Решение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Решение
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1291 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 12 години :))
От малка баща ми работи в други градове, за да изкарва повече пари. Когато идваше беше за 2-3 ден, когано той тръгваше аз все плачех. Той работи вече 4-5 години в София решехме да се преместим и ние сестра ми завършва и влиза в уневерситет и майка ми трябваше да почне работа.
Лятoтo бащи ме трябваше да дари кръв за един негов приятел и тогва разбрахме, че има високо вътрешно кръвно 180-220, ако не беше разбрал, на това слънце лятото, че има високо кръвно той щеше да умре... Толкова благодарих ме на господ, че разбрахме на време.
Лятото прекарах на село беше съвършенно никакви проблеми по цял ден навън.
Есента беше трагична - на 15 дядо ми почина на 14 баба ми това беше просто трагично. Загубих ме всичките си спестявания и мислите ми, че пак ще ходя на село ми заминаха.... ТОВА МИ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ОТЕХА ПРи БАБА МИ И ДЯДО МИ КОЯТО ИЗЧЕЗНА.
Трябваше да се запиша в ново училище, аз исках математика, но майка ми в последният момент ме записа в училището на братовчед ми той е бил там нека и аз. Оказа се пропаднало но аз свикнах с хората успеха ми падна на 4 от 6 майка ми реши да ме запише на уроци а учителката и казала да ме мести веднага защото нищо няма да направа тя продложила училището, което аз исках... ако ме беше оставила аз да си избера нямаше да стане така нямаше да мисля как ще издържа следващият ден.... Стана Зима времето се развали баща ми не работеше имаха да му дават пари майка ми започна да говори глупости по цял ден баща ми е толкова добър се търпи глупостите и той беше изнервен казай да млъкне и тя продължаваше той се развика за първи път... Майка ми каза, че си тръгва спа няколко вечери при леля ми.. Той почна работа аз плачех на училище ме питаха какво ми е аз не можех да отговоря. Сестра ми дойде каза ми, че всичко ще се оправи дъхна ми надежда минаха 2-3 седмици баща ми пак остана без работа пак почнаха проблемите.... Един ден му се обадиха бях щастлива вече има работа но имаме доста заеми и трудно се оправяме аз разбирам това бях останала без подарък за Коледа дадох парите от хората който ми дадоха бяхме на село за няколко дена през празниците на връщане беше толкова заледено имеше един завой тате да направи път на един човек с Лада и се блъснахме в дърво идеше ми да умра нищо ни нямаше дори и на колата, но тя беше заседнала доста, ако го нямаше това дърво на долу беше пропасаст всякаш някой не пази толкова хора спряха и ни помогнаха бях учудена тате ще ше да им даде пари, но нямахме. Върнахме се в София.
Един ден се погледнах крака беше подут. Отидох на лекар казаха ми, че е за операция нямахме парите да я направим. Стана февруари започнах да си пиша с една госпожа от родният ми град на нея можех да и споделя всичко... Започнаха да ми пишат хора от миналият ми клас минаваше ми деня с тях на 29. 03 щях да ходя там , но това, , но, , ми съсипа пак живота.. майка ми каза няма да ходиш нямаме пари, но ще ти направим операцията тогава е на ли нямаха пари как ще я направат.. Аз съм единственият човех със стар телефон. започнаха да ми се подиграват имаше през часовете минути през който нямаше какво да правим аз започнах да си нося книга слагах си слушалките и четях чувах как ми се подиграват, но на тях им дават 10 лева за закуска мен 2 има разлика аз си спестявам пари за другата година зимата да им ги дам..не им се оплаквам, но така се натъжих ,че няма да мога отида просто щях да падна....и вече незнам !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: c491c093e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ... Нека четат госпожите и господата, които искат да раждат деца без да имат финансовата възможност за това.
Иначе, Авторке - операцията ти я плаща НЗОК. Освен това като дете не плащаш и за легло в болницата. Може да са искали пари за консумативи, но това едва ли са много пари. Търси начин да си направиш операцията! За каква операция става дума, между другото?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8fcddf65e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Решението е да сперш да мислиш за проблемите на семейството си а само за свойте. Проблемите на семейството има кой да ги решава и това са родителите ти. Всяко семейство преживява криза понякога, всички баби и дядовци умират един ден, но за теб, трябва да е важно първо твоето здраве и образование после здравето на родителите и нищо друго. Новостта на телефона не е важна, ще го разбереш след вереме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker