Детство, самота, ЛЮБОВ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Детство, самота, ЛЮБОВ
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1502 пъти
Аз съм едно момче на 17г. Животът ми е много тежък.. От малък винаги съм се оправял сам. Когато бях 1-ви клас нашите бяха в чужбина. На първия учебен ден гледах как децата бяха с майките и бащите си. Много им завиждах. След време баща ми си дойде, но на него му беше мъчно, че майка е няма и намираше утеха в алкохола. Случваха се неописуеми неща, но за щастие тази негова утеха остана в миналото и забрави алкохола. Когато бях в 7 клас вече отново имах семейство, но някак си детството ми измина - не мога да играя футбол, бях срамежлив, но преди 2-3 години се отпуснах. Когато бях 8ми клас и се преместих в новото училище не разговарях с почти никого защото бях затворен човек. Сега не е така, но повечето ми контакти от класа ми са с момичетата. Момчетата ми се подиграват, за това че уча. Аз искам да стана лекар, за да мога да имам хубава заплата и да може да не изоставя децата си след време за да замина в чужбина да работя. Имам много приятели момчета, но не са от училище. Там ме мислят за обратен, но не е така. От 2 години отново живея сам, при баба ми и това ме побърква, защото не мога да споделям нищо на никого! Ходих с едно момиче доста дълго време, но се оказа пълна загуба на време. Имал съм и други връзки. Тук е момента да кажа, че не съм някакъв грозник, напротив ( не искам да излезна надут.. ) След това се влюбих в моята най-добра приятелка, опитах се да и призная всичко, но тя си има приятел. Тогава той прочел всичко което си писахме ( това стана в началото на Януари) и вечерта се бихме.. Но той не може да се оправя сам и за това викна още едно момче много по едро и знаете следователно какво се случи.. От тогава не съм си проговорил нито дума с момичето но истината е че много е обичам и ми липсва! Не мога да ги гледам заедно а мисълта че няма на кого да споделя всичко това ме побърква. Понякога искам да умра! И най-кофтито от всичко е че отново съм сам! Историята ми е доста дълга, но няма как да е напиша цялата подробно тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: ba5b607541
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, важното е да не изпускаш целите си от очи. Вярвам ти, че е трудно заради несподелената любов, но бъди сигурен - времето лекува такива неща. Ако обаче днес, тук и сега се самоубиеш, какво ще постигнеш? Светът ще продължи да се върти и без теб и всичко би било напразно.
Много ми напомняш на мен самата преди 11 г. Аз пък накрая реших да не се занимавам с глупости и 100% се концентрирах върху ученето, защото исках да живея по-добре от родителите си. И УСПЯХ. Много ми се подиграваха, че съм била зубър и т. н., но тази година имаме 10-годишнина от завършването и ще се види, кой какво е постигнал.
Аз съм си доволна. Имам 2 къщи, карам голям джип и с кеф наливам бензин за 200 лв., докато някои от бившите ми съученици работят половин месец за тези пари (буквално). Джобните ми на ден се равняват на една тяхна месечна заплата. Преди 11 г. бих се изкефила заради това, но днес просто ме е жал за тези хора, които някога ми се подиграваха и ме тормозиха, за да бъдат подигравани и тормозени цял живот...Животът си знае работата.
Ще минат годинките и ще получиш дестеторно платени усилията си днес. Същото това момиче, което днес няма смелост да застане зад теб след 10 г. ще е съсипана съпруга на подобен бияч, ще изнемогва с двете си деца в някоя панелка под наем и ще обслужва на касата на някоя бензиностанция, ако има късмет. Подобни жени никога не завършват добре, защото не знаят, какво искат в живота и си избират неправилните мъже, които ги дърпат само назад.
Ти обаче, ако сега не отстъпиш и се пребориш с трудностите си един ден ще си заможен, ОБРАЗОВАН и желан мъж и ще си избираш сред най-хубавите жени. Никоя образована и успяла мадама на 20 няма да тръгне с мизерник и бияч. Жените гледат в днешно време да имат успял мъж до себе си, с който заедно да гледат семейство и деца. Ти сам си видял, колко е важно човек да е квалифициран и да има добър доход. Аз учих и работих като побъркана 10 годинки, но знам защо. От пепеляшка се превърнах в съвременна принцеса - имам пари за козметика, за фризьор, хубави и маркови дрехи, скъпа кола... а някога на бала си отидох с костюм за 50 лв. и взети на заем обувки, за екскурзия пари нямаше, носих дебели очила и най-евтина шина за кривите си зъби.
Жал ми е за бившите ми съученици, но така е в живота. Вскиму според заслугите. Ще платя цялата сметка на срещата на курса ни, защото повечето и 20-30 лв. за ресторант не могат да си позволят. Тъжна история.... от теб зависи, от кои тип хора ще си.
Много висока, но и много добра цел си си поставил. Ако не позволиш трудностите по пътя ти да те отклонят, ще станеш успял лекар един ден, добър баща и съпруг. Разните му момиченца и подигравки в училище са временни неща. Не ги взимай толкова сериозно. Наблегни на ученето. То ти е най-важното, ако искаш да живееш по-добре от родителите си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 32068aaa77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако няма с кого да споделяш аз съм на среща само остави скайп мола те :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker