клякай" като мен, защото ако им се оставиш нищо добро не те чака.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a63a3b95d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Слушай какво АДСКИЯ, със скатаване няма да стане. Спри да се вайкаш, ами сериозно се вгледай в себе си, за да не се превърнеш в задръстеняк. Започни да излизаш със смесени компании или си намери работа, достатъчно голям си да работиш - в сферата на търговията или обслужването, на места където ще имаш възможност да общуваш с всякакви хора и където целта не е непременно да свалиш момиче. Важното е да изпуснеш напрежението, да придобиеш малко самочувствие в собствените си възможности и да се научиш да общуваш свободно. Наблюдавай хората около себе си разбери, че всеки се срамува, но някои го преодоляват.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f7eeacde49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Казваш, че имаш приятели момчета, излизай по - често с тях (предполагам, че излизате цяла компания, в която най - вероятно има и момичета). Покрай момчетата ще свикнеш да общуваш и с момичетата, а срама ще го израстеш. :)
А, когато си в училище, се опитай да заговориш едно от двете момиче, които са в класа ти. Направи се на глупав, кажи й, че не си разбрал домашната по математика и я помоли да ти обясни задачата :P - така поне ще претръпнеш част от срама. След това малко по малко ще свикнеш с женската компания и дори ще ти е приятно =)
SFA

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a6b8600bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора. Значи , моля много хора в който са в същото положение като мойто да не пишат.. разбирам ги ама с нищо не ми помагат знам че има и мн др като мене.Моля само за коментари от интелегентни хора вклиочително и от психолози.

Отговор:
от това аз разбирам че хората в същото положение са НЕ интелигентни кретени така ли???
Вгледай се в себе си, в отношението си - може би именно това е проблемът ти!!!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ef27c76462
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мен 1. Престраши се да говориш с момиче дори за най-обикновенно нещо; 2.Отпусни се в разговора, първоначално със сигурност ще те е срам, но може би точно това че не се престрашаваш те кара да си все по-убеден, че не можеш да проведеш нормален разговор и да седиш до момичетата.Спокойно, момичетата не хапем, трябва да проведеш няколко разговора, нищо няма да ти стане.После сам ще видиш, че в последствие на разговора лека по лека ще започнеш да се отпускаш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 542cccc49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До номер 12 не просто да не пишат ми и аз съм в същото положение .. какво ще праим ся.. ако знаех щях да ти кажа как да хо преодолееш ама и аз съм такав

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f7eeacde49
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Наистина си малко... ограничен. Всеки има право да коментира - наясно ли си с това? Тези хора, които са ти каза, че са в същото положение, изливат болката си до една степен... А и ти трябва да се почувстваш поне малко по - добре след като знаеш, че не си единствения с този проблем. От както посещавам този сайт, ти си първият, които прави забележка за нещо подобно...
Я сериозно си помисли, дали наистина не отблъскваш хората с поведението си... може би грешката е в теб?
(Сори ако съм те обидила, нямам това за цел - просто си говоря така (в повечето случаи)).
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5431dd520a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ако така се колебаеш няма да стигнеш до никъде... Просто бъди себе си и няма от какво да те е срам ;Pp

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 414349eeb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Има момичета на които ако направиш достатъчно впечатление те ще те заговорят.Аз съм от момичетата които са по-отворени,но харесват по мили и притеснителни момчета :Д Имаш шанс щом си добре изглеждащ.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9291875dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз бях същия, но на 15 год. си превъзмогнах притеснението като осъзнах, че няма от какво да е притеснявам дори да се изложа, казвайки някоя глупост. Единствено трябва да разбереш, че момичетата до които стоиш не са нищо повече от теб!!! Превъзмогнеш ли това ,няма проблем. И най-важното - бъди себе си трудно е да играеш няква пиеса заради момиче, повярвай ми! Успех и по-спокойно!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: bedb374c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   ами какво да ти кажа аз съм от Габрово, но от година живея в друг град. освен да ти кажа да не се притесняваш ... намери общи интереси, тренирай дори. ако не тренировки просто накарай твой приятел да те запознае с някое нефукливо момиче и ще видиш, че ще си по-добре. и аз на моменти съм ужасно притеснителна, но така започват да ме ''тъпчат'' . като се отпусна и заговоря е супер, а не съм нито дебела, грозна и тъпа, а просто характер. успех: Маги

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9142c32764
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз съм момиче, но въобще не се притеснявам от момчетата, освен от тези, които харесвам. Иначе ако е просто някое момче от улицата, непознат, колкото и сладък, хубав, мил и страхотен да е няма да се притесня. Ама я ме виж пред момче, което харесвам. Да не кажа почвам да треперя, ама ставам превъзбудена. Все едно навън е 2 гладуса и на мене ми е смешно. Сигурно точно така изглеждам. Или изглеждаХ. Вече се опитвам да изглеждам, че не ми пука за това момче и просто се правя, че темата ми е безинтересна и може би затова никое момче не си задържа интереса длъго при мен, защото си мислят, че не са ми интересни. Сега и това трабва да превъзмогвам и да опитам да променя.

Това е пример, че във всяко поведение си има недостатъци , но просто трябва да се опиташ да ги сведеш до минимум. Затова започни да говориш с момиче и виж как се държиш, как изглеждаш и какво говориш, за да си наясно. А след това просто трябва да спре да ти пука, така е най-лесно ;]

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a4def01d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз имам почти същия проблем момичета които са ми приятелки само... си общувам най-нормално но като общувам с някоя дето харесвам ... ме е срам много

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 дни
hash: b0927c9ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз съм на 13 и вече си имам гадже и мен ме беше срам но го преодолях видях едно момиче и го питах как се казва и най накрая аз и казах че е най хубавото момиче което съм срещал

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a12f9bbb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Готин.. на твойте години съм и мога да ти кажа да се държиш нормално както с твоята компания. Бъди себе си момичетата обичат да слушат: разсмивай ги усмихвай се повече към тях.. после ще се чудиш как да се оттървеш

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c30b4885a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Когато харесаш някое момиче или ти направи впечетление отиваш и я заговаряш директно без никакви вратички и/или приятел/ка да ви запознава.
Ако върви сама - по-добре. Представи си така - тя е загледана, а ти изскачаш /не в буквалния смисъл разбира се/ пред нея, усмихваш се и я гледаш право в очите.
Ако тръне на някоя посока ти заставаш срещу нея, така ще се засмее или поне усмихне. Има шанс да те пита какво искаш или да ти каже, че бърза. Тогава и отговаряш, че искаш да научиш името й.
Ако не ти го каже и се измъкне със самодоволна усмивка - работата е готова.

Аз лично харесвам момчета, които не се колебаят да ме заговорят или дори да ме погледнат. Във всички случаи очният контакт е важен!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ecebcd6735
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Не се панирай толкова. Жените не са някакви богове или звезди. Може да прозвучи малко грубо, но и те "серът" и " пърдът" (малко по селски език ;д). Бъди себе си и правилната ще те хареса. Преди време и аз имах този проблем. Изнервях се като съм с момичета, имах притеснение, че няма да ме харесат и т. н. Но сега не ми прави впечетление. Повечето жени искат да можеш да ги забавляваш и да се държиш добре с тях. Късмет от мен и не забравяй БЪДИ СЕБЕ СИ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f5c5d74671
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Това означава че нямаш никаво самочувствие

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 44e4369516
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Здравей. ами аз съм момиче на 13 год. и имах същият проблем. Срам ме беше да докосна момче бешв цяло чудо ако вобще погледна някой. И накрая реших, това просто трябва да спре. И успях.
Първо трябва да потърсиш контакт с другия пол в твоя случай женския. Примерно прекарай известно време с майка си, леля си или който и да било от семейството. След това с братовчедка сестра и тн. (до тук е, за да се поотпуснеш сред женската компания). След това с някой от техните приятелки, съседка.. И тъка докато стигнеш до съученичка или др.
Успех, надявам се да ти помогна.

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 88e4fb6117
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Здравей, и аз съм на 17 и съм от Габрово и аз имам такъв проблем знам какво ти е като момче ме заговори изпадам в истерия срам ме е и не излизам много и аз имам фр но момичета и савета ми е да се одпуснеш и да си мислиш за хубави неща помага вече не съм затворена като преди :) Надявам се да съм ти помогнала :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b70a9283e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   мисли си за хубави неща. и аз съм като теб на 17 и имам проблеми с общуването, но се справям донякъде. Например сега съм в ново училище и още на втория ден ни дадоха проектна работа. Мен ме комбинираха с две момичета и понеже трябваше да работим заедно и да си разпределим задачите, а аз не ги познавах и ме беше много срам. А пък и те бяха доста срамежливи. Но на следващия ден просто реших да опитам, отидох при тях и им казах да обсъдим проекта. Просто не приемай тези ситуации(имам предвид запознанства и тн) толкова на сериозно. И какво ако не те харесат, има толкова много момичета, все някоя ще те харесал. Просто опитай и не се страхувай от провала. Все пак е невъзможно да се проваляш всеки пък, аз например си казвам ''от толкова провали вече е време за успех''. Успехи и провали винаги ще има, но провалите няма да са провали ако откриеш къде си сбъркал и се поправиш др път.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker