Разиграва ли ме или какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разиграва ли ме или какво?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2126 пъти
Моята история е следната на 16 години съм уча в гимназия в не много голям град. Значи моят проблем е следният харесвам едно момче, но не мога да разбера друго той разиграва ли ме или наистина не ме харесва както казва. Та аз започнах да го харесвам, но не се познаваме лично той е съседния клас и казах на един от от неговия клас да му каже, че искам да се запозная с него той се съгласи, но този някой не е кой да е този някой преди ме харесваше та дори казваше че е влюбен в мен, но аз го отхвърлих защото нямаше тръпка от моя страна.Това беше преди 3месеца и мислех, че му е минало но явно не е. Както и да е казал му той и моя човек уж се зарадвал но почна да ми отбягва погледите. След това онзи го попитал е добре не искаш ли да те запозная и той казал а луд ли си не я харесвам. Е добре как ще каже така като постоянни ме гледа и не си въобразявам сигурна съм, защото аз не съм от хората които си правят илюзии.Та онзи който бил уж влюбен в мене започвам, да мисля че неещо ме лъже какво точно му е казал и какво му е отговорено. Защото моя човек наистина ме гледа. И онзи се възползва от това да държи контакт с мен. Питам се дали не сбърках така като направих и не потърсих сама контакт с момчето...?? Наистина имам съмнения, че онзи ме лъже и започнах да търся начини да се свържа с момчето защото той, нито фейсбук ползва, нито скайп имам му GSMа ама не знам какво да му напиша като СМС

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e5514edd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Skype, GSM...? За бога, в какво се превърна днес общуването.. Имаш уста и крака, нали? Отиди при него, усмихни се и кажи: "Здравей, забелязах, че ме гледаш.. искаш ли да се видим след училище и да си поговорим? ". Няма какво да загубиш, а и момчетата харесват самоуверени момичета. А този твоя приятел се съмнявам, че въобще му е казал нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0152f10c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно този, който си помолила да каже на любимия ти, че искаш да се запознаеш с него, още те харесва. Грешка е било точно него да го накараш. Но не е твърде късно. Най-добре сама потърси контакт с момчето, имаш ли други познати от неговия клас? Действай, че ще съжаляваш после много... точно както аз сега съжалявам..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker