Някой ще ме хареса ли такава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Някой ще ме хареса ли такава?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3594 пъти
Аз съм момиче, което обича да говори на най-различни теми. Да обсъжда и да се забавлява. С момчета през живота ми много не съм общувала (е, не са чак толкова малко, просто основно общувам с момичета ) и може би това е една от причините да нямам гадже. Питах се дали ми има нещо на външния вид? Има не толкова хубави момичета, които си имат гаджета ( не че аз съм първа хубост, не изобщо) Защо нито едно момче не ме харесва? За да добиете горе долу представа за това как изглеждам, ето описание.
Да започнем със моята нищожна височина от 150... А съм на 15 години. Когато някой по-малък от мен ме попита на колко си и аз кажа- на 15. Той отговаря " Лъжеш! " Нека да добавим и това, че имам супер детското лице и изглеждам на 12 в лицето... Защо не мога да изглеждам на толкова на колкото съм, за бога? Но в лицето съм хубава, наистина. Поне аз така смятам. Но ако някой в училище ми каже, че съм красива ( примерно ) и всички момчета ще започнат да се смеят. Някак си това ме наранява... Какво трябва да направя, за да ме забележи някое момче. Да започна да си слагам по една туба фондьотен ли? Да си оскубя веждите още повече ли? Да си слагам сенки за очи на 15 години? Да се обличам разголено, като ми се показва презрамката на сутиена ли? ! Да се държа много отворено ли? ! Какво да направя? Освен това имам малък бюст някъде между 70-75 B. Някой би ли харесал някоя като мен? Знам че огромна роля играе и характерът, но тука питам за външния си вид.
Аз харесвам високите момчета ( че тях кой не ги харесва ). Добре де, за моята височина ще е смешно да бъда с момче 180 :D, но не знам. Кое момче би излязло с такава тапа? Кой би харесал такава жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 639cecfc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, всички на твоята възраст се гримират, въпреки че е вредно на тази възраст, но такъв е живота. Аз започнах да се гримиран от 13-14 годишна възраст. Сама си прецени, как се харесваш повече? Лек грим, няма да ти навреди, даже ще те освежи и момчетата ще започнат да ти обръщат повече внимание :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 17ddeba8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Кой би харесал такава жена? "
Ами мила на 15 години няма как да се наречеш жена. Та ти тепърва ще се развиваш, за бога. Бюстът ти бил малък - ами та има жени. които и с чашка Б не могат да се похвалят. На тези години искаш да имаш гърди като на чалга певиците ли? А относно височината не се безпокой, има още да растеш. Пък и момчетата харесват минюнчета. За момче на твойта възраст, което още не знае с извинение дали му се е*е или му се пикае, може и външният вид да е най-важен, но за по-големите момчета и характерът е от значение. Изчакай да пораснеш още малко (поне на 16) и си търси някое по-голямо и зряло момче. Сега няма смисъл да се комплексираш за глупости.
Хайде успех и не го мисли толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c490ffa57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз. И още доста хора. Ще си намериш приятел, не се притеснявай =)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5cac28654e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз също не се намирам за грозна и мисля като теб, че и момичета по - зле изглеждащи от мен си имат гаджета. Вече почнах да се усъмнявам във външния си вид. Също така ме притеснява височината ми, тъй като съм 174 - 175. Всеки с проблемите си.. :Д. Недей да мислиш, че проблема е в теб. До колкото разбирам залагаш на естественото и си красива. Ако не сега, то със сигурност до 1 или 2 години повечето момчета ще предпочитат такива като теб, а не така наречените "кифли", които до тогава ще са се сбръчкали и с оредяващи безжизнени коси :) Сигурна съм, че ще намериш истинската любов! :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7421a2d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм 39-40 кг, ако е от значение - от авторката

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7d3c20aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Кой ли не би излязъл с теб при такава височина? При жените да си джобно гадже не е проблем, защото повечето мъже обичат такива. Нормално е - кой би искал да изглежда като сина на половинката си, която е с една глава или повече по-висока от него? Виж, ако ти беше мъж... тогава щеше да си много зле. Колкото мъже, толкова идеали. Едни харесват огромни силиконови гърди, други - малки гърди. Просто ще намериш някой от втория вид, който няма да смята, че се жертва като е с теб. Иначе не е лошо да изглеждаш по-младолик отколкото си - най-редовно занижават възрастта ми с поне 4 години от 7-ми клас насам. Аз не съм тръгнал да умирам от мъка, но това си е индивидуално. :)
Ако ще те посъветвам нещо, то ще бъде: бъди такава, каквато искаш и прави с външния си вид това, което ти харесва. При всяка промяна, която направиш, ще се намерят кандидат-обожатели, които ще те забележат след това, защото новото ти аз ще е точно техния тип. Но да се харесваш на някого, а не и на себе си е достойно за съжаление. Друго си е да те харесат такава, каквато искаш да бъдеш. Тогава е налице хармония, която е една от предпоставките за истинското щастие. Не тогава, когато копираш някоя жена, защото тя била по-вървежна сред мъжете, а когато си себе си. Копирането е за хора, които не знаят какви искат да бъдат и затова вземат назаем чужда визия. А да бъдеш самотен и без идентичност... е истинска трагедия за който и да било индивид в личен план. Дори той да не го осъзнава в настоящия момент. Успех и гледай повече да учиш, че мъжете отдавна се умориха от тъпи жени, които приемат за правилно изписване "незнам", "до кога" и други! До определена възраст ги ползват за секс, но идва време да се задомят и мъжетете търсят жена, която има нещо в главата си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cd6e64d3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче пубертета е гаден период в който почти всички момичета не се харесваме чувстваме се странно и все нещо ни дразни. И аз на твоята възраст исках гадже, исках да ме харесват. Години по късно осъзнах че колкото по късно започнеш с момчетата вземане даване толкова по добре за теб. Сега е време да изградиш себе си като млада дама с принципи. Спортувай, забавлявай се, харесвай момчета, но не се влубвай защото ще страдаш и всичко останало ще изгуби смисъл.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 02217c66da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би не трябва да се меся, но немога да остана без коментар.. ;)
Аз съм момче на 16, а миналата година (когато бях на 15-8ми клас) бях 140висок. Сега съм 170, така че не му мисли.
Една от моя клас идва всеки ден с 'една туба фондьотен' и всякакви гримове, и пак си е сама. :) Докато до бюста. На приятелката ми е 72. :) Въпреки че на бившите ми бяха по 90 и даже по-големи, това не е важно за всеки.
Ще си намериш точния човек.. :)) Късмет!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 36e9cd3782
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не се тревожи, имаш бели кахъри. Трябва да се радваш, че изглеждаш по-малка от колкото си всъщност. Аз по същия начин съм се чувствала, но сега съм на 28 и оценявам какво предимство е това. Все още ми искат личната карта когато си пускам тотото :).
Външността не прави по-добър или по-лош човека. Опитвай се да бъдеш добра и ще бъдеш щастлива.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: 9d9e98b661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм на 15 и или съм твърде дебела, или с отпуснато дупе или не се гримирам или съм грозна или съм твърде висока и ги комплексирам (175).. Никой не ме е харесвал до сега и не съм имала гадже, вече се примирих, че ще съм сама, но на теб ти желая наистина успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker