Да си зависим от някой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да си зависим от някой
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1895 пъти
Не знам как да започна. Имам прекалено много мисли. Аз съм на 15, баща ми и майка ми много се карат. Той постоянно пътува, живеем сами. На практика въобще не съм прекарала детството си с нормалното присъствие на баща си. Не сме си близки. Когато сме в една стая и двамата мълчим. Почти нищо не си говорим. Понякога се прави на много загрижен. Отношенията му с майка ми са тежки. Той пие много, дори когато си е вкъщи. Прави скандали, обижда мама, наранява я, тя плаче при мен, а аз не знам как да я успокоя. Когато се карат, обикновено чувам от нея думи като "няма да те изтърпя", "накрая ще си замина от тук" и прочие. Сърцето ми се свива. Наясно съм, че ако се разделят живота ми ще се срине тотално. И без това положението е трудно, с общите си усилия успяват да изкарват нормални доходи, но ако мама остане сама, няма да успее да крепи положението сама.
Следва и следващият проблем. Преди две години се бях запознала случайно с един педофил от kefche. com. От начало не знаех какъв е и се държах приятелски, когато разбрах истината веднага го отхвърлих. Никога не сме осъществявали реален контакт и слава Богу. С течение на времето обаче започнах да си пиша със все по-възрастни и по-възрастни мъже. Осъзнах, че си падам по момчета над 17 години. Обикновено не говоря за това почти на никой, никога не съм се замисляла каква е реалната причина да си падам по по-големи.
Ето, че стигаме и до днес. Запознах се със един мъж в skype. Той е на 24. Влюбих се в него, той също в мен. Въпреки, че понякога го гризе съвестта, не се отказва от мен. Нормален е. Не е педофил, дори понякога се страхува да говори за секс. Ние доста си приличаме и аз се привързах към него. Познаваме се от почти четири месеца. Пишехме си всекидневно, когато той започна да изчезва за по две седмици. Когато него го няма имам чувството, че не съществувам. Все ми е тая за всичко. Нямам настроение, не искам да говоря с никой. Преди сутрин ставах възможно най-бързо с първата мисъл за това как да му пиша, а когато го няма ми е толкова тежко. Писахме си за последно в неделя и той изчезна по средата на чата. Днес е сряда и аз отново се чувствам ужасно. Много ми липсва. Писна ми от това да изчезва. Ние дори сме от различни градове и това допълнително ме побърква.
Омръзна ми от цялото положение и с родителите ми и с това, че единствената ми подкрепа беше той, а сега го няма. Просто исках да споделя на някой. Не знам какво да си мисля или да правя. И ще ви помоля да не ме обиждате. Гледам си и училището, старая се да изкарвам добри оценки (добра оценка не значи четворка). Благодаря за четенето. Дано да получа коментари по-скоро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 128fe770cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Относно родителите ти: Мисля, че ще е по-добре майка ти да напусне баща ти. Не е хубаво тя да бъде обиждана. Но ако тя наистина не може да справи сама финансово, тогава, когато тя плаче при теб, ти я успокоявай с думите: "Мамо, всичко ще се оправи, аз съм на 15г. и на 16г. ще започна работа, за да ти помагам финансово". Не е задължително да разговаряш с баща си, ако не искаш. За онзи в скайп, който е на 24г. : спри по-добре да си пишеш с него. Прекалено е голям за теб. Той изчезва внезапно, защото той самият знае, че ти си много малка за него и може би го е страх да не започнеш да говориш за теми, неудобни за него. Хубаво е това, че ти имаш добри оценки в училище. Живот и здраве дай Боже ще завършиш висше образование и ще заминеш да учиш с друга, по-добра страна. Засега през свободното ти време можеш да се забавляваш, да слушаш музика и т. н. Трябва да вярваш, че ще дойдат по-добри времена, защото аз знам, че те ще дойдат. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 02f1223ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Липсата на баща ти те кара да търсиш връзка с по големи зрели мъже. Може би като го осъзнаеш няма толкова да ти пречи. Макар че това не е голям проблем„Има двойки с големи разлики в годините. Липсва ти бащината подкрепа. Бог е нашия баща и той запълва тази липса. След време ще разбереш. Това момче може и да те изостави но ако се случи значи не е бил за теб. След време ще си намериш добър приятел. Опитай се да разговаряш с баща си когато е пиян. Тогава хората са откровенни. Може да научиш нещо за него, което не знаеш! Никой не може да замени баща ти. Опитай се да го опознаеш!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9c86c2f9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен след като баща ти постоянно се кара с майка ти и я разплаква е най-добре ако се разделят. Ако това стане, вместо да мислиш, че "животът ти се е сринал" помисли за майка си. А относно предпочитанията ти не мисля, че има нещо лошо да си падаш по по-зрелите мъже. Само внимавай с интернет запознанствата и винаги имай едно на ум. Не можеш да бъдеш на 100% сигурна кой седи пред компютъра.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b8e8f09001
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би ти е тежко, но не се тревожи-всяко нещо отминава!
Мога само да ти пожелая да вярваш в себе си, в доброто и в това, че ще бъдеш щастлива!
Вярвам в теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker