Искам котка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам котка
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3185 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 12 години (след 15 дни правя 13) и искам котка. Живея с баба ми и майка ми в апартамент и майка ми ми позволява, но само ако и баба ми позволи, а баба ми мисли, че котките миришат и няма кой да я гледа докато се прибера от училище (1:30 часа) и че изкарвам много ниски оценки, при положение, че имам само 5-ци и 6-ци и понякога 3-4 и никога не съм имала 2-ки! Вече не знам какво да направя, за да я убедя! Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: e38e1c82ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Котките не миришат, освен ако не отглеждаш повече и, ако не им сменяш тоалетната. От една страна е хубаво да имаш котка, защото тя сама се научава на хигиенните си навици докато при кучетата и други не е така. Може на баба ти да й кажеш това. Кажи й, че успокояват с мъркането си и влияят благоприятно на човека. Също й кажи, че не искат много грижи понеже не се разхождат и т. н.. Ако си вземеш котка трябва задължително да я заведеш на ветеринар и да й сложиш ваксините! Може да оставяш котето само вкъщи, НО само, ако има достъп до тоалетна и всичко е почистено от земята, защото може да изяде нещо, което да й навреди. Искам да попитам колко време ще я оставяш сама? Моя съвет е много да слушаш и да отделяш повече време за баба си и ще й стане тъжно, че много искаш това коте и ще ти позволи! ;) успех и пиши. Умолявай я мноого време и й разказвай някакви интересни истории за котки. (Аз например така правех, за да ми вземат кученце и котка и успях! )

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e27eb622e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми съжелявам да ти го кажа но да.. Котките тоалетната им мирише доста гадничко какъвто и да е филтера.. 2. Много грижи изисква (всичко зависи от породата ) 3. Не е много евтино.. а иначе ако толкова я искаш. Еми аз когато исках добреман, а така де куче просто за 2, 3 седмици учех по здраво искарах няколко 6ци и майка ми и баща ми се зарадваха и така :)

Момче, 13г.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 913f0ca9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хахахаха, скъсах се да се смея на частта „котките миришели”, тези животни са най-чистите домашни любимци, заложено им е просто в гените. Котката НЕ МИРИШЕ, може да и мирише тоалетната, ако не я сменяш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 20a711a4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам баба която е на 90 години. Тя цял живот е имала котки. Когато вдигнеше кръвно, гушкаше котката и така се лекуваше без лекарства. Много лечебво и отпускащо действат. Когато бях малка като заплача котката идваше да ме успокои, галейки се у мен. Котката винаги ляга на болното място и лекува. Тя е безплатен доктор. Кажи това на баба си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ef8f143084
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз бях същата майка ми се колебаеше а баща ми не искаше. Но след 2-3години най накрая успях да ги убедя (като не съм намеквала често) Първо един приятел дойде с нас на село и видя едно мършаво коте което седеше настрана от всички други. Той го съжали и го взе за една седмица в апартамента си на топло защото беше декември а котето беше много малко. След като го взе аз отидох у тях за да го видя. Той тъкмо щеше да го къпе и след като го изкъпа аз го изсуших и му сложихме кърпа върху парното и то легна там. Котето много бързо се научи да ходи в тоалетната- първият път отиде в ъгъла на стаята и мяукаше, бързо го сложихме в котешката тоалетна и то там си свикна(забравих да напиша, че този приятел си имаше др. котка- Цоцко). Слеед седмица го върнахме пак на село на студено. Аз го съжалих и така цяла седмица плаках за да си го вземем у нас, а баба ми звънеше и ни се караше защото то вече беше свикнало на топло и удобства и сега не яде, всички котки го бият и то седи зад обущарника и не мърда от там. Най накрая мама и татко казаха, че ще си го вземем у нас. Аз бях много щастлива! прибрахме си го и то веднага потърси храна и тоалетната пак трябваше да му я покажем защото беше на друго място и все пак беше в др. апартамент. Заведохме го на ветеринар за вътрешно и външно обезпаразитяване плюс там някакви още хапчета( абе около 40 и няколко лева/скъпичко си е на 6месеца ама като искам котка така е/). И я кръстих Цуцка. сега вече почти 2 години е у нас и си ходи редовно на гости у Цоцко!!! Тоалетната и е малко трудна защото не си заравя изхожданото, а жули по пластмасата, но ние си я обичаме такавя каквато е! А за храната тя не привикна само на уискас както казваха мои приятелки а си яде всичко. Там беше яла малко хляб и преди акито и беше почти много бледо бало-кафяво но сега се е оправило. И се надявам да съм ти помогнала.
Момиче 13години

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7aec78c31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Виж приятелко хубава и млада ако искаш котка или малко коте виж варианта
Тоалетната вярно мирише, но самото животинцче НЕ мирише.
Знай от мен сега съм на 20 почти - април месец ги правя

Имал съм като по малък котки и мама искаше да си има но татко е малко съмнителен а сестра ми понеже иска и тя коте ще видим къде ще го сложим засега имам рибки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker