С разбито сърце... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С разбито сърце...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3272 пъти
Здравейте.
Преди малко по- малко от година се влюбих в момче по-голямо от мен с 2 години. Аз сам на 12, а той на 14. Проблема започва от там, че в средата на учебната година той се премести в друго училище, бях свикнала да го срещам по коридорите на училището, докато в един момент той беше само в ума и мислите ми, виждах го по един -два пъти седмично. На мен това изобщо не ми стигаше. С всеки изминал ден чувствата ми ставаха все по- силни. И до ден днешен е така.

Както казах той е на 14 и е 7 клас, а нашето училище е основно, предстоеше му да кандидатства. Направи го и влезе в доста далечно училище като си преставите растоянието от ж-ка сухата река до студенски град. Много пъти съм му загатвала чувствата си, но никакъв ефект дори показваше безразличие, което много ме нараняваше. Знам че много хора ще кажат "тези деца си нямат работа и за това правят така ", и че не е възможно някакво си хлапе да се влюби, но ето аз съм едно от всичките тези хлапета. Моля само за разбирателство и съвет. И без упреци ако може. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: de6a1ace8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Понякога любовта ни е несподелена... както в товя случай. Ние се влюбваме, в нас чувствата ги има, но... не и в тях. Както и обратното.
В тези случаи правим няколко отчаяни опита, той/тя да ни забележи и да се получи нещо, но след като се сблъскаме и с безразличието - трябва да се откажем. Напълно излишно е в очите на него/нея да ставаш натрапник. Трябва да приемеш ситуацията такава, каквато е.

В твоя случай е същото. Той не ти отвръща със същото и... трябва да се примириш. Все пак живота продължава. Когато паднеш, трябва да намериш сили да се изправиш и да продължиш...
(Стига съм се обяснявала)

Та... след като химията в него я няма, и след като сте разделени - ще се наложи да го забравиш. Няма да го виждаш често и предполагам, че ще ти е по - лесно да свикнеш с мисълта, че не може да сте заедно. Наблегни върху ученето (например), уплатнявай си времето както намериш за добре и всичко ще е окей. След няколко месеца вече ще имаш други стремежи, и няма да се чувстваш по този начин.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0fbe522713
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми трябва да знаеш, че понякога любовта ни е несподелена.. има време за всичко.. просто си се привързала повече отколкото си очаквала към момчето.. с времето ще го забравиш.. знам от личен опит..

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4866f2bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря ви пак ще се опитам да го забравя но едва ли ще успея не веднъж съм се опитвала да го забравя и не успявах. Лошото само е че заради тази несподелена любов загубих няколко много добри приятели. Продължаваите да пишете съвети дано са ми от полза .

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: de6a1ace8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изхвърли (изгори) всичко, което ти напомня за него (ако имаш такива неща, разбира се). Блокирай го в скайпа, изтрии снимките му (ако ги пазиш). Ума ти трябва да е зает нещо друго, а не с мисли за него. Излизай по- често навън - забавлявай се.

А за приятелите - опитай се да си ги върнеш. Обясни им как са стояли нещата и... да се надяваме, че ще те разберат.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 88bf09fab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, само ще ти кажа, че НЕ е невъзможно "едно хлапе" както казваш ти, на 12 години да се влюби! Това са пълни глупости!
Даже напротив, на тези години любовта е най-чиста и истинска (лично мнение). Аз също бях на тези години, ако не и по-малка, когато се влюбих за първи път. Бях влюбена цели 3 години, момчето уж показваше някакви симпатии, но така и не стана нищо. Никога дори не сме си говорили. Живеем в един вход, в един блок, учехме в едно училище (докато той не се премести), но така и едно "здравей" не си казахме за всичките тези години, дори просто като съседи. А го виждах, че и той не е безразличен, обичах го, но нищо не стана.

Не се измъчвай за тази любов, миличка, на 12 си, животът е пред теб, има да срещаш още толкова много момчета... дори да си по-затворена, това няма да е проблем. До 1-2 години най-много, ще видиш как ще си промениш мисленето и съвсем ще си го забравила този. Той явно просто не те заслужава. Не тъжи за него. Не плачи за нещо, което не плаче за теб.
Усмихни се на живота и го живей с кеф.

Сега съм на 17, много пъти съм съжалявала, че нищо не стана с онова момче, за което ти разказах, но по-късно разбрах, че е било за добро. Сигурна съм, че и при теб ще е за добро.
Потърси любовта, изживей я и не се страхувай да обичаш, защото си "малка". Това не е вярно.
Късмет, мило момиче. :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b6673db2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дори и да изтриеш неговите снимки нищо няма да се промени, а само няма как да виждаш лицето му. Ще мине време докъто го забравиш, (в зависимост от това колко си хлътнала по него). Не се тревожи след време ще срещнеш друг и ще се питаш "Какво толкова намирах в него?"(но помни, че ще мине време .... знам го от личен опит, не можах да забравя несподелената си любов повече от година,но накрая срещнах друг , а именно този който не разбра чувствата ми ни запозна!!). Помни - ще мине време, времето лекува!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4866f2bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направих го саобщих му по скайпа че съм лудо влюбена в него .и тои каза че ен испитва сащото оказа се че от истината боли много ако някои се чуди как го приех ще му кажа - още по очите ми има сълзи сърцето ми е на парченца

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 07e7156d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила спокойно,та ти си само на 14 години,животът е пред теб,ще имаш толкова много връзки :) нали знаеш "това,което ни убива,ни прави по силни..." Така че горе главата,не се предавай и най-важното не се затваряй в себе си!Знам че не е лесно,но...такъв е животът,просто продължава,а и ти си малка тепърва ще изпиташ сладкото и горчивото от любовта.Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: de6a1ace8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Събери си сърчицето, изтрии си сълзите и се успокой. :))

Нали знаеш "истината боли, но това не означава, че лъжата лекува?" По- добре да ти каже, че не те харесва отколкото да те излъже, че има чувства. Наранената отново ще си ти... (hug).
Всичко ще се оправи - обещавам ти.
Не плачи, не мисли за него, не слушай балади (да, малко е странно да го чуеш точно от мен), и всичко ще е окей. Само малко време.., а ти разполагаш точно с това, така че... няма място за притеснения. :))
Нали? :)
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: dad46be8f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Понякога си мислим, че сме срещтнали подходящия човек за нас, а в последствие се оказва, че тази любов е несподелена. Когато искаш да изкрещиш на целия свят любовта ти обраща гръб.

По-малко мисли за него, запознавай се с много момчета дори го накарай да ревнува....и всичко ще е хубаво.Не се затваряй в себе си това няма да помогне.След 1-3 години ще мислиш по-разумно.Ти си малка още,живота е пред теб и не си заслужава да се измъчваш заради един глупак....
Времето лекува всичко!

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ed402dadfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам и аз да се опрлача,аз съм на 13 и преди 1 месец едно момче ме заряза.Аз много се натажавам като се сетярто е от моя клас бяхме заедно 43 месеца.Най-гадното е че ме заряза и трагна с моята най-добра приятелка!МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ ДА ГО ЗАБРАВЯ!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 28b9a12b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се отчайваи миличка. Гледаи напред, имай тарпение и ще се намери някое свястно момче, което ще споделя чувствата ти. А по вапроса за този, повярвай времето лекува всичко от личен опит го знам. И аз много страдах и плаках по цели нощи за едно момче но времето всичко си заличи. Пък и щом казваш че рядко го виждаш : Далеч от очите далеч от сърцето ! Това че не го виждаш много ще ти помогне да го забравиш от личен опит го знам : ) Успех, пожелавам ти да намериш споделената любов и да си много щастлива : )

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4866f2bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Благодаря ви продалжаваите да пишете

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 580c269bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   По принцип момчетата се развиват по-бавно и още от 7-ми клас още мислят детски. Аз съм момиче на 15 и миналата година, когато бях в 7 клас, нямаше нито едно момче, което до сега да си е имало и приятелка, и евентуално да знае какво да прави ако някое момиче си падне по него .. За това мисля, че той просто не разбира... По - натам ще се влюбиш в мноого другии момчета, сега не си заслужава да се занимаваш с дечковци, но ако пък си убедена, че искаш него... Просто поговорете, кажи му какво изпитваш... И той ще ти каже дали може да стане нещо. Всеки е минал през детската любов и си заслужава да се изживеят тези моменти... =) Успех!
sunshine*

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4866f2bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Oт авторката попринцип тои е много развито и отворено момче имал си е сериозни приятелки. и е бил истински влюбен, вчера се опитах да поговорим и тои ми каза а ко е за тва дето преди си говорихме няма смисал да ми досаждаш (преди си говорихме че аз го обичам и такива саответно пак ме отряза). плаках може би 2 часа но сега се чувствам по добре вече няколко пати ме е наранявал жестоко и може би това ще ми помогне да го забравя, защото чувствам нещо различно - нещо което не сам чувствала до сега в периода от както съм влюбена,мисля че ще успея да го забравя ,но все пак благодаря ви и продалжаваите да пишете ;)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0fbe522713
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Еми щом те е наранявал вече няколко пъти.. Просто го остави.. Намери си друго момче .. Той след време ще осъзнае какво е изпуснал,но ще бъде твърде късно и тогава ти ще го нараниш така както той те наранява сега! Знам,че няма да е лесно да го забравиш,но за всичко трябва време!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4866f2bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Вече почти го истрих от мислите си, разбрах че живота е много хубав и имам много момчета но все още имам някакви чувства кам него, но щом за два дни почти го истрих се надявам да успея. пишете за да ми помогнете да го забравя напълно , защото много пъти чувствата ми се вазвръщат на 3 ден

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0fbe522713
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Еми те чуствата може и да не отминат. Както казах за всичко трябва време. И аз бях така , само че моето е много дълга история и още не съм го забравила, но както казват животът продължава с него или без него. МноОгО уСпЕхИи!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4866f2bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От авторката когато започнахме училище и директорката казваше за учемиците от 7 клас каде са влезли нещо ми стана рухнах разплаках се и избягах,но в последствие когато започнах училище се срешнах с всиките ми приятели.миналата учебна година бях 5 клас тогава един моя приятел лажеше мен и едно момче на мен казваше че ме харесва а на него че аз го,но сега като госрешнах започнах да с еувличам и постепенно извлякох от живота си този които ме сасипа та така след седмица нау4их 4е и тои ме е харесал и ми предложи аз приехи така постепенно забравих предишния.истрих вси4ки негови снимки апак и ми помогна фактат че денят преди да започна училище тои ме отхварли за пореден но надявам се и за последен път.

Новото момче е с няколко месеца по малко от мен но нищо.С него сме като бебетата само "здравеи , здрасти" та така напоследак започнах да се сештам за него и да вазвра6там чувствата си.обаче преди семица забелязах че : в голямото междучасие излизахме с една приятелка до кафето до даскало като се враштах ненадеино погледнах на другата страна и го видях но импулсивно се забарзах и погледнах на другата страна и така влязох в училище но преди да влеза акто с еобарнах назад видях че ме гледа странно.мисля че е малко гузен че ми причини толкова болка

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4866f2bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз го забравих, но лошото в тази история е че когато ме види не спира да ме гледа и коментира с приятелите си (незнам дали от това че им разказва колко съм му "досаждала" или пък си е променил мнението но и при двата случая няма да си променя мнението за него за мен тои си остава (момчето което изгуби напълно чувството за палноценност и момчето което изгуби наи хубавите години от живота ми в сълзи по него) винаги ще го помня но поне сега съм щастлива с момче което ев малко по малко от мен но какво пък за любовта граници години килограми няма!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker