Срам ме е от това, което съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е от това, което съм
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2200 пъти
Здравейте, момиче на 17 години съм и напоследък с мен се случва нещо доста странно. Винаги са ме привличали момчета и съм се чувствала щастлива с тях! Преди 6 месеца се разделих със сериозния си приятел и оттогава (колкото и нескромно да звучи) имам доста шансове, но никой не ме привлича ( в това число вече и бившия ми приятел). Преди около месец се видях със стара позната, 2 години по-голяма от мен и тя започна да ми разказва за любовния и живот. Сподели ми, че от доста време е от другата страна ако мога така да се изразя и се чувства много по-щастлива! От срещата ни не спирам да мисля за нея, приемам я в много по-различна светлина и май изпитвам някакво увлечение по нея! Често си пишем или се засичаме и усещам как всеки път, когато имам някакъв контакт с нея, нещо у мен потръпва! Чувствам се отново щастлива, защото доста съм страдала в любовта, макар и на 17, но.... много ме е срам от това, в което се превръщам! Никога не съм била против връзките от един и същи пол, но и не съм си представяла, че аз може да имам такава връзка. Не знам какво да правя, моля ви помогнете ми, защото това е единственото място, където мога да си излея душата; никоя от приятелките ми не знае, страх ме е да не се отдръпнат от мен, когато ми кажа, дори на най-добрата си приятелка ме е страх да кажа, за да не ме помисли за ненормална... много ми е трудно, не знам какво да правя и с това момиче, което харесвам, дали да не поговоря с нея... просто не знам... Моля ви дайте ми съвет и ще помоля без злобни коментари и забележки! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: de1911cf5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега - пробвай! Никога не знаеш как ще те изненада живота. Но тоя свят се крепи на различното. Първо намери любовта или даже остави тя да те намери. Тъпо е да си слагаме знаци какви сме, ''тя'' сама ще ни открие и последното нещо, когато се влюбим е да гледаме пола на човека. Да вярно в България е така - а си различен, а те обесиха. Според мен пробвай ако ти хареса, ако се чувстваш добре и си щастлива бъди с нея. Защото малко хора днеска ценят щастието! А колкото до споделянето, защо всички трябва да са информирани? Примерно поговори малко с най-добрата ти приятелка и ако е такава ще те разбере! Аз приемам различните! Само ако не си налагат интересите! Така че, момиче, помисли си малко! И действай, защото и аз съм така.. И се надявам един ден.. Истиснки да открия щастието в любовта както и ти и всички! Айде стискам палци, успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e5ad64af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И в двата случая може да бъдеш разочарована. Дали имаш връзка с момче или момиче, не е толкова важно.
По-скоро ти трябва време и ведро настроение без мисли за интимна близост.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d1167e1458
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   ОМГ, не ходи повече с това момиче. Сега си объркана, на такава възраст си, че не знаеш какво искаш. Често се случва сред тийновете и да не знаят на кой бряг са. Давам ти 1месец с това момиче, докато се осъзнаеш, че имаш правилна ориентация, а не лесбийска. Ако беше хомосексуална щеше да си го усетила отдавна, още като малка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5a084cdcea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей! . По-добре изчакай докато намериш някое подходящо момче за теб! Трудно е, ама има време ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2005bd14b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако искаш нормален живот - забрави. Бъди си нормална, просто чакай, докато намериш правилния човек, все пак си само на 17. Хората около теб тепърва ще се променят, както и ти самата. Не се поддавай на тези глупости!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2ca0da0a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравейте, Благодаря ви, че толкова бързо се отзовахте на въпроса ми! Мненията са доста разнообразни, но въпреки това смятам да пробвам; в крайна сметка никой не говори за сериозна връзка и т. н., а и живеем един живот, в който всичко трябва да се опита, според мен! Проблема е, че не знам как да привлека вниманието и. Излизаме с различни компании и единственото нещо, което ни свързва е един кръжок, на който и двете ходим, но в различни дни и шанса да се засечем е минимален.. Иска ми се да излезем, да поговорим, но не знам какво да направя.. другият вариант е да я поканя с компанията ми на купон, но пък едва ли ще се навие да дойде, понеже не сме толкова близки... Дайте ми съвети какво да направя, че да се сближим малко повече.. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c03cbf00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като за начало си помисли добре - няма как да не знаеш дали те привличат мъже или жени. Ти самата казваш, че те е страх да кажеш на твоите приятелки. Ами тази твоя стара позната - като казваш "стара" предполагам имаш предвид, че не сте се виждали от доста време - защо веднага с такава готовност би ти споделила, че е "от другата страна"? Нея защо не я е срам? Работата не е толкова страшна - не е като да си си харесала момиче, за което знаеш че е хетеро. Ако се опиташ нещата сигурно ще станат. Ако не пробваш - това не означава автоматично, че ще спреш да харесваш жени...
Споко, няма нищо страшно, даже е и секси. А пък и щом досега си харесвала момчета, може да си би. При всички положения няма от какво да те е срам. Приятелките ти обаче не знам как биха реагирали, това е много индивидуално. И ако все пак ще им казваш, поясни че не те са причината.
И да, последния вариант сигурно са хормоните. И аз съм на 17, но нямам никакви наклонности към други момчета. Обаче от друга страна прогестерон и естроген също много нямам. Така че при теб може и да е различно заради хормоните.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2965089375
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По-добре недей изчакай да мине време може пак да харесваш момчета.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: afbc987a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе какво ги слушаш всички тия? Това не е ненормално! Всеки има право на избор и на живот и на ЩАСТИЕ. Какво ся, различните нямат право да бъдат с тоя дето обичат ли? Виж гледай си живота не си слагай знаци и когато се влюбиш тогава ще видиш колко ще те дърпа желанието да си до човека, който обичаш, без да правиш впечетление момче ли момиче ли е. Айде успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker