Имам нужда от Баща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от Баща
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1816 пъти
Пише ви момче на 14 години преди 13 години баща ми умря и ден днешен ми е мъчно (въпреки че не го помня), но усещам как нещо ми липсва (живея с майка си и баба ми) просто имам нужда някой представител на силния пол да е до мен! Силно съм депресиран и объркан не знам какво да правя!! ;( Моля помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6ade8b3a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ейй виж живота понякога е страшно гаден спрямо нас.. но и такива неща се случват за съжаление.. според ме не трябва да се тормозиш и депресираш аа да вдигнеш високо глава и да гледаш напред! Да бъдеш до майка ти, което е най -важно и заедно се подкрепяте (:

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dad843d675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам те! Понякога просто се иска да поговориш с някого като мъж с мъж. Съжалявам за баща ти, предполагам как се чувстваш. Нашите са разведени и почти не виждам баща си. Истински кошмар е!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2687498306
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обикновено момчета като тебе са големи добряци. Нормално е да ти е тъжно, но в случая няма кой знае какво да се направи. Трябва да се научиш да живееш с тази мисъл. Имам приятел с подобен случай като твоя, беше тръгнал по доста лош път. В момента е намерил нещото което осмисля живота му, има много приятели и се чувства щастлив. Аз също съм без баща може би от 7-8 годишна възраст. Намирах утехата при приятели, подражавах на лица от филми и музика, това правех. Не бих казал че това е правилно, но така се стекоха обстоятелствата. Не забравяй, че в момента ти си мъжа в семейството и трябва да си силен. Не се подавай на слабости, това не означава че мъжете не плачат( особено на твоите години), плачат но просто никой не ги вижда! Споделяй със майка си, не да се оплакваш а да споделяш. Внимавай и с какви приятели дружиш, може би това е едно от най-важните неща на които трябва да обърнеш внимание.
Дано да ти помогна поне малко. Изказвам мнение за неща които не искаш такова, но си мисля че трябва да ти ги кажа.
М32
п. п. оставам си имейла за да получавам известия за коментари, така че ако искаш нещо да споделиш пиши ще следя как се развиваш. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e2d81734bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на всички мисля, че се чувствам малко по добре! :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 84f2f2beab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разбирам те и ти съчуствам. Моя баща почина преди 20 години, когато бях едва на 4-ри години. От малък живота ме грабна, просто на такива като нас живота ни се развива по различно и ти трябва да свикнеш с този факт. Правилно са ти написали по горе, че ти си мъжа в семеиството, дори и на тази ранна вузраст в която си. Затова горе главата, аз си казвах, че ще направя всичко по силите си един ден баща ми да се гордее с мен там от небето, това ми беше голяма мотивация в живота. Сега живея в чюжбина работя и уча всичко успях да направя със собствените си сили и с подкрепата на семеиството ми. Напълно самостоятелен съм и помагам на семейството си (майка, баба, дядо ) в българия за всичко. Още си доста малък, но точно сега е момента да си изградиш силен характер, това не означава, че няма да има моменти в които ще ти идва да заплачеш, но това също е част от силния характер. Научиш ли се на самостоятелност, отговорност и грижовност към околните, после ще ти е много по - лесно в живота за напред.
Пиши и ще помагаме с каквото можем.
Браво на номер 4, много ми хареса коментара ти.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a7feece5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери начин и сподели с майка си. Възможно е тя да има интерес от някой мъж в нейното обкръжение, но да се страхува да задълбочи нещата, за да не те нарани. Някои деца приемат много трудно друг да застане на мястото на биологичния родител. Ако вече си надживял този етап, непременно сподели с майка си това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3c4f5e0d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разбирам те много е трудно една моя приятелка загуби баща си прди около 7 или 8 месеца беше и много трудно и все още й е много трудно татко й почина пред очите й и сега винаги като се сети за него или нещо което му е било лубимо очите се насълзяват и понеже аз съм много чувствителен човек и аз като се сетя за това плача.... съчувствам ти знам че времето няма да те излекува знам че винаги ще мислиш за това но трябва да се опиташ да го преудолееш не познавам баща ти ни мисля че е бил много добър човек и не би искал да те вижда как страдаш :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker