Грозота ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грозота ли е?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2499 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 години. Преди време бях пълна и търпях много обиди, за да си ги спестя бях принудена на лишения за да отслабна. И го направих, но това не ги спря често ми казват, че не съм хубава или поне, че другите ми приятелки са по-хубави от мен. Вместо внимание от момчетата аз получавам думи от рода - Тази пък кой ще я хареса, тази никой не я иска, виж си увисналият гъз* ( което е причинено от рязкото отслабване). Не съм грозна и нямам грозни черти и не разбирам защо момчетата и въобще хората не ме харесват. По тази причина на тези години не съм имала нито едно гадже, което в днешно време си е срам и също подлежа на тормоз. Вчера едно момиче от моя клас направила наш общ портрет (рисува супер) и една от приятелките ми която уж ми споделяше проблемите с килограмите и убидите ми каза-На портрета си по-хубава отколкото на живо, а на момиче от класа обратното. И не разбирам това, че не ходя гримирана грозна ли ме прави, защо ме подценяват много съм разочарована

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: d4e4a91ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тво аче нямаш самочувствие ти е проблема, те знаят че си ранима и нападат уж на майтап се изкарват "готини".
Имам позната дето е 75 кг и е най ухажваното момиче в класа си, трета по ред на харесване в училището.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b2f04a2c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам как изглеждаш, но може просто да смениш обстановката. Пиши си с някой от по - долните или по - горните класове и в междучасията излизайте навън да се разходите около училището. Аз също имам такъв проблем, всички около мен ме смятат за не много хубава, за задръстена, но в други компании се чувствам прекрасно, имам си приятел, но получавам комплименти и от други.
Относно увисналото дупе (ако наистина е такова), ако не ти се правят упражнения с тичане, скачане и тн може само да си клякаш, ще ти отнеме няколко минути, 5 10, 3 4 сериики от по 15/20 клякания. Ако обаче наистина искаш промяна си потърси в YouTube или Vbox7 упражнения за крака, за дупе, кардио и ги започни.
Още нещо; може ли да те попитам как отслабна. Имам обратен проблем, много съм стегната защото тренирам, но съм си пълна на пръв поглед. Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8fcaa16e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Започни да спортуваш, да се храниш здравословно, да пиеш повече течности и си учи уроците!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f9b7fedeb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката до номер 2 -Ами аз съм интересен вид, хляба от 6-те филии които изяждах на едно хранене станаха по една на хранене и сладкото през 2/3 дни примерно на 3 дни едно кексче от тези малките в опаковка. Не пия газирано по природа, защото ме боли гърлото от него и не съм му любител, а за чипса забравих, че съществува иначе пуканки и солетки може от време на време. И това е чисто и просто ограничение и воля! И както казах при малко ограничение аз съм склонна към отслабване и се получи лесно, а може и от годините да е било но смъкнах 20 килограма които за мен са супер

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f7fc83552a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   бъди себе си, живей си живота и не обръщай внимание на хорското мнение!!! Щом ти сама смяташ, че не си толкова грозна какво те притеснява? А и момчетата в тази възраст все още не са съзряли! Не ги слушай и забрави за твоята "приятелка" дето ти е споделяла проблемите и дето казала, че си била по-красива нарисувана.. имаш още години да се променяш, просто изчакай природата!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8adcf9faeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Първо искам да знаеш, че това да нямаш гадже и до 20-годишна възраст - това не е срамота. И второ - няма да обръщаш внимание на онези идиоти. Те нарочно те обиждат, за да те наранят.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f1fe0705c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не мисля, че трябва заради глупави коментари на твои съученици да се променяш... всеки намира нещо различно за красиво.. не мисля че можеш да угодиш на всички :-)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0bcf8e6da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хей :3
Значи хубаво е, че си отслабнала, защото затлъстяването е болест. Но това което не ми хареса е, че си го направила заради хората. Е кажи ми моля те сега си слаба и пак не те харесват, защото тогава толкова се мъчи. И какво като си на 15 години и си нямала гадже аз съм на 14 години и НЕ искам да имам, защото не виждам смисъл само да се ядосвам и т. н :
*Всеки човек рано или късно си намира половина
Дори да си дебел, пак си намираш половинка, защото не всички хора гледат само външността, а какъв човек си и отвътре. ''Опаковката няма значение, ако съдържанието е боклук'' - В смисъл, може да си много красив, но ако само обиждаш другите, и се държиш с хората като с боклуци какво тогава има значени колко е красив човек! *
Това със * ( звездичката) е толкова сладникаво, че чак не вярвам как го написах
*И запомни някой ще те хареса, теб вътрешността, а не красивата външност! *
Чао успех и не забравяй това което написах :3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker