Попаднах и аз в тази Скайп любов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Попаднах и аз в тази Скайп любов...
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3957 пъти
Леле никога не го бях вярвал, но и аз се закачих за тъй наречената "скайп любов" и от тогава разни мисли само ме тормозят.
Да започна с историята си. Преди приблизително месец в един сайт се заговорих с една мадама. Да поясня - аз съм на 18, а тя на 19. Разменихме 2-3 изречения и тя поиска да я add-на в скайп. Всичко ок и така си поддържахме лафа 1 седмица, докато тя не поиска да се чуем. Аз щото по природа съм си срамежлив малко трудно се навих, но все пак преглътнах всичко и се оказа, че не боляло чак толкова. Говорихме си известно време, след това няколко дни пак чат и тн. Имахме общи теми и интереси и явно си допаднахме.

Но от около 10 дни вече може да се каже, че се "харесваме" ако това може да се нарече така. Поговорихме по въпроса, но явно и двамата ни беше срам или притеснено директно да го кажем и просто си казахме, че знаем за кво става въпрос.

Тя е малко различно момиче, но пък и аз доколкото са ми казвали съм особняк. В един момент усещам, че е адски мила, а в друг някакси по-студена. Твърди, че има приятел или гадже или аз не знам. Някакъв тип на 36 години.Но той не я обичал много, рядко се сещал за нея и тн.

Като цяло оставам с впечатлението, че е супер чувствителна. В началото я бъзиках (аз постоянно бъзикам приятелите си), но тя някак си се засягаше и първите дни се наложи да се извинявам 2-3 пъти :) Не вярвала в любовта, но пък обича да и говорят мило.
Обича да ме нарича лъжец. Всички мъже били такива. Не ми вярвала много. Бил съм женкар и тн. Каквото и казвам съм го бил казвал на всяка друга и все така. Това ме дразни, но е ясно, че едва ли точно през скайп мога да и променя мнението.

Понякога говорим, че може би след известно време ще се видим. На мен в момента ми е невъзможно да пътувам (аз съм от София, а тя е от Плевен). Първо защото до преди дни имах стаж, в момента сме в ремонт, а пък може би и на почивка ще ходим. Също така много мразя да пътувам с автобуси, влакове и тн. Та говорим, че може би ще се видим, минават минути и тя вече ми казва нещо от сорта на "мм то пък, нали никога няма да се запознаем на живо". Или пък, когато и казвам, че примерно лесно се дразня на определени неща и тя ми отвръща "оо, значи в никъв случай не трябва да се виждаме".

Цялата тая история ме побърква, защото няма как да знам дали има и капка истина от всичко, което ми казва, но пък усещам, че е свестен човек. Още повече, че до преди време се смеех на такива хора с "виртуална връзка", а сега мен ме удари същия случай..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: b6be3af9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен момичето просто си запълва времето с теб... Спомена, че се вижда с някакъв тип на 36г. - може би той се сеща за нея само в нощите, през които иска да се възползва, през останалото време... не съществува. За да не й тежи това тя търси останалото при друг (намерила го е при теб).
Държиш се мило, дори й угаждаш (позволяваш й да те нарича лъжец, женкар и тн..). Тя иска това и го получава, а останалата нужда получава от другия (може би).

Колкото до виртуалните връзки - те са някак скучни и болезнени.
Защо се унижаваш и самозалъгваш? Мразиш да пътуваш, а и намираш колебание в нея... имам чувството, че тя те върти на малкия си пръст. Като й гледам поведението, оставам с впечатлението, че тя говори хаотично и дори не е наясно дали иска да се срещнете. Изявява желание в първия момент, а след броени минути твърди противоположното - това какво ти говори?

А и каква любов изпитваш към нея? Влюбил си се в снимка? Чул си гласа й това е нещо по средата на виртуалното и реалното, но всичко останало е... нереално. Не виждам перспектива... Ще си омръзнете.

... Ако имаше ясно изразени чувства от нейна страна, бих те посъветвала да се бориш за вюбовта ВИ. Но не е така и може би ще е по - добре да я оставиш. Не е нужно да й бъдеш отдушник (или поне аз не бих искала да съм такава)...
На твое място бих сложила край на това, и бих потърсила любов, която наистина да си заслужава...
Но решението е твое, ти прецени кое ще е най - добре за всичски :))
Успех.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 49e5a6d5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Благодаря ти за коментара - горе-долу казваш това което си мислех.Предполагам, че ще получа още много подобни отговори, но въпреки това ще добавя още малко към подробната ми история.

Не може да се каже, че чувствам като отдушник - все пак аз нищо не съм загубил все още.

Като я питах кво харесва в мен ми каза, че съм бил единствения , които и отвръща.В смисъл, че не винаги съм съгласен с нея и дори налагам собствено мнение.Тя ми е много интересна личност.Освен всичко изброено обича да ми се прави на сърдита, като мълчи за известно време.Но пък и аз съм инат и много не и цепя басма и в крайна сметка до 10-15 мин и минава и пак почва да ми говори и тн.

Обича да си въобразява, че си имам приятелка. Като я нервирам за нещо и ми отвръща "Отивай да си говориш с твойта", но все пак и минава.

Също така тя подлага на съмнение всичко, което казвам.
Не обича да критикувам избора и.На музика,храна,филми и каквото и да е.

Наистина е доста странна.Очаква скоро да умре защото често я боли нещо.Не и пука много за смъртта защото "така или иначе ще се мре".Твърди, че обича повече от всичко котката си и тн.

Харесва и да флиртува, да ме "гъделичка" по нервите и да ми спори за глупости, когато съм сигурен, че съм прав.Понякога като започна да философствам за нещо, ме прекъсва "Млъкни ни!" но не го казва със злоба.
Имаме и доста различия.Тя пуши, но не пие и мрази пияниците.Аз пия, но не пуша и мразя цигарите.Ам забавно е като спорим по тая тема.

Не знам дали ще мога да сложа край на това защото вече свикнах всеки ден да общувам с нея.
Ще се радвам на още мнения и съвети.Желая ви хубаво лято! :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 47d7864bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Все едно историята е писана за мене. И аз така се запознах с едно момче с което много си допаднахме и имаме доста общи интереси.Няколко пъти излизахме заедно да се видим и един ден без дори и да подозирам се появиха чуства от моя страна.Аз по начало не вярвам на тази скайп любов и ето,че се случи и с мен.Но той ме смята само за приятелка и нищо повече,дори и незнам какво му се върти в главата ит.н

Ако чуствата ти са наистина силни към това момиче бори се за тази любов,но в никакав случай не играй ролята на,,одушник"защото ти казвам от личен опит,че никак не е приятно.Но в крайна сметка ти решаваш как искаш да се оправят нещата в положителна насока без да се чустваш наранен.А ти откъде знаеш,че нещо дори и малко изпитва към теб.Не можеш просто така от една снимка да кажеш,че сте родени един за друг.

Ти какво почуства като чу нейният глас по телефона?Но това е само виртуалната реалност на живота.От твоите думи разбрах,че в момента тя се среща с някакав тип на 36 години който може да и бъде само баща.Защо се унижаваш и самозалъгваш,че него не го е интересувало за нея и т.н.Той може да я използва за лична изгода за една нощ и това е.Аз лично не бих търпила такова нещо за нищо на света.А ако тя преследва само парите му?-замислял ли се изобщо.Не нали.И знаеш,че съм права.
Защо не и предложиш тя да дойде при теб и да разбереш колко са и силни чуствата към теб и дали са искренни,а в противен случай по-добре сложи край на нещата между вас.

Пожелавам ти успех с това момиче и ще се надявам да не си се излагал в нейните чуства спрямо теб.Ако пък не си доволен от развоя на нещата,потърси си нова по-влудяваща любов,която наистина да си заслужава!!!
Габрово

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b6be3af9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, :)
Да, все още не си изгубил нищо... и да се надяваме това да не стане.

Всичко написано от тук ... "Като я питах кво харесва в мен ми каза" - до тук - "но все пак и минава... " - показва, че те манипулира (поне така изглежда отстрани... в моите очи). Не знам.. мисля, че прави каквото си иска без да се съобразява с теб...

"Също така тя подлага на съмнение всичко, което казвам..." - няма ти доверие, а това не е много добре.
... А критиката понякога е нужна, за да се стигне до решението.
Странна е - мисля, че това те привлича в нея...
От смъртта и мен не ме е страх кой знае колко (особенно ако си преживял нещо подобно...) А за това с котката й, предполагам си има логично обяснение.

Интересна ти е... сега като се замисля може би не е нужно да я оставяш след като ти е приятно с нея. (Но все пак ще е добре да не се задълбочаваш много). Надявам се никой да не страда от постъпката ти (каквато и да е тя).
Когато аз се сблъскам с хора като момичето, което описа ми е интересно какво ще излезне накрая... в повечето случай искам да развържа възела. Направи го и ти...
SFA :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 49e5a6d5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте отново!
Благодаря ви за отговорите.Изглежда, че ми става интересна дискусията още повече, че съм инат и си държа на моето! :-)
Чесно казано и аз усещам, че може би има един вид манипулация, но все пак не го приемам защото тя не ме е накарала да направя каквото и да е.Не съм чак толкова мек, че да и ходя по свирката нон-стоп.
Имам някакво усещане, че тя не е такъв човек.Особено вечер звучи много мила и ме пита дали някога ще се видим и ме нарича със сладки думи.Чесно казано ако наистина си играе с мен значи би трябвало да е много добра актриса и да полага доста усилия.Но все пак не го вярвам.

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b3a77f1441
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаеш ли - времето ще покаже. :)) Опознай я максимално и всичко ще си дойде на мястото...
Желая ти успех, приеми го като пожелание от един инат на друг. =)
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 49e5a6d5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте отново.
Минаха дни и нещата станаха още по-сериозни. Може да се каже, че девойката е "влюбена" в мен и определено не изглежда като бъзик. Постоянно ми казва, че ме обича. Вече плановете ни да се видим не се подлагат под съмнение, а дори тя твърди че не може да чака.
Имала чувства към мен.Нямало как да погледне друго момче/мъж в момента.
Чесно казано почнах да прилапвам. Вече 2 месеца поддържам тая връзка и започнахме да си правим разни планове да се видим. Тя твърди, че много иска да се получат нещата между нас. Да си призная и аз не го отричам.
Проблем ми е че наистина нямам възможност да пътувам в момента.
Ще видим какво ще стане.

Поздрави на всички!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9e5959bcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ще ви е трудно, след като вече сте влюбени. Ще искате да се видите, а няма да можете, защото разстоянието ще ви дели. Ще копнеете да сте заедно, да се гушкате и да се усещате един до друг, а копнежите ви няма да могат да се изпълнят... Помисли си добре - дали от цялата работа няма да излезнат само разбити сърца? Целта оправдава ли средствата (в случая)?
Прецени добре ситуацията и реши дали има смисъл нещата да се задълбочават, и нека решението да е най - добро и за двама ви.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 05ddd846cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Човече пиши ми моля те че това нещо ми се струва много познато , и мен са ме ментили така и искам да си поговоря с теб че сценария ми се струва познат да не би да знам момичето . моля те пиши ми varvarina156@abv.bg дани ли се казва момичето ?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: cd1a4781f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох..аз в момента съм в същото положение както си ти с приятелката си (само дето аз съм момиче) . И аз се присмивах каква е тая глупост "скайп любов" ,но ето че и мен застигна.

Вие отколко време сте така ? От колко месеца,седмици ? Защото аз съм така вече 8 месеца и още не съм готова да го видя ,а толкова много искам и той , ако не дойде аз няма да ида,понеже е във Варна, а аз -Пловдив, но както и да е. Предлагам ти да я опознаеш наистина добре и смятам,че нещата ще се развият положително и за двама ви ! Успех !

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 965538f17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Всичко през скайпа не си струва,защо изобщо започвате....връзки по чата,това е безумие,дали тоя 36 годишния се сеща да нея рядко,знаеш ли кога?,когато има нужда от секс. Според мен тя му е курва и може би дори тя не осъзнава,мисля,че всичка това не си струва,но ти си решаваш...
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 43b57938f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така безброи мнения има, но аз ще ти пиша само това когато искаш и имаш желание да се сприятелявяш с някого си по отблизо и да ли това е било по скаип или на живо и каквито и комуникации да водиш с когото и да е било разчитаи на интуицията си тя никога няма да те подведе и бади разумен.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: eef72b8cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Рибо, рибо! Казвам ти го от личен опит-ако не бях ти прочел статията, съм напълно сигурен, че щях да я напиша същата преди 2 години! Това е 100% момиче, което си гради виртуален образ нямащ нищо общо с реалността! Може да си сигурен, че въпросния приятел не съществува! И също така бъди сигурен, че това с променливото настроение го прави нарочно за да види как ще реагираш и до колко си захапал примамката! СЪЖАЛЯВАМ, ПИЧ, АМА НЯКОЙ СЕ ЗАБАВЛЯВА НА ТВОЙ ГРЪБ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker